SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Trojan
- postuje jak opętany!
jasne, że nie mam słuchu absolutnego i osobiście nie znam nikogo kto by miał. Jak mam problem z normalnym zerżnięciem jakiegoś utworu, to puszczam muzyke z kompa i ratuje się jakimś stroikiem gitarowym. Jak nie wyłapuje tego co trzeba, można zwolnić kawałek w cool edit pro, czy innym syfie. Z tabów nie korzystam, bo to by było zbyt łatwe.
Down the bottle's nest
- Einherjer
- zaczyna szaleć
nowe shining jest juz na allegro u blackcompa za 45 zl
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- Einherjer
- zaczyna szaleć
ale na allegro jest dopiero teraz!
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
LOL, einher młot
[/quote]
TwojaStaraMłot
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
LOL, einher młot

TwojaStaraMłot
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
Zresztą bobry są dobre od czasu do czasu, pod warunkiem że nie traktuje się tego poważnie jak jacyś niedojebani pseudofaszyści.
No i Graveland fajny... [b]mimo kakaowych momentów.[/b] [/quote]
mmmm... co za ciekawy opis
czemu akurat kakaowe?
A ty Orias się tak nie odrzegnuj od końcówek (chodzi mi o twój avatar) bo ci się jeszcze może odmienić, tak jak u Husara. Nawet nie wiesz jaki potrafi być teraz fajny
Zresztą bobry są dobre od czasu do czasu, pod warunkiem że nie traktuje się tego poważnie jak jacyś niedojebani pseudofaszyści.
No i Graveland fajny... [b]mimo kakaowych momentów.[/b] [/quote]
mmmm... co za ciekawy opis

A ty Orias się tak nie odrzegnuj od końcówek (chodzi mi o twój avatar) bo ci się jeszcze może odmienić, tak jak u Husara. Nawet nie wiesz jaki potrafi być teraz fajny

[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
Tobie z tego co czytam to się wszystko z jednym kojarzy, to lepiej uważaj, bo tu jakiś osobnik ma avatar rodem ze strony gejtycha.
Kurde, Shining taka wypaśna kapela, a to tylko ględzenie o gównie, widzę, że wszyscy mają Halmstad w dupie. Odkąd wyszedł nowy MayheM zresztą. [/quote]
Wiem wiem, co rusz ktoś bezsensownie zamanifestuje nienawiść do inności w stylu wojtka wierzejskiego.
Shining jest dobry, ale Mayhem nowy chyba jednak lepszy.
Tobie z tego co czytam to się wszystko z jednym kojarzy, to lepiej uważaj, bo tu jakiś osobnik ma avatar rodem ze strony gejtycha.
Kurde, Shining taka wypaśna kapela, a to tylko ględzenie o gównie, widzę, że wszyscy mają Halmstad w dupie. Odkąd wyszedł nowy MayheM zresztą. [/quote]
Wiem wiem, co rusz ktoś bezsensownie zamanifestuje nienawiść do inności w stylu wojtka wierzejskiego.
Shining jest dobry, ale Mayhem nowy chyba jednak lepszy.
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt: