DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATHSPELL OMEGA
zwale Ci konia za piątaka
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Morph daje trójkę, możesz spierdalać
- Morph
- Kontakt:
Przeginasz, pomorska pokrako!
Give birth to something dead
Give birth to something old
- twoja_stara_trotzky
dziś The Cult, kiedy Misfits?
- Morph
- Kontakt:
Pojutsze, jak wyczeźwiejem.
Give birth to something dead
-
- rozkręca się
fajna ta epka. lubie to bardziej niż pełnograj.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Misfits właśnie lepiej po pijaku słuchać. ;)Morph pisze:Pojutsze, jak wyczeźwiejem.
- maciek z klanu
co do Drought wlasnie odsluchuje po raz 6ty i kurwa jest bardzo dobrze, ino zle tutaj piszecie... nie jest w strone parakleta tylko w strone fas
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Riven
- Kontakt:
- Drone
Tak, trochę tak, ale jednak atomy smutku z "Parakletusa" też są tu obecne. Wszystko zatopione w matematycznym sosie całek i różniczek. Jednak płyta roku, co do tego nie mam już wątpliwości.maciek z klanu pisze:co do Drought wlasnie odsluchuje po raz 6ty i kurwa jest bardzo dobrze, ino zle tutaj piszecie... nie jest w strone parakleta tylko w strone fas
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
Momentami czuje, że tak zajebistych riffów jak na Drought DSO jeszcze nie mieli. Kompozycyjnie bywało lepiej, ale niektore riffy są mordercze. Ma tak ktoś?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- zekke
- weteran forumowych bitew
po 30 sec tej recenzji mam ochote uderzyc go w twarz
maciek - napisz co to za riffy bo zadnych nie stwierdzilem, drought to odrzuty z paracletusa - typowy ep zapychacz pomiedzy lp (kurwa, a kenose bylo takie dobre). dorobione intro/outro (najlepszy track na plycie, doh) - w srodku odrzuty.
maciek - napisz co to za riffy bo zadnych nie stwierdzilem, drought to odrzuty z paracletusa - typowy ep zapychacz pomiedzy lp (kurwa, a kenose bylo takie dobre). dorobione intro/outro (najlepszy track na plycie, doh) - w srodku odrzuty.
- Riven
- Kontakt:
kenose bylo takie dobre ale ctk jest najlepsze i nie wierze zeby ten zespol byl w stanie nagrac cos rownie dobrego :D
this is a land of wolves now
- zekke
- weteran forumowych bitew
sure, ja mam slabosc do tych bardziej "transowych" (od biedy z dupy okreslenie, nie chce mi sie zastanawiac nad innym slowem) kawalkow - np I z kenose moglbym sluchac nonstop, zreszta Ty pewnie tez.
- Riven
- Kontakt:
cos jest na rzeczy z tym transem, bo z perspektywy czasu najlepiej wchodza mi wlasnie Kenose, CTK i wyjebiste MGA, do takiego FAS nie chce mi sie wracac mimo ze uwazam ja za album totalny
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ciekaw jestem czy Wizje Salowej celowo tak delikatnie po kombojsku wybrzmiewają, bo kawałek do okładki pasuje mi wybornie. Słucham tego i czekam, żeby James załkał "Leeet my heaaart gooooouu..".
Kawałek wyborny, swoją drogą.
Kawałek wyborny, swoją drogą.
Kerosene keeps me warm.
- Riven
- Kontakt:
poki co zgadzam sie z tricepsem, pierwszy i ostatni track rzadza. te pomiedzy sa na poziomie ale w zadnym momencie nie podjaraly, natomiast ostatni ...kurwa, moc.
-
- rasowy masterfulowicz
A ja powiem, że to piękny krok w tył z ukłonem w kierunku SMRC i Kenose, z środkiem dość typowym dla ostatnich dokonań Francuzów. Problemem tego zespołu, a raczej ludzi, którzy go słuchają jest to, iż wcześniej stworzył kilka płyt absolutnie rzucających o ścianę i teraz na każdą wydaną przez nich płytę patrzy się przez pryzmat wcześniejszych dokonań.
Nawet jeśli skok kompozycyjny pomiędzy Drought a Paracletusem jest mniejszy niż np. pomiędzy Kenose a Fas to ile płyt o podobnej klasie wychodzi co roku? Dwie, trzy? Nadal jest kawał świetnej muzyki, niedostępnej poziomem dla mnóstwa załóg, na nieszczęście dla niektorych zbliżonej nieco stylistycznie do ostatniego pełnego albumu, co ma stanowic chyba o upadku ekipy.
Dla mnie absolutnie smerfastyczne mini, oby więcej takich "zawodów" w tym, na razie dość słabym roku.
Słuchać i nie marudzić.
Nawet jeśli skok kompozycyjny pomiędzy Drought a Paracletusem jest mniejszy niż np. pomiędzy Kenose a Fas to ile płyt o podobnej klasie wychodzi co roku? Dwie, trzy? Nadal jest kawał świetnej muzyki, niedostępnej poziomem dla mnóstwa załóg, na nieszczęście dla niektorych zbliżonej nieco stylistycznie do ostatniego pełnego albumu, co ma stanowic chyba o upadku ekipy.
Dla mnie absolutnie smerfastyczne mini, oby więcej takich "zawodów" w tym, na razie dość słabym roku.
Słuchać i nie marudzić.
Ostatnio zmieniony 03-07-2012, 01:09 przez Pelson, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
to patrz na tego:zekke pisze:po 30 sec tej recenzji mam ochote uderzyc go w twarz
KVLT lizania CZASZKI