Panie Doktorze tu nie "zachrystia", ani też nie "poznańskie słowiki".Drone pisze:Ja wszystkich, których kocham, karcę i ćwiczę!
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DEATHSPELL OMEGA
Centralnie, generalnie, dokładnie to nie obraził. Nie wiem o co się do Chłopa przypinacie.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Niestety, nikt tu nikogo nie kocha. To jedno z największych kłamstw ;) Karcić i ćwiczyć tak, to potrzebne do rozwoju.Drone pisze:Przyprowadzajcie do mnie swoje matki, skarcę je za wasze winy!
Ja wszystkich, których kocham, karcę i ćwiczę!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Powtarzam to od miesięcy, ale nadal nie chcą mi wierzyć.Parasite pisze:Jednak ponuraki z was ;)
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Ty z kolei, Jimi Myszołowie jesteś trollem ;) Świat jest taki piękny, nie lepiej wyjść na spacer, pobiegać itp.. Nie szkoda Ci czasu na irytowanie innych, zwłaszcza, że i tak nic z tego nie wynika ;) Polecam "How to irritate people" ;)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Człowiek po pijaku napisze kilka mniej lub bardziej słusznych słów, a tu od razu robią z niego irytującego wszystkich trolla :(
Parasite - fucking cunt! ;)
Parasite - fucking cunt! ;)
Doktor Ci wierzy, on jedyny wierzący w tym towarzystwie. Nie upadaj na duchu, wiara czyni cuda.yossarian84 pisze:Powtarzam to od miesięcy, ale nadal nie chcą mi wierzyć.Parasite pisze:Jednak ponuraki z was ;)
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Wiara jest dla słabych, liczy się tylko poznanie przez doświadczenie.
-
- rasowy masterfulowicz
Czy to się kiedyś skończy? Bo ostatnie 2 strony wyglądają tak- nowy chce się wkupić w łaski starych, a starzy mają go centralnie w dupie i nie chcą tu go widzieć. Im bardziej go odpychają, tym bardziej on się przyczepia i chce być na siłę kul. :) Chujowo tu, spierdalam z tego tematu. :)
HAILSA!!!!!
-
- weteran forumowych bitew
Wróżę, że egzaminu z wykładów obligatoryjnych o DEATHSPELL OMEGA nie zdasz zbyt dobrze, nastaw się że zostaniesz przez profesora Drone'a odesłany z dwóją na wrzesień...Parasite pisze: Wiara jest dla słabych, liczy się tylko poznanie przez doświadczenie.
A to Drought jakieś dziwne jest, coś z tym materiałem bardzo nie bangla, ale bez tekstów go póki co już nie ruszam.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Mi nie zależy na aprobacie starych, stare przeminie szybciej niż się może wydawać ;) Poza tym nie wiem, czy starzy sami ogarniają ;pBambi pisze:Czy to się kiedyś skończy? Bo ostatnie 2 strony wyglądają tak- nowy chce się wkupić w łaski starych, a starzy mają go centralnie w dupie i nie chcą tu go widzieć. Im bardziej go odpychają, tym bardziej on się przyczepia i chce być na siłę kul. :) Chujowo tu, spierdalam z tego tematu. :)
Nie zamierzam zdawać czegokolwiek u kogokolwiek (przynajmniej z tego zakresu ;) ), otwieram własną katedrę.Baton pisze:Wróżę, że egzaminu z wykładów obligatoryjnych o DEATHSPELL OMEGA nie zdasz zbyt dobrze, nastaw się że zostaniesz przez profesora Drone'a odesłany z dwóją na wrzesień...Parasite pisze:Wiara jest dla słabych, liczy się tylko poznanie przez doświadczenie.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Sam tu jestes nowy to co się czepiasz?Bambi pisze:Czy to się kiedyś skończy? Bo ostatnie 2 strony wyglądają tak- nowy chce się wkupić w łaski starych
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- rasowy masterfulowicz
-
Nie nie nie, studenci nie mogą otwierać własnych katedr. Studenci muszą studiować pilnie FAS i Paracletus i w religijnym uniesieniu codziennie odprawiać modły na klęczniku słuchając FUNERAL MIST i CORPUS CHRISTII. Zalecane są też biczowania i ekstatyczne oddawanie się kontemplacji bookletów Kenose. Inaczej nie rozpłyniesz się w guście obiektywnym i nigdy nie doznasz oświecenia. Oczywiście możesz błądzić, ale co to za życie, w ciemnocie i zadufaniu.Parasite pisze:Nie zamierzam zdawać czegokolwiek u kogokolwiek (przynajmniej z tego zakresu ;) ), otwieram własną katedrę.Baton pisze:Wróżę, że egzaminu z wykładów obligatoryjnych o DEATHSPELL OMEGA nie zdasz zbyt dobrze, nastaw się że zostaniesz przez profesora Drone'a odesłany z dwóją na wrzesień...Parasite pisze:Wiara jest dla słabych, liczy się tylko poznanie przez doświadczenie.
Na razie sam nie ogarniasz. : DParasite pisze:Poza tym nie wiem, czy starzy sami ogarniają ;p
-
Tak, głownie od tyłu ;)Bambi pisze:Ja jestem nowy, ale fajny i wszyscy mnie kochają!
-
- rasowy masterfulowicz
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Ale ja uderzam z innej strony, studentem nie jestem od całych eonów. Habilitację niedawno zrobiłem, mogę prowadzić własną katedrę. ;)Baton pisze:Nie nie nie, studenci nie mogą otwierać własnych katedr. Studenci muszą studiować pilnie FAS i Paracletus i w religijnym uniesieniu codziennie odprawiać modły na klęczniku słuchając FUNERAL MIST i CORPUS CHRISTII. Zalecane są też biczowania i ekstatyczne oddawanie się kontemplacji bookletów Kenose. Inaczej nie rozpłyniesz się w guście obiektywnym i nigdy nie doznasz oświecenia. Oczywiście możesz błądzić, ale co to za życie, w ciemnocie i zadufaniu.Parasite pisze:Nie zamierzam zdawać czegokolwiek u kogokolwiek (przynajmniej z tego zakresu ;) ), otwieram własną katedrę.
Czego nie ogarniam? ;)Baton pisze:Na razie sam nie ogarniasz. : DParasite pisze:Poza tym nie wiem, czy starzy sami ogarniają ;p
Kurwa mać, ale się wjebałem. Od początku czułem, że coś tu za bardzo pachnie błękitną ostrygą. Potem wiecznie gówna i sranie, pedały, kanały, odbyty. No i do tego Ojciec Prowadzący całą skrzywioną trzódkę. Ja pierdzielę, ja się wypisuję. Wołaj mi tam który Analnego...Baton pisze:Tak, głownie od tyłu ;)Bambi pisze:Ja jestem nowy, ale fajny i wszyscy mnie kochają!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
Na salonach pewnie nie, szukaja juz sobie nowych bogów ;) a jesli chodzi o metal to zyczylbym sobie wiecej plyt tak dobrych jak Drought czy Dystopics.Skaut pisze:Słuchanie DsO nie jest już trendy :)[V] pisze:fajne jest to zjawisko hipsterskiej nadwrazliwosci na to jak ten zespól sie zmienia i jaki jest jego status na niwie muzyki ekstremalnej.Jeszcze kilka lat temu rozmodleni fani bili piane i bylo och,ach,bosko,genialnie i nie wiadomo jak jeszcze.Dzisiaj DsO popadlo u co poniektórych w nielaske,za romans z melodia,za rzekomo rzewne pitu pitu i tego typu dyrdymaly.Bardzo zabawna sytuacja;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior