no ale skoro nie jesteś pewien, że masz rację, to dlaczego się tak kłócisz? może to my mamy rację?nicram pisze:Nie jestem Tobą Panie grudniowy płomieniu.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
Nie jestem pewien, więc zapytam. To do mnie było?nicram pisze:Zluzuj gacie, bo widzę, że nadepnąłem Ci na odcisk. Myślisz, że Twój punkt widzenia jest jedynym obowiązującym we wszechświecie?
-
bardzo dobreAlsvartr pisze:Dobre to Manilla Road? Bo nigdy ani pół sekundy nie słyszałem.
cudowne :Dnicram pisze: Venom to jebany punk, dlatego ich tak nienawidzę i wiem, że nigdy się nie przekonam do tego cyrku, choć metalu słucham grubo ponad 20 lat.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ale skąd wnioskujesz, że nie jestem pewien? Jakaś projekcja kolejna?twoja_stara_trotzky pisze:no ale skoro nie jesteś pewien, że masz rację, to dlaczego się tak kłócisz? może to my mamy rację?nicram pisze:Nie jestem Tobą Panie grudniowy płomieniu.
all the monsters will break your heart
- nicram
Bądź pewien!535 pisze:Nie jestem pewien, więc zapytam. To do mnie było?nicram pisze:Zluzuj gacie, bo widzę, że nadepnąłem Ci na odcisk. Myślisz, że Twój punkt widzenia jest jedynym obowiązującym we wszechświecie?
- nicram
Cieszę się! Kurwa, czasem trzeba napisać o swoich uczuciach, a nie płynąć z prądem masterfulowych trendów i świętości! :-DHeretyk pisze:cudowne :Dnicram pisze: Venom to jebany punk, dlatego ich tak nienawidzę i wiem, że nigdy się nie przekonam do tego cyrku, choć metalu słucham grubo ponad 20 lat.
- Riven
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
nicram pisze:Ale skąd wnioskujesz, że nie jestem pewien? Jakaś projekcja kolejna?twoja_stara_trotzky pisze:no ale skoro nie jesteś pewien, że masz rację, to dlaczego się tak kłócisz? może to my mamy rację?nicram pisze:Nie jestem Tobą Panie grudniowy płomieniu.
to się pytam, czy myślisz, że twój punkt widzenia jest jedynym słusznym? czy też może dopuszczasz możliwość, że pierdolisz głupoty?nicram pisze: Myślisz, że Twój punkt widzenia jest jedynym obowiązującym we wszechświecie?
-
jasne, ja tam cenię szczerość.nicram pisze: Cieszę się! Kurwa, czasem trzeba napisać o swoich uczuciach, a nie płynąć z prądem masterfulowych trendów i świętości! :-D
Myślisz, że dla mnie dyskusje tutaj, to kwestia nadeptywania na odcisk? Czy mój punkt widzenia jest jedyny? Nie sądzę. Jebie mnie to. To Ty stawiasz skrajne tezy, szczególnie dzisiaj. Coś jest gównem, tamto chujowe, tego nie będę. Kiedy miałem sześć lat nie lubiłem szpinaku. Nikt go nie lubił. Teraz chętnie jem. Z czosnkiem.nicram pisze:Bądź pewien!535 pisze:Nie jestem pewien, więc zapytam. To do mnie było?nicram pisze:Zluzuj gacie, bo widzę, że nadepnąłem Ci na odcisk. Myślisz, że Twój punkt widzenia jest jedynym obowiązującym we wszechświecie?
- Riven
- Kontakt:
Nie obraź się, ale szpinak podany w przedszkolu w roku 1979 to nie był ten sam szpinak.Riven pisze:Ja zawsze lubiłem i NIGDY NIE PRZESTANE LUBIC :D
- nicram
A to jest jakaś obiektywna prawda, jakieś metalowe jestestwo, które jest nie omylne, do której/którego mógłbym odnieść swoje rzekome pierdolenie głupot? Ty nim jesteś, a może masterfulowa rada starszych? ;-)twoja_stara_trotzky pisze:to się pytam, czy myślisz, że twój punkt widzenia jest jedynym słusznym? czy też może dopuszczasz możliwość, że pierdolisz głupoty?nicram pisze: Myślisz, że Twój punkt widzenia jest jedynym obowiązującym we wszechświecie?
- twoja_stara_trotzky
czyli NIE DOPUSZCZASZ możliwości, że pierdolisz głupoty?nicram pisze:A to jest jakaś obiektywna prawda, jakieś metalowe jestestwo, które jest nie omylne, do której/którego mógłbym odnieść swoje rzekome pierdolenie głupot? Ty nim jesteś, a może masterfulowa rada starszych? ;-)twoja_stara_trotzky pisze:to się pytam, czy myślisz, że twój punkt widzenia jest jedynym słusznym? czy też może dopuszczasz możliwość, że pierdolisz głupoty?nicram pisze: Myślisz, że Twój punkt widzenia jest jedynym obowiązującym we wszechświecie?
- Riven
- Kontakt:
Jadałem w przedszkolu w 1994 i nie było szpinaku. Szpinak tylko u babci, moze dlatego nie rozumiałem niechęci do tej wspanialej potrawy.535 pisze:Nie obraź się, ale szpinak podany w przedszkolu w roku 1979 to nie był ten sam szpinak.Riven pisze:Ja zawsze lubiłem i NIGDY NIE PRZESTANE LUBIC :D
this is a land of wolves now
- nicram
Napisałem, że nienawidzę Venom i uważam ten zespół za gówno. Szczerze. Zaczęły się osobiste jazdy do mnie. Tyle w temacie.535 pisze:
Myślisz, że dla mnie dyskusje tutaj, to kwestia nadeptywania na odcisk? Czy mój punkt widzenia jest jedyny? Nie sądzę. Jebie mnie to. To Ty stawiasz skrajne tezy, szczególnie dzisiaj. Coś jest gównem, tamto chujowe, tego nie będę. Kiedy miałem sześć lat nie lubiłem szpinaku. Nikt go nie lubił. Teraz chętnie jem. Z czosnkiem.
- Riven
- Kontakt:
Nie myl osobistych od konkretnych. Nikt tutaj nie wjezdza na twoje osobiste cechy itp., co sam natomiast uskuteczniasz bardzo chętnie.
this is a land of wolves now
- nicram
Trudno uważać za pierdolenie głupot, wyrażenie osobistych uczuć do muzyki Venom. Jako filozof powinieneś rozumieć.twoja_stara_trotzky pisze:
czyli NIE DOPUSZCZASZ możliwości, że pierdolisz głupoty?
- nicram
Jak zwykle odwracasz kota ogonem. Skończę zatem rozmowy z Tobą za Ciebie. Dobranoc.Riven pisze:Nie myl osobistych od konkretnych. Nikt tutaj nie wjezdza na twoje osobiste cechy itp., co sam natomiast uskuteczniasz bardzo chętnie.
Tu nie chodzi o jedyną prawdę. Od tego są inni specjaliści, ale pisanie, że ATHEIST dzielą lata świetlne od MORBID ANGEL wskazuje na:nicram pisze:A to jest jakaś obiektywna prawda, jakieś metalowe jestestwo, które jest nie omylne, do której/którego mógłbym odnieść swoje rzekome pierdolenie głupot? Ty nim jesteś, a może masterfulowa rada starszych? ;-)twoja_stara_trotzky pisze:to się pytam, czy myślisz, że twój punkt widzenia jest jedynym słusznym? czy też może dopuszczasz możliwość, że pierdolisz głupoty?nicram pisze: Myślisz, że Twój punkt widzenia jest jedynym obowiązującym we wszechświecie?
1. żart
2. kompletną nieznajomość materii
3. jakiś uraz/wstręt/chorobę