DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DARKTHRONE
Nie mam żadnych uprzedzeń do Atheist. Powtarzam to po raz kolejny raz. Lubię ich muzykę. Powtarzam jeszcze raz: MA miało większy wpływ na rozwój death metalu niż Atheist, zainspirowało więcej zespołów, więcej zespołów poszło ich drogą. Tak samo jak Slayer i Metallica miały większy wpływ na thrash metal niż Megadeth. Choć chciałbym żeby było odwrotnie. Okey?
all the monsters will break your heart
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
jako filozof wiem, że wszystko może być głupotą :Dnicram pisze:Trudno uważać za pierdolenie głupot, wyrażenie osobistych uczuć do muzyki Venom. Jako filozof powinieneś rozumieć.twoja_stara_trotzky pisze:
czyli NIE DOPUSZCZASZ możliwości, że pierdolisz głupoty?
Ja prócz Kolegi Plastka, staram się nikogo nie obrażać. Rozumiem, że mieszanka punk rocka i Venom w wykonaniu VOIVOD to też kupa gówna.nicram pisze:Napisałem, że nienawidzę Venom i uważam ten zespół za gówno. Szczerze. Zaczęły się osobiste jazdy do mnie. Tyle w temacie.535 pisze:
Myślisz, że dla mnie dyskusje tutaj, to kwestia nadeptywania na odcisk? Czy mój punkt widzenia jest jedyny? Nie sądzę. Jebie mnie to. To Ty stawiasz skrajne tezy, szczególnie dzisiaj. Coś jest gównem, tamto chujowe, tego nie będę. Kiedy miałem sześć lat nie lubiłem szpinaku. Nikt go nie lubił. Teraz chętnie jem. Z czosnkiem.
- Riven
- Kontakt:
Probowalem o to samo zapytać, ale dostałem w zamian wycieczke osobista :(.
this is a land of wolves now
Nigdy moimi faworytami nie były Metallica, Anthrax i Megadeth, a co lepsze nie widzę w tym, żadnej herezji. Nigdy też nie myślałem o nich, że grają gówno. Nigdy nie chciałbym, żeby było inaczej.nicram pisze:Nie mam żadnych uprzedzeń do Atheist. Powtarzam to po raz kolejny raz. Lubię ich muzykę. Powtarzam jeszcze raz: MA miało większy wpływ na rozwój death metalu niż Atheist, zainspirowało więcej zespołów, więcej zespołów poszło ich drogą. Tak samo jak Slayer i Metallica miały większy wpływ na thrash metal niż Megadeth. Choć chciałbym żeby było odwrotnie. Okey?
- nicram
Pisałem o analogii cynamonowego ciasteczka. Sorry, nie słyszę Venom w Voivod. Przyjmij, że jestem głuchy.535 pisze: Ja prócz Kolegi Plastka, staram się nikogo nie obrażać. Rozumiem, że mieszanka punk rocka i Venom w wykonaniu VOIVOD to też kupa gówna.
urzekła mnie Twoja historia. I co to ma do moich uczuć względem Venom? Nie masz czegoś na co reagujesz wręcz alergicznie? Jeżeli masz, to zrozumiesz, że alergią reaguję na Venom. Jeżeli w Twoim życiu czegoś takiego nie ma, to nie zrozumiesz. I już. Tyle.535 pisze:
Nigdy moimi faworytami nie były Metallica, Anthrax i Megadeth, a co lepsze nie widzę w tym, żadnej herezji. Nigdy też nie myślałem o nich, że grają gówno. Nigdy nie chciałbym, żeby było inaczej.
- twoja_stara_trotzky
trzeba było tak od początku ;)nicram pisze:jestem głuchy.
- Riven
- Kontakt:
no i zagadka rozwiazana. tylko w takim wypadku można nie slyszec venom na war and pain.
- nicram
Oj Ty niegrzeczny manipulancie! ;-)twoja_stara_trotzky pisze:trzeba było tak od początku ;)nicram pisze:jestem głuchy.
W pierwszym podsumowaniu sam przyznałeś, że jesteś głuchy, a w drugim udowodniłeś, że masz problem z czytaniem i rozumieniem. W tej sytuacji nie będę dalej drążył i niepokoił. Zdrowie!nicram pisze:Pisałem o analogii cynamonowego ciasteczka. Sorry, nie słyszę Venom w Voivod. Przyjmij, że jestem głuchy.535 pisze: Ja prócz Kolegi Plastka, staram się nikogo nie obrażać. Rozumiem, że mieszanka punk rocka i Venom w wykonaniu VOIVOD to też kupa gówna.
urzekła mnie Twoja historia. I co to ma do moich uczuć względem Venom? Nie masz czegoś na co reagujesz wręcz alergicznie? Jeżeli masz, to zrozumiesz, że alergią reaguję na Venom. Jeżeli w Twoim życiu czegoś takiego nie ma, to nie zrozumiesz. I już. Tyle.535 pisze:
Nigdy moimi faworytami nie były Metallica, Anthrax i Megadeth, a co lepsze nie widzę w tym, żadnej herezji. Nigdy też nie myślałem o nich, że grają gówno. Nigdy nie chciałbym, żeby było inaczej.
Wracając do tematu. Nie pojmuję jak można nie widzieć wielkości Soulside Journey. Zbiorowy omam narzucony przez pare true wywiadów, podchwycony przez tłuszczę, a kolportowany do dzisiaj. Przecież to jest wspaniała płyta, na przekór temu co opowiadają o niej autorzy. Oni nie mogą teraz się z tego wycofać, bo true mit zachwiałby się w posadach, a tego przecież nie "chcemy". Nadejdzie jeszcze czas, gdy jedynka Darkthrone oficjalnie odzyska swój należny, choć tak naprawdę nigdy nieutracony status.
- Riven
- Kontakt:
Hm, mnie się wydaje, ze przynajmniej na tym forum ta plyta jest dostatecznie (czyli: bardzo) doceniana. Dla mnie to jest jeden z najlepszych albumow DM w ogole.
- Morph
- Kontakt:
Zgadzam się i nie zgadzam jednocześnie.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Jeżeli tak, to warto ten stan rzeczy wzmacniać, by nie padały więcej bluźnierstwa w postaci: "Jedynka? A Blaze..." Nieprawdaż? Kolego Morph?
- Morph
- Kontakt:
To jest właśnie ten punkt, w którym się nie zgadzam.
Give birth to something dead
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Pozerski to jest twój śmieszny post.Bezdech pisze:To nie jest metal tylko pozerskie ścierwo.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Scaarph
- zahartowany metalizator
kto nie wielbi darkthrona wszystkiego
ten chujem zamiata podłogę
<kłania się>
ten chujem zamiata podłogę
<kłania się>
- Riven
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
Czekam jak na mało co, wielbie wszystko co nagrał DARKTHRONE. Ten zespół ma prawie takie zasługi jak KOPERNIK:)