DEATHSPELL OMEGA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
535

Re: DEATHSPELL OMEGA

27-06-2012, 21:59

Centralnie, generalnie, dokładnie to nie obraził. Nie wiem o co się do Chłopa przypinacie.
Drone pisze:Ja wszystkich, których kocham, karcę i ćwiczę!
Panie Doktorze tu nie "zachrystia", ani też nie "poznańskie słowiki".
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

27-06-2012, 22:22

Drone pisze:Przyprowadzajcie do mnie swoje matki, skarcę je za wasze winy!
Ja wszystkich, których kocham, karcę i ćwiczę!
Niestety, nikt tu nikogo nie kocha. To jedno z największych kłamstw ;) Karcić i ćwiczyć tak, to potrzebne do rozwoju.
Myślisz, że myślisz?

- http://wolnaludzkosc.pl/ - <-------- That's fucking crazy, man!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

27-06-2012, 22:36

Parasite pisze:Jednak ponuraki z was ;)
Powtarzam to od miesięcy, ale nadal nie chcą mi wierzyć.
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

27-06-2012, 22:43

Ty z kolei, Jimi Myszołowie jesteś trollem ;) Świat jest taki piękny, nie lepiej wyjść na spacer, pobiegać itp.. Nie szkoda Ci czasu na irytowanie innych, zwłaszcza, że i tak nic z tego nie wynika ;) Polecam "How to irritate people" ;)
Myślisz, że myślisz?

Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

27-06-2012, 22:50

Człowiek po pijaku napisze kilka mniej lub bardziej słusznych słów, a tu od razu robią z niego irytującego wszystkich trolla :(

Parasite - fucking cunt! ;)
535

27-06-2012, 22:58

yossarian84 pisze:
Parasite pisze:Jednak ponuraki z was ;)
Powtarzam to od miesięcy, ale nadal nie chcą mi wierzyć.
Doktor Ci wierzy, on jedyny wierzący w tym towarzystwie. Nie upadaj na duchu, wiara czyni cuda.
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

27-06-2012, 23:00

Wiara jest dla słabych, liczy się tylko poznanie przez doświadczenie.
Myślisz, że myślisz?

535

27-06-2012, 23:03

Liczą się tylko "poznańskie słowiki".
Bambi
rasowy masterfulowicz

27-06-2012, 23:05

Czy to się kiedyś skończy? Bo ostatnie 2 strony wyglądają tak- nowy chce się wkupić w łaski starych, a starzy mają go centralnie w dupie i nie chcą tu go widzieć. Im bardziej go odpychają, tym bardziej on się przyczepia i chce być na siłę kul. :) Chujowo tu, spierdalam z tego tematu. :)
HAILSA!!!!!
Baton
weteran forumowych bitew

27-06-2012, 23:05

Parasite pisze: Wiara jest dla słabych, liczy się tylko poznanie przez doświadczenie.
Wróżę, że egzaminu z wykładów obligatoryjnych o DEATHSPELL OMEGA nie zdasz zbyt dobrze, nastaw się że zostaniesz przez profesora Drone'a odesłany z dwóją na wrzesień...

A to Drought jakieś dziwne jest, coś z tym materiałem bardzo nie bangla, ale bez tekstów go póki co już nie ruszam.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

27-06-2012, 23:14

Bambi pisze:Czy to się kiedyś skończy? Bo ostatnie 2 strony wyglądają tak- nowy chce się wkupić w łaski starych, a starzy mają go centralnie w dupie i nie chcą tu go widzieć. Im bardziej go odpychają, tym bardziej on się przyczepia i chce być na siłę kul. :) Chujowo tu, spierdalam z tego tematu. :)
Mi nie zależy na aprobacie starych, stare przeminie szybciej niż się może wydawać ;) Poza tym nie wiem, czy starzy sami ogarniają ;p
Baton pisze:
Parasite pisze:Wiara jest dla słabych, liczy się tylko poznanie przez doświadczenie.
Wróżę, że egzaminu z wykładów obligatoryjnych o DEATHSPELL OMEGA nie zdasz zbyt dobrze, nastaw się że zostaniesz przez profesora Drone'a odesłany z dwóją na wrzesień...
Nie zamierzam zdawać czegokolwiek u kogokolwiek (przynajmniej z tego zakresu ;) ), otwieram własną katedrę.
Myślisz, że myślisz?

Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

27-06-2012, 23:15

Bambi pisze:Czy to się kiedyś skończy? Bo ostatnie 2 strony wyglądają tak- nowy chce się wkupić w łaski starych
Sam tu jestes nowy to co się czepiasz?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Bambi
rasowy masterfulowicz

27-06-2012, 23:19

Ja jestem nowy, ale fajny i wszyscy mnie kochają!
HAILSA!!!!!
Baton
weteran forumowych bitew

27-06-2012, 23:21

Parasite pisze:
Baton pisze:
Parasite pisze:Wiara jest dla słabych, liczy się tylko poznanie przez doświadczenie.
Nie zamierzam zdawać czegokolwiek u kogokolwiek (przynajmniej z tego zakresu ;) ), otwieram własną katedrę.
Nie nie nie, studenci nie mogą otwierać własnych katedr. Studenci muszą studiować pilnie FAS i Paracletus i w religijnym uniesieniu codziennie odprawiać modły na klęczniku słuchając FUNERAL MIST i CORPUS CHRISTII. Zalecane są też biczowania i ekstatyczne oddawanie się kontemplacji bookletów Kenose. Inaczej nie rozpłyniesz się w guście obiektywnym i nigdy nie doznasz oświecenia. Oczywiście możesz błądzić, ale co to za życie, w ciemnocie i zadufaniu.
Parasite pisze:Poza tym nie wiem, czy starzy sami ogarniają ;p
Na razie sam nie ogarniasz. : D
Baton
weteran forumowych bitew

27-06-2012, 23:22

Bambi pisze:Ja jestem nowy, ale fajny i wszyscy mnie kochają!
Tak, głownie od tyłu ;)
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

27-06-2012, 23:27

:))))
Coś tam było! Człowiek!
Bambi
rasowy masterfulowicz

27-06-2012, 23:28

Chamy :)
HAILSA!!!!!
Awatar użytkownika
Parasite
zaczyna szaleć
Kontakt:

27-06-2012, 23:38

Baton pisze:
Parasite pisze:Nie zamierzam zdawać czegokolwiek u kogokolwiek (przynajmniej z tego zakresu ;) ), otwieram własną katedrę.
Nie nie nie, studenci nie mogą otwierać własnych katedr. Studenci muszą studiować pilnie FAS i Paracletus i w religijnym uniesieniu codziennie odprawiać modły na klęczniku słuchając FUNERAL MIST i CORPUS CHRISTII. Zalecane są też biczowania i ekstatyczne oddawanie się kontemplacji bookletów Kenose. Inaczej nie rozpłyniesz się w guście obiektywnym i nigdy nie doznasz oświecenia. Oczywiście możesz błądzić, ale co to za życie, w ciemnocie i zadufaniu.
Ale ja uderzam z innej strony, studentem nie jestem od całych eonów. Habilitację niedawno zrobiłem, mogę prowadzić własną katedrę. ;)
Baton pisze:
Parasite pisze:Poza tym nie wiem, czy starzy sami ogarniają ;p
Na razie sam nie ogarniasz. : D
Czego nie ogarniam? ;)
Myślisz, że myślisz?

535

27-06-2012, 23:40

Baton pisze:
Bambi pisze:Ja jestem nowy, ale fajny i wszyscy mnie kochają!
Tak, głownie od tyłu ;)
Kurwa mać, ale się wjebałem. Od początku czułem, że coś tu za bardzo pachnie błękitną ostrygą. Potem wiecznie gówna i sranie, pedały, kanały, odbyty. No i do tego Ojciec Prowadzący całą skrzywioną trzódkę. Ja pierdzielę, ja się wypisuję. Wołaj mi tam który Analnego...
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re:

27-06-2012, 23:59

Skaut pisze:
[V] pisze:fajne jest to zjawisko hipsterskiej nadwrazliwosci na to jak ten zespól sie zmienia i jaki jest jego status na niwie muzyki ekstremalnej.Jeszcze kilka lat temu rozmodleni fani bili piane i bylo och,ach,bosko,genialnie i nie wiadomo jak jeszcze.Dzisiaj DsO popadlo u co poniektórych w nielaske,za romans z melodia,za rzekomo rzewne pitu pitu i tego typu dyrdymaly.Bardzo zabawna sytuacja;)
Słuchanie DsO nie jest już trendy :)
Na salonach pewnie nie, szukaja juz sobie nowych bogów ;) a jesli chodzi o metal to zyczylbym sobie wiecej plyt tak dobrych jak Drought czy Dystopics.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
ODPOWIEDZ