DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DARKTHRONE
Venom - nie lubię535 pisze:Co z VENOM, BATHORY, SODOM, o Deviliri, czy innym BURZUM nie wspominając? Też nie lubisz?
Bathory - lubię
Sodom - nie lubię
Devilri - uwielbiam
Burzum - uwielbiam
Jak zwykle w tych przypadkach prostactwo często mylone jest z prostotą. Trudno jednak szukać w prostactwie piękna i wyrafinowania, a tego bez mała jest w prostocie Devilri, Burzum i Bathory. Do obecnego oblicza Darkthrone wg. mnie bardzo dobrze pasuje link dla amerykańskich specjalistów od bydła...;-)
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
- nicram
Źle się wyraziłem. To jest przeze mnie chyba najbardziej znienawidzony zespół metalowy ever! ;-) Kurwa, nienawidzę Venom! ;-)
all the monsters will break your heart
- Castor
- weteran forumowych bitew
- ultravox
- zahartowany metalizator
Myślę, że większość ludzi nie lubi ;)Riven pisze:Jak można nie lubić venom...
ILE MASZ LATnicram pisze:Źle się wyraziłem. To jest przeze mnie chyba najbardziej znienawidzony zespół metalowy ever! ;-) Kurwa, nienawidzę Venom! ;-)
Pomijając kwestię prostoty/prostactwa, mam wrażenie, że po tych deklaracjach należy natychmiast przejść do działu ostrzeżenia/bany. Składam oficjalny wniosek.nicram pisze:Venom - nie lubię535 pisze:Co z VENOM, BATHORY, SODOM, o Deviliri, czy innym BURZUM nie wspominając? Też nie lubisz?
Bathory - lubię
Sodom - nie lubię
Devilri - uwielbiam
Burzum - uwielbiam
Jak zwykle w tych przypadkach prostactwo często mylone jest z prostotą. Trudno jednak szukać w prostactwie piękna i wyrafinowania, a tego bez mała jest w prostocie Devilri, Burzum i Bathory. Do obecnego oblicza Darkthrone wg. mnie bardzo dobrze pasuje link dla amerykańskich specjalistów od bydła...;-)
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Jeżeli chodzi o Sodom, jedno jest pewne. Mini oraz jedynka to klasyka, bez względu na to co kto sobie napisze. Reszta ich dyskografii mało mnie interesuje, no może dwójka i trójka, bo przy Better Off Dead straciłem zainteresowanie. Właściwie to mogliby nawet zakończyć na tym albumie. Powiedz mi zatem, w którym miejscu robię z nich świętą krowę? Marny z Ciebie psychoterapeuta. Zajmij się czymś innym.hcpig pisze:Nie rób z Sodom świętej krowy.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Moim zdaniem popełniłeś błąd, bo po "Better Off Dead" nagrali jeszcze świetny "Tapping the Vein".
- Riven
- Kontakt:
Ludzi może tak, ale ja nie znam nikogo kto lubi metal i nie szaleje przy Black Metal albo At War with Satan. Przeciez to jest kwintesencja metalu. Tego nie da się nie lubic - no chyba, ze jest się Mustainem i Venom obraza uczucia religijne :)ultravox pisze:Myślę, że większość ludzi nie lubi ;)Riven pisze:Jak można nie lubić venom...
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
Ten zjeb Nicram doskonale potwierdza moją tezę o tym, że Venom to punk :D
- twoja_stara_trotzky
a tak całkiem serio, metal przestaje być metalem, jak przestaje być chamski i prostacki.
- Riven
- Kontakt:
chamski musi być, ale prostacki to tez konieczność? Nie wiem, Immolation jest prostackie? :)
this is a land of wolves now
- Castor
- weteran forumowych bitew
ani prostackie.. ani chamskie. Czyli Immolation to nie jest metal.
Ostatnio zmieniony 15-12-2012, 11:39 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.

- twoja_stara_trotzky
Riven, w jakiś sposób na pewno, skoro mi się podoba :D
Bardzo podobnie sprawa wygląda z punkiem. Kończy się pot i śmierdzące buciory. Kończy się punk...twoja_stara_trotzky pisze:a tak całkiem serio, metal przestaje być metalem, jak przestaje być chamski i prostacki.