DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Dodheimsgard
To bierz się za debiut! Na V/A "Moonfog 2000" jest też świetny remiks "En Krig å Seire" - szkoda tylko, że w ramach awangardyzowania nie poszli w takie rejony.
Yare Yare Daze
- ultravox
- zahartowany metalizator
Też tego nie rozumiem, bardzo lubię ten album.Warcrimer pisze:Odkopię sobie temat. Nie wiem czemu tyle osób narzekało na 'Supervillain Outcast'. Mnie się ta płyta bardzo podoba i chyba nawet nie mam się za bardzo do czego przyczepić. Nie jest ani przekombinowana (czego się obawiałem), nie jest też kopią '666 International'. Brzmienie mi odpowiada, dużo ciekawych rozwiązań, których przedtem w tym zespole nie było, zajebiste wokale... Dla mnie to spokojnie 8/10, może i 9/10.
- ultravox
Proszę, nie prowokuj, bo jeszcze się okaże, że tak 

- zekke
- weteran forumowych bitew
ma ktos moze mp3 z tego promo Supervillain Outcast z wczesnym mixem? (bez wokali, trzaski etc)
- grot
Ostatnio próbowałem znaleźć ten materiał, ale nie dałem rady.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Lucek
Myślę że "Kronet Til Konge" można śmiało postawić obok takich płyt jak "A Blaze in the Northern Sky" czy"De Mysteriis Dom Sathanas" i nie będzie w tym cienia przesady.Debiut rozpierdala swoim klimatem,który chyba nie wszyscy łapią.
Kolejne płyty też raczej ponadprzeciętne.Ogólnie rzecz biorąc kawał zajebistej muzy.Wielka szkoda że w sumie są trochę niedoceniani.
Kolejne płyty też raczej ponadprzeciętne.Ogólnie rzecz biorąc kawał zajebistej muzy.Wielka szkoda że w sumie są trochę niedoceniani.
- zekke
taaa, bylo o tym pierdolenie przez 18 poprzednich stron tego topicu wiec zamiast powtarzac to samo poszukalbys lepiej promo SO
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
To jeszcze zekke nie skroiłeś się, że tu się ostatnio klepie i przemiela koło to samo po X razy do wyrzygania?
Nudno się zaczyna robić.

Yare Yare Daze
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Można postawić obok takich dalszoligowych produkcji jak Pentagram czy może Dark Waters Stir. Do klasy wyżej wymienionych daleka droga.Lucek pisze:Myślę że "Kronet Til Konge" można śmiało postawić obok takich płyt jak "A Blaze in the Northern Sky" czy"De Mysteriis Dom Sathanas" i nie będzie w tym cienia przesady.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Lucek
Dodheimsgard to bez wątpienia czołówka pierwszej ligi i nie ma co do tego wątpliwości koniec kropka.So_It_Is_Done pisze:Można postawić obok takich dalszoligowych produkcji jak Pentagram czy może Dark Waters Stir. Do klasy wyżej wymienionych daleka droga.Lucek pisze:Myślę że "Kronet Til Konge" można śmiało postawić obok takich płyt jak "A Blaze in the Northern Sky" czy"De Mysteriis Dom Sathanas" i nie będzie w tym cienia przesady.
W sumie to co napisałeś jest krótko mówiąc tak głupie że w ogóle nie powinienem z tobą rozmawiać

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Śmieszny jesteś. Dark Waters Stir jest dla mnie wiele lepsze niż Kronet Til Konge. Do De Mysteriis praktycznie nic nie ma startu, a co dopiero jakiś marny Dodheimsgard, nawet jeśli ich debiut jest ich najlepszą płytą.
- ultravox
Powinnością prawdziwego fana black metalu jest wykłócanie się w internecie o to, które płyty są najlepsze 

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
W tym rzecz, że tu nie ma o czym dyskutować. Kronet to płytka bardzo przeciętna i to co klaun wypocił powyżej jest przejawem głupoty i tyle.
- ultravox
Nie ma o czym dyskutować, ale i tak dyskutujesz.So_It_Is_Done pisze:W tym rzecz, że tu nie ma o czym dyskutować. Kronet to płytka bardzo przeciętna i to co klaun wypocił powyżej jest przejawem głupoty i tyle.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Dyskutuje i będę dyskutował mimo że nie ma o czym dyskutować.
- ultravox
Rozbroiłeś mnie.So_It_Is_Done pisze:Dyskutuje i będę dyskutował mimo że nie ma o czym dyskutować.
- Lucek
Rozmawiajmy bo... Warto Rozmawiać!
środa 22:55 TVP 2

środa 22:55 TVP 2

- Scaarph
o, w końcu masz dyskutanta na swoim poziomie!Lucek pisze:Dodheimsgard to bez wątpienia czołówka pierwszej ligi i nie ma co do tego wątpliwości koniec kropka.So_It_Is_Done pisze:Można postawić obok takich dalszoligowych produkcji jak Pentagram czy może Dark Waters Stir. Do klasy wyżej wymienionych daleka droga.Lucek pisze:Myślę że "Kronet Til Konge" można śmiało postawić obok takich płyt jak "A Blaze in the Northern Sky" czy"De Mysteriis Dom Sathanas" i nie będzie w tym cienia przesady.
W sumie to co napisałeś jest krótko mówiąc tak głupie że w ogóle nie powinienem z tobą rozmawiać.Dark Waters Stir - co to kurwa jest?,Pentagram - zwisa mi to.Moim zdaniem masz ten sam problem co niektórzy użytkownicy tego forum,słuchasz bądz też starasz się słuchać zbyt wielu płyt."Zgłębiasz" jakieś trzecioligowe wyjęte z dupy zespoliki w nadziei że odkryjesz jakiś do tej pory nikomu nie znany wspaniały "atrefakt" który potem będziesz mógł w cudowny sposób objawić "niewtajemniczonej" gawiedzi.Masz rozmyty obraz i błądzisz człowiecze.

- Lucek
masz jakąś paranoje chłopczyku,znawca leveli z koziej dupy