A to zależy od długości materiału. min/zł. No i od wkładki, ile będzie kosztowała jedna strona? :)))Sova pisze:Kilogram polędwicy wołowej kosztuje 60 zł, dziwka 200/300, tak samo dzinsy. Voidhanger bedzie za 22/23 zł, zadowolony?Dragazes pisze:A jak bardzo droga będzie ta epka?
VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Re: VOIDHANGER
- Sova
- rasowy masterfulowicz
samo Sacrifice w wykonaniu Voidhanger jest warte 30 zł, posłuchasz to przyznasz rację, przypomnij mi ten wpis.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Jeśli jedno Sacrifice = całe Wrathprayers to będzie epa dekady. Ok, wypomnę ci w swoim czasie :)
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Sova reaguj, sprowokowałem Cię. ;-)
- krz63
- weteran forumowych bitew
Właśnie; ile będzie trwał ten mini? Przeliczę sobie wtedy ile wychodzi za minutę i jeszcze się okaże, że wyjdzie drożej niż za Mgwah. Pierdoleni prywaciarze.Herezjarcha pisze:A to zależy od długości materiału. min/zł. No i od wkładki, ile będzie kosztowała jedna strona? :)))Sova pisze:Kilogram polędwicy wołowej kosztuje 60 zł, dziwka 200/300, tak samo dzinsy. Voidhanger bedzie za 22/23 zł, zadowolony?Dragazes pisze:A jak bardzo droga będzie ta epka?
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Sprowokować to może mnie już jedynie ZUS, dzisiaj wykrzyczałem babie żeby się zabrała do roboty, a nie szukała problemów, rozłączyła się głupia suka.Hellpiss pisze:Sova reaguj, sprowokowałem Cię. ;-)
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
No i po co ta bezczelność? ZUS nigdy nie wspierał sceny, ot co. ;-)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
-
popieramSova pisze:samo Sacrifice w wykonaniu Voidhanger jest warte 30 zł, posłuchasz to przyznasz rację, przypomnij mi ten wpis.
btw. na stronce szanownego pana sowy możecie już posłuchać "malignant crescendo" z wspomnianego, jak to zwykle w przypadku MV bywa, semicko zawyżonego cenowo mCD. nowa, ludzka stronka kaming sun jak tylko nauczę się obsługi skurwiałego joomla
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
Jak masz jakiś problemos to wal na PW, może będę umiał pomóc.Vitriol pisze:ludzka stronka kaming sun jak tylko nauczę się obsługi skurwiałego joomla
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Dokładnie, słuchać się tego nie da.Cthulhu pisze:Ten kawałek na MV jest tak kurewsko nudny, że aż ręce opadają.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ręce mi nie opadają, bo trzymam je na klawiaturze, ale ta piosenka słaba jest po prostu...
all the monsters will break your heart
- ultravox
- zahartowany metalizator
Słucham sobie właśnie i jak dla mnie bardzo fajny numer. Nie wiem dlaczego się przypierdalacie, wszystko tu gra tak jak powinno. ;)
-
- w mackach Zła
Też nie wiem ossochodzi. Voidhanger jak Voidhanger - zapierdala i tyle :).
- Clochard
Nie lepiej drupala? Chyba troche mniej dziurawy ale na 100% nie wiem.Vitriol pisze:popieramSova pisze:samo Sacrifice w wykonaniu Voidhanger jest warte 30 zł, posłuchasz to przyznasz rację, przypomnij mi ten wpis.
btw. na stronce szanownego pana sowy możecie już posłuchać "malignant crescendo" z wspomnianego, jak to zwykle w przypadku MV bywa, semicko zawyżonego cenowo mCD. nowa, ludzka stronka kaming sun jak tylko nauczę się obsługi skurwiałego joomla
-
te CMSy jednym chujem robione. póki co powoli rozgryzam interfejs i testuje co jak działa. mam nadzieje, że w ciągu miesiąca się wyrobię opublikowaniem sajtu to wtedy ewentualnie powiecie co można dodać/wyjebać. generalnie, większość modułów i tak wypierdolę, bo sovie raczej nie są potrzebne pierdoły w stylu login form, search itp itd.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No pewnie, wysyła całe listy, i zanim człowiek znajdzie to co chciał to w koszyku ląduje 7 razy więcej rzeczy niż zamierzał kupić. :D :D :DVitriol pisze:bo sovie raczej nie są potrzebne pierdoły w stylu (...) search (...)
Dodanie searcha w takim wypadku to szczał w stopę.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
To przełącz na inny. :))Plastek pisze:Dokładnie, słuchać się tego nie da.Cthulhu pisze:Ten kawałek na MV jest tak kurewsko nudny, że aż ręce opadają.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo