Nie liczyłbym na to, że zaczną powtarzać rzeczy z przeszłości. Było minęło... Dla mnie mogą grać w dowolnym stylu, byleby robili to na takim poziomie jak dotychczas.hcpig pisze:Weź mi nie mów nawet takich rzeczy. COMMAND Sedated wound eternal! To była muza.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Niczego innego nie chcę.ultravox pisze:byleby robili to na takim poziomie jak dotychczas.
Yare Yare Daze
- Morph
- Kontakt:
O, widzę że tym razem Manilla Road :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Najprzewielebniejszy
ta okładka to wariacja na temat Hammerheart?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- ultravox
Manilla Road było już na "Total Death" ;)Morph pisze:O, widzę że tym razem Manilla Road :D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
wszystko fajnie, na pewno będzie fajna plyta, ale eh, nadal czuje się nostalgie za czasami, kiedy grali SWOJA muzyke... i mało mnie obchodzą jakies postmodernistyczne dekonstrukcje, ze teraz sa bardziej swiadomi (i co z tego?). ze hold dla przeszlosci itd. ;). prawde mowiac po kilku latach zdecydowanie wole odpalić nawet obiektywnie słabsze Ravishing Grimness niż np. ostatnia... Wyjątkiem sa tutaj 2 pierwsze albumy po "przewrocie", bo tam jest tyle wyjebistych hitow, ze nie da się nie tupać nozka. No ale to już nie to.
Marzy mi się dopierdol na poziomie Plaguewielder - tam był jad, zlo, mocarny klimat i unikalny charakter.
Marzy mi się dopierdol na poziomie Plaguewielder - tam był jad, zlo, mocarny klimat i unikalny charakter.
this is a land of wolves now
- Plastek
- Kontakt:
Odkąd Darkthrone wydało F.O.A.D. przestałem oglądać wszelkie kabarety i komedie. F i NC swoimi nowymi płytami, zachowaniem i wywiadami z nawiązką rekompensują mi to.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- ultravox
"Swoją" w sensie, ze wolałeś jak pożyczali pomysły od Bathory i CF niż od Manilla Road i Omen? ;) Bo kopia starego heavy to to tez do końca nie jest.Riven pisze:wszystko fajnie, na pewno będzie fajna plyta, ale eh, nadal czuje się nostalgie za czasami, kiedy grali SWOJA muzyke...
- twoja_stara_trotzky
wy lepiej skumajcie KTO namalował tę okładkę.
Już to sprawia, że JA PIERDOLĘ!!!!!
Już to sprawia, że JA PIERDOLĘ!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie pożyczali, to było twórcze wykorzystanie inspiracji ;d wiadomo ze under a funeral ma wiele motywów zaczerpniętych wprost z trójki Bathory (na przykład), ale to i tak nowa jakość. a teraz... takie kronikarskie podejście po prostu mniej mnie jara.ultravox pisze:"Swoją" w sensie, ze wolałeś jak pożyczali pomysły od Bathory i CF niż od Manilla Road i Omen? ;) Bo kopia starego heavy to to tez do końca nie jest.Riven pisze:wszystko fajnie, na pewno będzie fajna plyta, ale eh, nadal czuje się nostalgie za czasami, kiedy grali SWOJA muzyke...
this is a land of wolves now
- ultravox
Właściwym tropem jest tu raczej Thin Lizzy ;)Bambi pisze:no ten od tego portretu che ;]
Nie widzę tu żadnej różnicy w metodzie twórczej, chyba że Twoim zdaniem brzmi to jak jakaś kapela heavy metalowa z dawnych lat. Moim zdaniem nie brzmi, mimo czytelnych inspiracji. Tak samo "kronikarskie" jak "A Blaze.." moim zdaniem.Riven pisze: nie pożyczali, to było twórcze wykorzystanie inspiracji ;d wiadomo ze under a funeral ma wiele motywów zaczerpniętych wprost z trójki Bathory (na przykład), ale to i tak nowa jakość. a teraz... takie kronikarskie podejście po prostu mniej mnie jara.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ale zajebista okładka ;) Bardzo jestem ciekaw jak się sprawy mają z muzyką.
The madness and the damage done.
- ultravox
Choć w sumie, biorąc pod uwagę tytuł, może jednak Che ;)ultravox pisze:Właściwym tropem jest tu raczej Thin Lizzy ;)Bambi pisze:no ten od tego portretu che ;]
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Myślę, że okładka wskazuje na wyraźny zwrot w stronę NSBM. Osoba autora ma tu tylko zamącić obraz i osłaniać przed potencjalnymi banami na niemieckim rynku wydawniczym.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Biały
- w mackach Zła
może jakiś viking? okładka bardzo ok, wzbudza ciekawość
- Only_True_Believers
chujowa, ale itak lepsza niż te gówniane okładki z potworkiem na 3 ostatnich.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Scaarph
bardzo fajna okładka, za każdym razem gdy ją widzę wydaje mi się, że tam jest logo absurd a nie darkthrone :)
-
A mi się kojarzy z dwójką Spearhead:)