DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: DEATHSPELL OMEGA
Tez mu to mowilem ale koles nie przestaje i leci w jeszcze wieksza abstrakcje ; )
Delikatny jesteś jak panienka. Napisałeś bzdurę. Ja to wskazałem dając Twój przykład. To jest forum. Tylko tyle.
- zekke
to co juz nie bedzie opowiesci o wpierdolu w parku/pod nocnym i wuefistach?
- Zenek
Weź wyjdź z domu, na rower czy coś, sadząc tyle postów, siedząc przed kompem niedługo Ci kości i stawy siądą od tej masakrycznej nadwagi.535 pisze:Delikatny jesteś jak panienka. Napisałeś bzdurę. Ja to wskazałem dając Twój przykład. To jest forum. Tylko tyle.

Kilka cytatów.
Im dłużej i głośniej tego słucham tym bardziej tak to widzę.Ihasan pisze: Wg mnie idealna jest ta epka z fenomenalnym wejściem i zakończeniem!
mistrzostwo!
Skoro nie chcesz nic pisać, tylko siedzisz przed lustrem, pudrując nosek to pewnie nie.zekke pisze:to co juz nie bedzie opowiesci o wpierdolu w parku/pod nocnym i wuefistach?
Dziękuję za troskę. Trochę mnie to krępuje, kiedy obcy człowiek tak się martwi moją dramatyczną sytuacją. Co do roweru to wczoraj zrobiłem 50 kilometrów. Dzisiaj dołożę kolejne. Mam dużo wolnego czasu Panie Kolego.Zenek pisze:Weź wyjdź z domu, na rower czy coś, sadząc tyle postów, siedząc przed kompem niedługo Ci kości i stawy siądą od tej masakrycznej nadwagi.
- zekke
ale to przeciez ty tlusty misiu pisales o przygodach w parku i pod nocym wiec o co chodzi? ; )
-
- mistrz forumowej ceremonii
chlopaki dajcie spokój.
Metallica >>>>>>>>>>Slayer
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nudzisz ;)[V] pisze:chlopaki dajcie spokój.
A płytka, zaiste, bardzo dobra. Im jej więcej słucham tym bardziej mi podchodzi. Mam wrażenie, że te utwory by nie pasowały na Paracletus, stąd ta cała EP-ka.
The madness and the damage done.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Im dłużej słucham, tym bardziej mi się podoba (a i tak startowała z bardzo wysokiego poziomu). Nie jest to kopia Paracletusa, raczej rozwinięcie, ale na podobnej zasadzie jak relacje pomiędzy poprzednimi wydawnictwami. Wyłączając wstęp/środek/zakończenie (w tym są głównie owe pierwiastki smutku z Paracletusa) - czyste morderstwo dźwiękowe, soniczna anihilacja itp..
Fas głównie w klasztornych tłach i specyficznych, "kameralnych" dodatkach (delikatne w Salowe Vision, Abrasive Swirling Murk - tu nawet owe "jazzujące" klawiszowe coś wyłapałem, najwięcej w The Crackled Book of Life - trąby[?], sporo dźwięków z nierozpoznanych przez mnie instrumentów i TEN chór) się objawia, trochę Kénôse i mocniejszych fragmentów Paracletusa (Wings of Predation czy Devouring Famine) w riffowania. Trochę specyficznego "sludge'owego" ciężaru w brzmieniu (Neurosis, w wersji black metalowej pojawiło się to również na Paracletusie czy Ordo Ad Chao MAYHEM) sprawiającego wrażenie przelatującej szarańczy ;)
Fas głównie w klasztornych tłach i specyficznych, "kameralnych" dodatkach (delikatne w Salowe Vision, Abrasive Swirling Murk - tu nawet owe "jazzujące" klawiszowe coś wyłapałem, najwięcej w The Crackled Book of Life - trąby[?], sporo dźwięków z nierozpoznanych przez mnie instrumentów i TEN chór) się objawia, trochę Kénôse i mocniejszych fragmentów Paracletusa (Wings of Predation czy Devouring Famine) w riffowania. Trochę specyficznego "sludge'owego" ciężaru w brzmieniu (Neurosis, w wersji black metalowej pojawiło się to również na Paracletusie czy Ordo Ad Chao MAYHEM) sprawiającego wrażenie przelatującej szarańczy ;)
-
ktos wie o co chodzi?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
Przecież dobrze kolega Pasożyt napisał, też tak to odbieram.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Jeżeli nie rozumiesz tego co napisałem, przeczytaj bez zawartości nawiasów (zboczenie "zawodowe" ;) ). Następnie uzupełnił treść, o to co jest w nawiasach ;)[V] pisze:ktos wie o co chodzi?
Wstęp/środek/zakończenie, czyli Salowe Vision/Sand/The Crackled Book of Life są oparte na tym samym motywie, spajają całą EP, utwory pomiędzy nimi, to owa "soniczna anihilacja" ;)
Jeżeli chodzi o co innego, to odpalaj Drought i machaj czupryną ku czci Pana ;)
-
chaotyczna wypowiedz troche,ale nie bede sie przypierdalal bo sam nic konkretnego o tej ep nie napisalem mimo,ze mi bardzo robi.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Co to kurwa jest za słowo?Parasite pisze:Salowe Vision
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
Drone gdzieś wklejał:
http://www.thefreedictionary.com/sallow
Masz tam niżej skąd pochodzi forma salowe.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Chaos to moje drugie ja ;)[V] pisze:chaotyczna wypowiedz troche,ale nie bede sie przypierdalal bo sam nic konkretnego o tej ep nie napisalem mimo,ze mi bardzo robi.
Drought jest murowanym kandydatem na podium tegorocznych wydawnictw.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No "sallow" owszem, ale taka forma jak "salowe" nie występuje nawet w słownikach Oxford/Macmillan, co tylko utwierdza mnie w bufonowatości Fina który nagle chciałby zostać Szekspirem na kanwie black metalu.Morph pisze:Drone gdzieś wklejał:
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
No przecież masz, że to Middle English, czemu miałoby występować we współczesnych słownikach? Piszesz jakbyś się dziwił, że używają bufony jebane tych wszystkich giveth, thee, thine i zdań zaczynających się od for :D.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Poza tym, Alsvartr, jesteś absolutnie pewny, że to Aspa napisał ten tekst?
- Morph
- Kontakt:
Jeżeli nie napisał go Szoser to chuj mnie kto to pisał :D