ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
[quote][i]Wysłane przez Riven[/i]
no widzisz, jednak mialem racje ;P [/quote]
Ale ja Ci nie przeczyłem, tylko mówiłem, iż trochę odczekam z wyrokiem;))
W zasadzie to teraz mogę podpisać się pod hierarchią płyt Ulver, którą umieściłeś kilka stron temu, z tym, iż nie wiem czy bym aby Szybkiej Dawki Melancholii nie postawił przed Zaślubinami.
no widzisz, jednak mialem racje ;P [/quote]
Ale ja Ci nie przeczyłem, tylko mówiłem, iż trochę odczekam z wyrokiem;))
W zasadzie to teraz mogę podpisać się pod hierarchią płyt Ulver, którą umieściłeś kilka stron temu, z tym, iż nie wiem czy bym aby Szybkiej Dawki Melancholii nie postawił przed Zaślubinami.
[quote][i]Wysłane przez zekke[/i]
z zaslubin powycinalbym momenty to wyszloby z tego 5-6 kawalkow. imo za bardzo rozpasly album [/quote]
Jak dla mnie tylko przerwy są zbędne, reszta rewelacja. Szczególnie "A Song of Liberty Plates 25-27" to absolutna miazga, schiza i jeden z najdoskonalszych riffów jakie słyszałem.
z zaslubin powycinalbym momenty to wyszloby z tego 5-6 kawalkow. imo za bardzo rozpasly album [/quote]
Jak dla mnie tylko przerwy są zbędne, reszta rewelacja. Szczególnie "A Song of Liberty Plates 25-27" to absolutna miazga, schiza i jeden z najdoskonalszych riffów jakie słyszałem.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
jak dla mnie ten album tworzy swietna, spojna calosc, choc faktycznie niektore przerwy mozna omijac. jest cala masa genialnych utworow, jednym z nich jest np. kapitalne Proverbs of Hell. w ogole koncepcja i wykonanie tej plyty klada na kolana, w zwiazku z czym przymykam oko na niektore mniej intrygujace fragmenty.
this is a land of wolves now
- zekke
- weteran forumowych bitew
-
- świeżak
- Riven
- Kontakt:
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
FAS = ORDO AD CHAO >> SHADOWS
3 plyty roku
[/quote]
Masz źle opisaną płytę roku - co nią jest, powtarzać chyba nie trzeba;))) [/quote]
O ile z Riven'em mogę [b] po części [/b] się zgodzić, o tyle Twoj SHINING do tychże trzech króli pasuje jak cukier do zupy. Halmstad jest za słodki.
Poza tym, Panowie, zapomnieliście o jednym arcyważnym tytule z iniejszej stylistyki;)
FAS = ORDO AD CHAO >> SHADOWS
3 plyty roku

Masz źle opisaną płytę roku - co nią jest, powtarzać chyba nie trzeba;))) [/quote]
O ile z Riven'em mogę [b] po części [/b] się zgodzić, o tyle Twoj SHINING do tychże trzech króli pasuje jak cukier do zupy. Halmstad jest za słodki.
Poza tym, Panowie, zapomnieliście o jednym arcyważnym tytule z iniejszej stylistyki;)
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez zekke[/i]
huj z mardukiem [/quote]
troche tego sluchalem i mam to samo zdanie. nie wiem czemu wszyscy sie tak nad tym spuszczaja. duzo bardziej podoba mi sie Plague Angel. Marduk to dla mnie machina wojenna, a nie kolejna banda samozwanczych teologow w corpsepaincie
)
huj z mardukiem [/quote]
troche tego sluchalem i mam to samo zdanie. nie wiem czemu wszyscy sie tak nad tym spuszczaja. duzo bardziej podoba mi sie Plague Angel. Marduk to dla mnie machina wojenna, a nie kolejna banda samozwanczych teologow w corpsepaincie

this is a land of wolves now
- zekke
- weteran forumowych bitew
- Riven
- Kontakt: