TERRORIZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TERRORIZER
Ja Zombiaków do dziś nie słyszałem ale odświeżyłem DDA bo mi się kurzyła na półce i co by nie mówić to do nowej nie ma ŻADNEGO startu.
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
Hordes of Zombies to dziwna płyta. Na początku mnie nie zachwyciła, ale cośtam kazało wracać i jak weszła po paru odsłuchach, to długo nie wyszła. Fajna jet ta jej transowość, brzmienie też zajebiste jak już się do niego przywyknie no i wokal ma w sobie ciekawe choróbsko. Ogólnie lubię bardzo, ale nie dziwię się, że może się komuś nie podobać.
Nowa to inna bajka i fajnie że nie PS nie próbował robić powtórki z HOZ. Kompozycje ciekawe, klimat utrzymany, brzmienie super. Szkoda trochę że wokal jakościowo nie dociąga do warstwy instrumentalnej, no ale może kwestia przyzwyczajenia i osłuchania. Ale kurwać, jakby tu Ross Dolan zrobił wokale....
Nowa to inna bajka i fajnie że nie PS nie próbował robić powtórki z HOZ. Kompozycje ciekawe, klimat utrzymany, brzmienie super. Szkoda trochę że wokal jakościowo nie dociąga do warstwy instrumentalnej, no ale może kwestia przyzwyczajenia i osłuchania. Ale kurwać, jakby tu Ross Dolan zrobił wokale....
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Uwielbiam wokalizy Dolana, ale do Terrorizer by nie pasował.
-
- postuje jak opętany!
Tak generalnie to nie, ale w przypadku tej płyty by się sprawdził moim zdaniem. W każdym razie chętnie bym takiego zestawienia posłuchał :)Nasum pisze:Uwielbiam wokalizy Dolana, ale do Terrorizer by nie pasował.
-
- w mackach Zła
A ja niesmialo pochwale sie plakatem na wiedenski koncert Terrorizer :)
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- vicek
- zahartowany metalizator
A dla mnie hordy zobaków to najlepsze co nagrali.
- ultravox
W takim razie polecam ostatni album Morbid Angel. Też możesz go uznać za ich najlepszy.
-
Lepsze od debiutu?!vicek pisze:A dla mnie hordy zobaków to najlepsze co nagrali.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- vicek
Fultravox pisze:W takim razie polecam ostatni album Morbid Angel. Też możesz go uznać za ich najlepszy.
-
- weteran forumowych bitew
Na 25 stycznia zapowiadana jest premiera nowej EP z zapisem koncertu z Miami:
https://shop.season-of-mist.com/terrori ... mi-7-vinyl
https://shop.season-of-mist.com/terrori ... mi-7-vinyl
- Drone
Ależ jest dobry ten nowy TERRORIZER, coś niesamowitego.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Niestety w dalszym ciągu nie ma wydania w pudełku. Tym razem zawiodłem się na rosyjskiej operatywności.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
Idę o zakład, że SOM wyda to w wersji jc jeszcze w tym roku. Wówczas może posłucham :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
SOM ma takie zwyczaje? Nuclear Blast tak (ostatni IMMOLATION), ale oni...
- Sybir
A kto wydał ostatnie płyty Atheist i Craft? :)
BTW, powyższe płyty w wersji dp mam na zbyciu :D
BTW, powyższe płyty w wersji dp mam na zbyciu :D
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Masz rację. Były precedensy :)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Problem jast taki, że to nie SoM jest wydawca tej płyty. Złamałem się i kupiłem tego ecopacka, bo kosztował niecałe 7 funtów. Jak bracia ze wschodu wybudzą sie z zimowego snu to najwyżej dokupie drugą kopieSybir pisze:Idę o zakład, że SOM wyda to w wersji jc jeszcze w tym roku. Wówczas może posłucham :D
- Drone
Płyta jest tak doskonała, że nie zważając na podłe wydanie, które oglądałem już w sklepie, natychmiast pojechałem do MediaMarktu i za 62,90zł dokonałem zakupu. Wydawcą jest The End Records, a nie SOM, jak już zauważono, i to włodarzy tej firmy należałoby skazać na karę zbliżoną do głównej.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Cholera, mój błąd. Czemu założyłem, że to SoM?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Po dwóch ostatnich płytach nie mogę się przemóc do tej kapeli, mówicie, że taka petarda i warto?
Jebać żuli.