BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BURZUM
lubię czytać te jego brednie 

Okładka mogłaby nasuwać skojarzenia z mało przyjemnymi więziennymi przeżyciami Varga. Nawet wyrazy twarzy pasują 

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
w sumie masz racje, to nie to co wasze okładkiConflagrator pisze:Okładka mogłaby nasuwać skojarzenia z mało przyjemnymi więziennymi przeżyciami Varga. Nawet wyrazy twarzy pasują

-
- rasowy masterfulowicz
też o tym sobie pomyślałem, oby to nie była okładka
Den Hvite Gayen

Den Hvite Gayen
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja równieżtwoja_stara_trotzky pisze:lubię czytać te jego brednie

ciekawy jestem tego nowego albumu, no i przede wszystkim wokali jakie zrobi na tym albumie, bo raczej tego co było na trzech pierwszych spodziewać się nie możne

Poza jedną jestem z nich zadowolonyMaleficio pisze:w sumie masz racje, to nie to co wasze okładkiConflagrator pisze:Okładka mogłaby nasuwać skojarzenia z mało przyjemnymi więziennymi przeżyciami Varga. Nawet wyrazy twarzy pasują

A okładka sama w sobie może być, grunt żeby muzyka była dobra. Chciałbym żeby zaskoczył mnie tak jak nowy Beherit.
No właśnie ten z przodu jest smutny, bo wie co go czeka, a ten z tyłu z groźną miną właśnie daje mu do zrozumienia, że ten pierwszy jest jego nową dziewczynąMaria Konopnicka pisze:Nie bardzo, bo ten z przodu powinien się lubieżnie uśmiechaćConflagrator pisze:Nawet wyrazy twarzy pasują![]()

PS. Ja wierzę, że to będzie dobra płyta. Poza tym jakoś darzę tego gościa sympatią.
Ostatnio zmieniony 18-11-2009, 20:21 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maleficio
- Kontakt:
Gołota przed powrotem nie trenował i liczył na to, ze katol sam padnie. Varg miał wystarczająco dużo czasu żeby wymyślić arcydzieło na miarę Filosofem czy Aske.Maria Konopnicka pisze:Nie bardzo, bo ten z przodu powinien się lubieżnie uśmiechaćConflagrator pisze:Nawet wyrazy twarzy pasują
oby powrót Varga na scenę nie skończył się tak jak powrót Gołoty na ring
Poza tym ja np. wierzę, że ten gośc po prostu ma talent do tworzenia takich dźwięków i niewykluczone, że niezależnie od swoich zapatrywań jest wciąż w stanie stworzyć coś wyjątkowego. Poza tym po Beherit też nie wiedziałem czego się spodziewać, a "Engram" mnie rozpierdolił. Życzę Vargowi równie udanego powrotu.Maleficio pisze:Varg miał wystarczająco dużo czasu żeby wymyślić arcydzieło na miarę Filosofem czy Aske.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ja mu jednak znacznie lepszej płyty życzę.
i wierzę, że będzie, bo: I will not do my best to copy and reproduce my old music, just to please somebody. I never did and I never will. If it sounds similar it is because it is made by the same person. If it sounds different it is because it is not the same music and because I have evolved.
i wierzę, że będzie, bo: I will not do my best to copy and reproduce my old music, just to please somebody. I never did and I never will. If it sounds similar it is because it is made by the same person. If it sounds different it is because it is not the same music and because I have evolved.
- Mol
- Wieczor
- zaczyna szaleć
A ja bym na pierwszym miejscu wspisał "Hvis Lyset Tar Oss"Gołota przed powrotem nie trenował i liczył na to, ze katol sam padnie. Varg miał wystarczająco dużo czasu żeby wymyślić arcydzieło na miarę Filosofem czy Aske.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Filosofem kasuje reszte w mojej ocenie. Nawet swietny "Hvis... "
zreszta to jest jedna z najlepiej brzmiacych plyt metalowych jakie kiedykolwiek wydano.
zreszta to jest jedna z najlepiej brzmiacych plyt metalowych jakie kiedykolwiek wydano.
this is a land of wolves now
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Ech, typowe varg-stylowe pitolenie o Chopinie ale materiał "przemówi" sam za siebie. Czekam, aż światło mnie znów pochłonie.
Vi døde ikke...
Vi døde ikke...
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja tam nie wierzę aby nagrał coś ciekawego. Choć pewnie z ciekawości sprawdzę.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
straszniem ciekaw co to z tego wyjdzie he he
- rob
- w mackach Zła
- Nerwowy
A ja tak. Chociaż spodziewam się raczej niezłej kaszanyAroHien pisze:Ja tam nie wierzę aby nagrał coś ciekawego. Choć pewnie z ciekawości sprawdzę.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- sveneld
- zaczyna szaleć
Posłuchamy, ocenimy. Immortal lnagrał świetną płytę, nie widzę powodu dla którego nie miałby tego zrobić V.V. W końcu miał sporo czasu by zebrać nowe pomysły, przemysleć je i odsiać dobre od kiepskich. Do tej pory ani razu nie zszedł poniżej pewnego poziomu ( nawet te ambientowe płyty wystukiwane na więziennych kratach dają sie słuchać), na pewno nagra coś o wiele lepszego niż ostatnie wypociny Satyricon czy Żorżorot.
Only dead fish flows with the stream...
- Scaarph
hmmm, właściwie to nawet jestem całkiem ciekaw, co z tego wyjdzie. mam wrażenie, że może być nieźle.