DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: DEATHSPELL OMEGA
Nic nie wyjaśniłeś. Co to znaczy że "Drought" jest "w duchu hegla"? Absolut kończy proces nabywania samowiedzy w tej epce? Utwory opierają się o dialektykę heglowską? Epka składa się z triad?
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurwa czy tych ludzi to już pojebało? Nie ma traya????Mistrz pisze:Jeśli chodzi o wydanie - to nawet normalny digipack nie jest, tylko jakaś chujowa cienka tekturka.

all the monsters will break your heart
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Potwierdzam, wydanie równie chujowe jak Hate Eternal, płyta się rysuje przy każdym wyciągnięciu. A teksty są rozpisane na samym pudełku. Także wydanie płyty zdecydowanie nie współgra z zawartością ;)
The madness and the damage done.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Hegel jest na okładce.Baton pisze:Nic nie wyjaśniłeś. Co to znaczy że "Drought" jest "w duchu hegla"? Absolut kończy proces nabywania samowiedzy w tej epce? Utwory opierają się o dialektykę heglowską? Epka składa się z triad?

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- trzeci
- zaczyna szaleć
bohater dziejowy w skali mikroBaton pisze:Nic nie wyjaśniłeś. Co to znaczy że "Drought" jest "w duchu hegla"? Absolut kończy proces nabywania samowiedzy w tej epce? Utwory opierają się o dialektykę heglowską? Epka składa się z triad?
fuck you buddy
- nicram
Bardzo zła wiadomość. DsO WHY????????Kurt pisze:Potwierdzam, wydanie równie chujowe jak Hate Eternal, płyta się rysuje przy każdym wyciągnięciu. A teksty są rozpisane na samym pudełku. Także wydanie płyty zdecydowanie nie współgra z zawartością ;)
all the monsters will break your heart
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Dobrze, że cedeka się z opakowania wyciąga góra raz.Kurt pisze:Potwierdzam, wydanie równie chujowe jak Hate Eternal, płyta się rysuje przy każdym wyciągnięciu.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- maciek z klanu
jak sie jest mp3kowcem to moze i tak :) inni wyciagaja zawsze jak sluchaja
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- trzeci
- zaczyna szaleć
analogiczna sytuacja jak ze splitem crushing the holy trinity. biedne, platykowe koperty rysujace plyty, przecie to je granda
fuck you buddy
-
- weteran forumowych bitew
Przekonał mnie pan, panie prymasie.WaszJudasz pisze:Hegel jest na okładce.Baton pisze:Nic nie wyjaśniłeś. Co to znaczy że "Drought" jest "w duchu hegla"? Absolut kończy proces nabywania samowiedzy w tej epce? Utwory opierają się o dialektykę heglowską? Epka składa się z triad?
Zwracam trzeciemu honor, płyta jest heglowska i jeszcze do tego tektoniczno-andaluzyjska zarazem.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
-
- postuje jak opętany!
Only analog is real =)
http://www.cultmetal.com/deathspell-omega-drought
Chyba, że to też jakiś cienki papierek...
http://www.cultmetal.com/deathspell-omega-drought
Chyba, że to też jakiś cienki papierek...
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie, standardowe wydanie;
- Godplayer
- w mackach Zła
No biednie jest to wydane . Oczywiście nie ma mowy żeby płyta wylądowała w tym digisraku drugi raz . Opakowanie w folijkę , a CD do slima . Czysto i schludnie .
Salowe Vision jako intro sprawdza się bdb , natomiast The Crackled Book of Life jako outro już niekoniecznie . Zbyt długie to i niezbyt udane . Co do numerów 2 , 3 , 4 i 5 , to jeżeli ktoś uważa , że na Paraklecie najlepsze są numery 1 i 2 , to może Drought brać w ciemno . Znowu mocne uderzenie , sound bez uwag właściwie , wokal takoż .
Jakby to wypuściła jakaś nieznana horda , to myślę że byłoby to zauważone i docenione .
Mocne 4/6 .
Salowe Vision jako intro sprawdza się bdb , natomiast The Crackled Book of Life jako outro już niekoniecznie . Zbyt długie to i niezbyt udane . Co do numerów 2 , 3 , 4 i 5 , to jeżeli ktoś uważa , że na Paraklecie najlepsze są numery 1 i 2 , to może Drought brać w ciemno . Znowu mocne uderzenie , sound bez uwag właściwie , wokal takoż .
Jakby to wypuściła jakaś nieznana horda , to myślę że byłoby to zauważone i docenione .
Mocne 4/6 .
- Mistrz
- postuje jak opętany!
no to narobiłeś smaku - ja po grubych kilkudziesięciu/ponad stu odsłuchach Parakleta stwierdzam, że "Wings of Predation" to jest jedna z najlepszych rzeczy jakie w życiu słyszałem, a kombo Epiklesis I + WoP + Abscission jest w czołówce najlepszych utworów Francuzów (a więc góra dwie, trzy kapele BM się do tego poziomu zbliżyły). Jeśli "Drought" jest w tym klimacie to będzie niekończący się fapping. hurra!
-
ten trzeci to najtansza i najbardziej skurwiala imitacja doktora pomidora ever.fuck you buddy.Baton pisze:Przekonał mnie pan, panie prymasie.WaszJudasz pisze:Hegel jest na okładce.Baton pisze:Nic nie wyjaśniłeś. Co to znaczy że "Drought" jest "w duchu hegla"? Absolut kończy proces nabywania samowiedzy w tej epce? Utwory opierają się o dialektykę heglowską? Epka składa się z triad?
Zwracam trzeciemu honor, płyta jest heglowska i jeszcze do tego tektoniczno-andaluzyjska zarazem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Godplayer
- w mackach Zła
Ochłoń stary , aż tak dobrze to nie jest :) Początek Parakleta wysadza z kapci , Drought aż tak mocny nie jest , mniejszy rozmach i w ogóle . Chodziło mi o to , że środkowe numery z nowej EP są w jakiś sposób kontynuacją tego co mamy na Epiklesis , czyli w miarę zwarta forma ( choć fikołków nie brakuje ) i dopierdolenie do pieca ile wlezie . Tyle że na trochę mniejszą skalę . Ale ja to kupuję . Fajna ta epa i tyle .Mistrz pisze:no to narobiłeś smaku ... itd
- trzeci
- zaczyna szaleć
emigrant, a gownem az tu czuc[V] pisze: ten trzeci to najtansza i najbardziej skurwiala imitacja doktora pomidora ever.fuck you buddy.
fuck you buddy
- Drone
- manieczki
te, trocak filozofie moze wytluamaczysz nam o co chodzi w tym MLP, co paniczu?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
sprawa jest taka, abyś dał piątaka