SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SATYRICON
Czyżby Marian miał rację, że to jednak dla nastolatek twór?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
kolejną trasę powinni zagrać z Samael i Moonspell :D, fantastyczna liga cieniutkich emerytów
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
[V]
słaba ta nowa płyta
2/10
2/10
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
est
Może tracklista ją uratuje?
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
ja słyszałem i daję 4/10, a co do trasy to powinni jeszcze wziąć kolegów z Watain :D[V] pisze:słaba ta nowa płyta
2/10
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
[V]
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Maria Konopnicka
Żenada - chyba najsłabszy utwór w historii tej kapeli - sięgnęli dna. Dimmu Borgir i Cradle Of Filth grają zdecydowanie ciekawiej i bardziej ekstremalnie. Nie wiem nawet czy bardziej nie podoba mi się Amon Amarth.... Spodziewałem się, że może być słabo, ale nie sądziłem, że aż tak... Gdzie podziała się agresja i radykalizm tej kapeli? Wielka szkoda...Arisowicz pisze:nowy numer w całości:
http://tindeck.com/listen/dlda
Ale pewnie dobrze się sprzeda bo jest jeszcze bardziej komercyjnie, przystępnie, melodyjnie i ładnie. Na koncertach będą tłumy dzieciaków :)
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Jesteś generalnie kasztanem, ale teraz masz rację.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Maria Konopnicka
Niestety miałem rację - ten kawałek celuje w gimnazjalistki, które są zbyt brzydki i otyłe, żeby iść na dyskotekę, więc postanowiły po wakacjach zacząć słuchać metalu. Właśnie kupują sobie na allegro glany, a w tym czasie ściąga im się mp3 z nowym albumem Satyricon.Drone pisze:Czyżby Marian miał rację, że to jednak dla nastolatek twór?
Zresztą jak na youtube się ten utwór skończył, to następny do odsłuchu wyświetlił mi się:
To nie przypadek.
-
Arisowicz
- w mackach Zła
oni nie mają w krwi radykalności i agresywności, bo raptem raz byli agresywni i radykalni, więc o co chodzi?Maria Konopnicka pisze:Żenada - chyba najsłabszy utwór w historii tej kapeli - sięgnęli dna. Dimmu Borgir i Cradle Of Filth grają zdecydowanie ciekawiej i bardziej ekstremalnie. Nie wiem nawet czy bardziej nie podoba mi się Amon Amarth.... Spodziewałem się, że może być słabo, ale nie sądziłem, że aż tak... Gdzie podziała się agresja i radykalizm tej kapeli? Wielka szkoda...Arisowicz pisze:nowy numer w całości:
http://tindeck.com/listen/dlda
Ale pewnie dobrze się sprzeda bo jest jeszcze bardziej komercyjnie, przystępnie, melodyjnie i ładnie. Na koncertach będą tłumy dzieciaków :)
a co do grubych słuchaczek to w zasadzie masz tu trochę racji, bo największy fan Satyricon jakiego znam to gruba goth girl, tyle że koło trzydziestki ;)
- Skaut
- Drone
Może być mocny konkurent dla GORGUTS, jeśli wyjdzie w tym roku.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
[V]
myśle,ze to będzie najlepsza METALOWA płyta w tym roku.
-
Maria Konopnicka
LOL Chyba dla Nightwish jeśli i tamci coś nagrają :)Drone pisze:Może być mocny konkurent dla GORGUTS, jeśli wyjdzie w tym roku.
-
ZłyPan
Płyta faktycznie zapowiada się koszmarnie, ale musze przyznać, że na żywca ta ich pseudoblackowa dyskoteka naprawdę robi entertejnment.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: SATYRICON
Podobno muzycy Blasphemy mówią że Gorguts to pedalski zespół. Skoro tak jest, Gorguts i nowe Satyricon mogą z sobą śmiało konkurować.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- vicek
mowia tak bo nieumaja grac
- Plastek
- Kontakt:
Skoro są downy (nie piję tu do ciebie akurat), którzy uważają ostatnie płyty Pedoricon za metal, to Korn jest zespołem w 120% METALOWYM.[V] pisze:myśle,ze to będzie najlepsza METALOWA płyta w tym roku.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
[V]
oczywiście,że jest.Ale lepiej słuchać Gurd niż Korn,no bo przecież ten drugi to błyskotka dla młodzieży która nosi dresy adidas;)
A odnosnie powyzszej wypowiedzi o Satyricon: jest w tym troche przekory oczywiście;)
A odnosnie powyzszej wypowiedzi o Satyricon: jest w tym troche przekory oczywiście;)