LUX OCCULTA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: LUX OCCULTA
- What is a gentleman?
- A man who can play the accordion, but doesn't.
- A man who can play the accordion, but doesn't.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Widzę kolega ma nową specjalizację, obrabianie dupy ludziom, których nie zna. :D[V] pisze:Metalowcy spróbuja byc swiatowi i awangardowi, no bo co, Szubrycht zadnej muzyki sie nie boi, recenzowal nawet kompilacje Anny Jantar, a co, show biznes. Pewnie ma dzinsy zwezane u dolu, modny zaczes i kurtke north face.
Zarzucanie Jarkowi mody czy koniunkturalizmu jest zwyczajnie śmieszne - co jak co, ale on akurat nawet wśród bandy metaluchów wygląda przeważnie jak menel :D i każdy, kto go chociaż odrobinę zna, doskonale od dawna sobie sprawę zdawał, że jak będzie nowe LO, to nie będzie to na pewno album metalowy...
- twoja_stara_trotzky
Nie lubię ich muzyki (może nowa to zmieni?), ale lubię Jarka czy Jurka. :DMaleficio pisze:Czemu niechęć? Trocki chyba ich lubi, Ihasan tez.
-
A ti ti, trzeba znac personalnie kazdego pismaka zeby miec wyrobione zdanie na temat jego artykulów/felietonów? Oczywiscie, ze Szubrycht ulega od czasu do czasu modzie i trendom, dotyczy to równiez twojej osoby i pewnie kazdego tutaj w jakims stopniu, w przypadku Jarka zauwazylem jednak kilkakrotnie taka fotokopie palowania sie nad danym wydawnictwem, które w zachodnich mediach zostalo wyciagniete na oltarze, a za tydzien juz nikt nie wiedzial co to jak to i dlaczego.twoja_stara_trotzky pisze:Widzę kolega ma nową specjalizację, obrabianie dupy ludziom, których nie zna. :D[V] pisze:Metalowcy spróbuja byc swiatowi i awangardowi, no bo co, Szubrycht zadnej muzyki sie nie boi, recenzowal nawet kompilacje Anny Jantar, a co, show biznes. Pewnie ma dzinsy zwezane u dolu, modny zaczes i kurtke north face.
Zarzucanie Jarkowi mody czy koniunkturalizmu jest zwyczajnie śmieszne - co jak co, ale on akurat nawet wśród bandy metaluchów wygląda przeważnie jak menel :D i każdy, kto go chociaż odrobinę zna, doskonale od dawna sobie sprawę zdawał, że jak będzie nowe LO, to nie będzie to na pewno album metalowy...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
chodziło mi raczej o te modowe docinki ubiorowe :D
a co do muzyki, to Jarek od dawna siedzi głównie w muzyce świata, najlepiej afrykańskiej, więc też odróżnij pracę od prywaty :D
a co do muzyki, to Jarek od dawna siedzi głównie w muzyce świata, najlepiej afrykańskiej, więc też odróżnij pracę od prywaty :D
-
E, sarkastyczno-zjadliwe komentarze to norma tutaj. Ja nie mam nic do Jara jako osoby, bo go nie znam. Komentuje jedynie to, co czytalem jego autorstwa. Równiez troche tego co wysmarowal na T mobile music. Ma swój lot, ja tego nie kupuje, wszystko.
Jesli popatrzysz na niektóre jego zestawienia, to np. ty polecasz lepsze plyty na swoim blogu.
Jesli popatrzysz na niektóre jego zestawienia, to np. ty polecasz lepsze plyty na swoim blogu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Pijackie przemyślenia? ;)Morph pisze:Liczgte,˙etzeże będzie to najlepszy poliskieji gkrążek od czasuów Masochistik Dewil Łorship!
- twoja_stara_trotzky
ale to nie wyścigi :D
ja cenie ludzi ze swoim lotem, którzy COŚ ROBIĄ, a nie tylko stękają.
ja cenie ludzi ze swoim lotem, którzy COŚ ROBIĄ, a nie tylko stękają.
- Morph
- Kontakt:
Ale to przecież czysta prawda.Genocide_Command pisze:Pijackie przemyślenia? ;)Morph pisze:Liczgte,˙etzeże będzie to najlepszy poliskieji gkrążek od czasuów Masochistik Dewil Łorship!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
no pewnie ze nie wyscigi,wielu ludzi cos robi i ma swój lot,nie wszystkim jednak obrany przez nich kierunek musi odpowiadac.
- Atreju
- postuje jak opętany!
Odchodzenie metalowców od metalu jest chyba teraz na topie. Dziś bycie prawdziwym metalowcem przejawia się przez... odejście od metalu.
Ciekawe, dla kogo niby ma być ta płyta Luxów? Bo raczej na pewno nie dla fanów, których zespół ma głęboko w dupie, każąc im na Facebooku wypierdalać. Bardzo fajne podejście do swoich dawnych, jak by nie było, chlebodawców. Jeśli starzy fani nie chcą takiej płyty, to niby dla kogo ona jest? Rozumiem, że dla siebie, bo wszystkich innych mają w dupie. Skoro dla siebie, to po co w ogóle ogłaszać powrót i ją wydawać? Niech nagrają, puszczają sobie na swoich imieninach i będzie super. Po co to wyciągać na światło dzienne, skoro starzy fani, dzięki którym zespół zyskał taką pozycję, tego nie chce?
Czekam na kolędy od Cannibal Corpse i na totalnie niemetalową płytę ojców metalu z Black Sabbath. To będzie dopiero prawdziwy metal.
Ciekawe, dla kogo niby ma być ta płyta Luxów? Bo raczej na pewno nie dla fanów, których zespół ma głęboko w dupie, każąc im na Facebooku wypierdalać. Bardzo fajne podejście do swoich dawnych, jak by nie było, chlebodawców. Jeśli starzy fani nie chcą takiej płyty, to niby dla kogo ona jest? Rozumiem, że dla siebie, bo wszystkich innych mają w dupie. Skoro dla siebie, to po co w ogóle ogłaszać powrót i ją wydawać? Niech nagrają, puszczają sobie na swoich imieninach i będzie super. Po co to wyciągać na światło dzienne, skoro starzy fani, dzięki którym zespół zyskał taką pozycję, tego nie chce?
Czekam na kolędy od Cannibal Corpse i na totalnie niemetalową płytę ojców metalu z Black Sabbath. To będzie dopiero prawdziwy metal.
- twoja_stara_trotzky
już mi się podoba ta płyta :D
- hcpig
Najlepszą nagrać będzie trudno, bo 4 była solidna, wicenajlepszą to prosto, bo wszystkie poprzednie obsysały i rację miał jeden z członków LO kiedy powiedział, że wbrew pozorom to ostatnia jest najbardziej metalowa, gdyż partie metalowe bliższe były estetyce surowego, mięsistego grania niż to całe płaczliwe blacko-polo z trójki i jej poprzedniczek.Genocide_Command pisze:Pijackie przemyślenia? ;)Morph pisze:Liczgte,˙etzeże będzie to najlepszy poliskieji gkrążek od czasuów Masochistik Dewil Łorship!
edit: e nie doczytałem tych bazgrołów Morfa, myslałem ze chodziło o najlepszą Lux Okulte.
Praktycznie każda, z Technical Ecstasy na czele.Atreju pisze:na totalnie niemetalową płytę ojców metalu z Black Sabbath.
Ostatnio zmieniony 13-10-2012, 12:08 przez hcpig, łącznie zmieniany 2 razy.
Yare Yare Daze
-
Chlebodawcy coś w chuja przycięli bo zespół się rozpadł:D
- ultravox
- zahartowany metalizator
Chlebodawców? To nie Behemoth czy Vader, panowie z Lux Occulta w inny sposób zarabiają na chleb. ;) Rozumiem, że według Ciebie granie i publikowanie swojej muzyki nie ma sensu, o ile nie jest ona pisana pod dyktando fanów? Też bym pewnie kazał spadać ludziom o postawie roszczeniowej, to nie koncert życzeń. ;)Atreju pisze:Ciekawe, dla kogo niby ma być ta płyta Luxów? Bo raczej na pewno nie dla fanów, których zespół ma głęboko w dupie, każąc im na Facebooku wypierdalać. Bardzo fajne podejście do swoich dawnych, jak by nie było, chlebodawców.
-
Atreju to dopiero lata wysoko ;D
-
Też chciałem to napisać, ale żona mnie do rosołu zagoniła. Dzisiaj ona jest chlebodawcą. ;)ultravox pisze:Chlebodawców? To nie Behemoth czy Vader, panowie z Lux Occulta w inny sposób zarabiają na chleb. ;) Rozumiem, że według Ciebie granie i publikowanie swojej muzyki nie ma sensu, o ile nie jest ona pisana pod dyktando fanów? Też bym pewnie kazał spadać ludziom o postawie roszczeniowej, to nie koncert życzeń. ;)Atreju pisze:Ciekawe, dla kogo niby ma być ta płyta Luxów? Bo raczej na pewno nie dla fanów, których zespół ma głęboko w dupie, każąc im na Facebooku wypierdalać. Bardzo fajne podejście do swoich dawnych, jak by nie było, chlebodawców.
- hcpig
Dyktat fanów jest tak samo chujowy jak dyktat wytwórni. Poza tym jaką kur** pozycję? Bez przesady.Atreju pisze: Po co to wyciągać na światło dzienne, skoro starzy fani, dzięki którym zespół zyskał taką pozycję, tego nie chce?
Yare Yare Daze
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Dla mnie, ja jej bardzo chcę, bo uwielbiam LO i jestem pewien, że to będzie dobra płyta. A że nie będzie na niej metalu, to przecież tylko dobrze. Nie wypowiadaj się za wszystkich fanów zespołu...Atreju pisze:Ciekawe, dla kogo niby ma być ta płyta Luxów? Bo raczej na pewno nie dla fanów, których zespół ma głęboko w dupie, każąc im na Facebooku wypierdalać. Bardzo fajne podejście do swoich dawnych, jak by nie było, chlebodawców. Jeśli starzy fani nie chcą takiej płyty, to niby dla kogo ona jest?
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Dobry nius z tą płytą, przypomniałem sobie, że mam ich dwa albumy. Są już na allegro, jakby ktoś chciał znów poczuć licealny wzwód.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared