CRYPTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zawlekacz
- w mackach Zła
Re: Cryptopsy -
z tej plyty potwornie wieje nuda i popowymi popluczynami.
co z tego ,ze sa w niej naprawde ekstremalne elementy kiedy calosc doszczetnie niszcza kiepawe emo, power (hehe) i melancholijne zagrywki ponizej pasa.
co z tego ,ze sa w niej naprawde ekstremalne elementy kiedy calosc doszczetnie niszcza kiepawe emo, power (hehe) i melancholijne zagrywki ponizej pasa.
nie ma to tamto
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
^ Po prostu pogubili się i wyszły z tego 'bolesne żele' 

- Rattlehead
- zahartowany metalizator
nikt kto już słyszał ten album nie zmieni zdania na 100%. Dlatego nie ma co już dyskutować na ich temat. Płyta jest z pewnością bardzo kontrowersyjna, dla jednych gnój i chujowizna, dla innych miód i orzeszki (ja zaliczam się do drugich). Tak więc w dupie już mam, że ktoś na ten album się zvomituje. Najważniejsze jest, że ja tej płyty słucham z wielką przyjemnością i z każdym przesłuchaniem podoba mi się coraz bardziej. I chuj kurwa jego mać, że tak na koniec dodam.
support music, not rumors
- Mol
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Cryptopsy - "Once Was Not"
Właśnie sobie słucham "Once Was Not" to i temat odświeżę.
Dawno nie miałem styczności z tą płytą, ale dziś tak jakoś mnie naszło. Przyznam, że ten album teraz podoba mi się bardziej niż w 2005 r. I choć nie jest to już te Cryptopsy co wcześniej, to dobrze się tej płyty słucha. No i wokale Robaka mimo narzekań niektórych bardzo dobre.
Kanadyjczycy na "Once Was Not" poszli już w nieco inne rejony, ale nic tu nie zapowiada przyszłej tragedii pt. "The Unspoken King"...
Dawno nie miałem styczności z tą płytą, ale dziś tak jakoś mnie naszło. Przyznam, że ten album teraz podoba mi się bardziej niż w 2005 r. I choć nie jest to już te Cryptopsy co wcześniej, to dobrze się tej płyty słucha. No i wokale Robaka mimo narzekań niektórych bardzo dobre.
Kanadyjczycy na "Once Was Not" poszli już w nieco inne rejony, ale nic tu nie zapowiada przyszłej tragedii pt. "The Unspoken King"...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Cryptopsy - "Once Was Not"
dla mnie to do początku była zajebista płyta, żadnych większych zastrzeżeńH-K44 pisze:Właśnie sobie słucham "Once Was Not" to i temat odświeżę.
Dawno nie miałem styczności z tą płytą, ale dziś tak jakoś mnie naszło. Przyznam, że ten album teraz podoba mi się bardziej niż w 2005 r. I choć nie jest to już te Cryptopsy co wcześniej, to dobrze się tej płyty słucha. No i wokale Robaka mimo narzekań niektórych bardzo dob.
- Block69
Ja ide jeszcze dalej, bo "Once Was Not" to moja ulubiona płyta CRYPTOPSY.
PENIS METAL
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
OWN niełze granie, nie byłem zawiedziony, ale ostatnia to tragedia, jaki bedzie następny krok?
In a world of compromise...some don't
- twoja_stara_trotzky
tak, i do tego JEDYNA dobraBlock69 pisze:Ja ide jeszcze dalej, bo "Once Was Not" to moja ulubiona płyta CRYPTOPSY.

- H-K44
Już tak nie żartuj, bo znowu będzie dyskusja na 5 stron.twoja_stara_trotzky pisze:tak, i do tego JEDYNA dobraBlock69 pisze:Ja ide jeszcze dalej, bo "Once Was Not" to moja ulubiona płyta CRYPTOPSY.

- twoja_stara_trotzky
ale ja tak uważam, NIE LUBIĘ Cryptopsy, poza tym właśnie albumem, który u mnie wygrywa, głównie przez zajebiste brzmienie garów, TAK NIETYPOWE dla tego zespołu.
- pogodancer
a ktoś tu się czepiał tego, że jak można polubić płytę ze względu na fajne garytwoja_stara_trotzky pisze:ale ja tak uważam, NIE LUBIĘ Cryptopsy, poza tym właśnie albumem, który u mnie wygrywa, głównie przez zajebiste brzmienie garów, TAK NIETYPOWE dla tego zespołu.

- Mol
matko boskaDrone pisze:W sumie najlepsza jest jednak ostatnia, cokolwiek by nie mówić o czystych wokalach itp. itd.

-
- rasowy masterfulowicz
-
znowu się zaczynaMol pisze:matko boskaDrone pisze:W sumie najlepsza jest jednak ostatnia, cokolwiek by nie mówić o czystych wokalach itp. itd.

-
Zaraz będą równania 

- twoja_stara_trotzky
Re:
teraz ty nie przesadzaj, Obliteration jest raczej ORYGINALNE a nie NOWATORSKIESkaut pisze:najpierw brak nowatorstwa Obliteration, teraz to...Drone pisze:W sumie najlepsza jest jednak ostatnia, cokolwiek by nie mówić o czystych wokalach itp. itd.

- Gore_Obsessed
Swoją drogą... jestem zszokowany popularnością tego zespołu, patrząc po ilości recenzji każdego wydawnictwa na Metal Archives.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- H-K44
Nic dziwnego, przecież w niektórych kręgach ten zespół traktowany jest wręcz maniakalnie. No przynajmniej był, dopóki nie wydał w 2008 r. tego "czegoś"...Gore_Obsessed pisze:Swoją drogą... jestem zszokowany popularnością tego zespołu, patrząc po ilości recenzji każdego wydawnictwa na Metal Archives.