Cos w tym jest535 pisze: ↑17-01-2021, 12:56Ja może nakreślę sprawę w następujący sposób. Nile to wycieczka na wielbłądzie w okolice piramid w asyście przewodnika. Drogie aparaty, wykwintne kapelutki. Gorefest jest samotnym wieczornym spacerem po świeżo usypanych grobach...Spacerem z łopatą w garści, rzecz jasna. Także co kto woli.
GOREFEST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GOREFEST
woodpecker from space
- Żułek
chyba musze poszukać kaset w szafie 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
- Żułek
pierwsze słysze
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Triceratops
-
- zaczyna szaleć
Z owego okresu pamiętam, że Vital Remains i ich Forever Underground dużo namieszał na scenie i wówczas coś się ruszyło w "klasycznym" death metalu - wielu było pod wielkim wrażeniem tej płyty, Pamietam także ich świetny koncert w Poznaniu chyba w 2000 roku. Na trupie "old deathu" wyrósł wtedy brutal death, który święcił triumfy - mozna wtedy było zobaczyć w Polsce Sepsism, Disgorge (mex i us), Dying Ferus, Disavoved, Vile i wiele innych...mało ludzi, ale świetna zabawa pod sceną.Nasum pisze: ↑17-01-2021, 11:40Zwłaszcza album Morbid Angel był kluczowy. Powrót do przedwiecznych, bezkompromisowość, i po prostu death metal. Cannibal Corpse wydało Sentenced..., wspomniany Cryptopsy, nawet albumy Angel Corpse bym zaliczył do tej świeżej krwi, do innego spojrzenia. A która kapela jako pierwsza z tych wielkich death metalowych gwiazd powróciła do życia?
"Something is rotten in the state of Poland"