AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AUTOPSY
Cały czas czuję mrowienie w palcach kiedy patrzę na ten skład, ale termin całkowicie rozwiał moje - i tak skromne - nadzieje :(
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Może pocieszy Cię pojawienie się szansy na inne terminy koncertów AUTOPSY w Europie.est pisze:Cały czas czuję mrowienie w palcach kiedy patrzę na ten skład, ale termin całkowicie rozwiał moje - i tak skromne - nadzieje :(
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
est
Zapewne tak, ale zmroził mnie ten skład, a podejrzewam, że dojdzie jeszcze parę NAZW.
- Harlequin
Spróbuje przyatakowac bilet, jak kupie to pojade. I chuj z Autopiesem, MORPHEUS DESCENDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ascetic
88 ejro żona da, ze stówe pewnie dorzuci, albo dwie
ktoś sie jeszcze pisze na wyjazd?
ktoś sie jeszcze pisze na wyjazd?
lys på slutten av lys
- manieczki
Tylko Pan M. Kmiołek może zmienić ten stan rzeczy :)Nasum pisze:Pacjent pisze:Ciekawe czy dożyjemy podobnego zestawu w Polsce.Rattlehead pisze:Morderczy skład.
Szczerze wątpię.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
Pacjent pisze:Ciekawe czy dożyjemy podobnego zestawu w Polsce.Rattlehead pisze:Morderczy skład.
na woodstocku :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew

poproszę o skan gdyby któryś z kolegów dysponował...
- manieczki
oj 535 chyba bedziesz musial wziac nadgodziny na betoniarce, czy Ci sie podoba czy tez nie.

https://www.burningshed.com/store/peace ... /225/6919/" onclick="window.open(this.href);return false;
This will be followed by the aptly-titled "Skull Grinder," containing seven new tracks (also featured on "After the Cutting") and releasing on vinyl to coincide with this year's Black Friday on November 27 (CD to follow in 2016).

"We at Autopsy HQ are pleased to have the opportunity to once again torture your minds and ear holes through the medium of recorded brutality. The band went back to Fantasy Studios in Berkeley in late July to record a brand new release called 'Skull Grinder.' Musically, it's just what you'd expect from us; no style changes, wimp outs, sell outs, settling down or caving in. Add to that acknowledgement of the obvious, some of Wes Benscoter's sickest art yet to (dis)grace the cover, and you have a new sledgehammer to the bowels with no apologies offered whatsoever.
"In case that isn't enough to bring the taste of bile into the back of your throat, let it be known that there is also a four-disc set on the way titled 'After the Cutting,' packed with hours of horrifying music, cover art from none other than Kev Walker as well as an extensive book written by Dennis Dread, riddled with interviews, photos and other assorted uncleanliness. The release date for both of these monstrosities is slated for this coming November. More details are forthcoming..."

https://www.burningshed.com/store/peace ... /225/6919/" onclick="window.open(this.href);return false;
This will be followed by the aptly-titled "Skull Grinder," containing seven new tracks (also featured on "After the Cutting") and releasing on vinyl to coincide with this year's Black Friday on November 27 (CD to follow in 2016).

"We at Autopsy HQ are pleased to have the opportunity to once again torture your minds and ear holes through the medium of recorded brutality. The band went back to Fantasy Studios in Berkeley in late July to record a brand new release called 'Skull Grinder.' Musically, it's just what you'd expect from us; no style changes, wimp outs, sell outs, settling down or caving in. Add to that acknowledgement of the obvious, some of Wes Benscoter's sickest art yet to (dis)grace the cover, and you have a new sledgehammer to the bowels with no apologies offered whatsoever.
"In case that isn't enough to bring the taste of bile into the back of your throat, let it be known that there is also a four-disc set on the way titled 'After the Cutting,' packed with hours of horrifying music, cover art from none other than Kev Walker as well as an extensive book written by Dennis Dread, riddled with interviews, photos and other assorted uncleanliness. The release date for both of these monstrosities is slated for this coming November. More details are forthcoming..."
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pacjent
Pięknie!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
:Omanieczki pisze:
Masa okładka.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
SCREAMBLOODYGORE
^^^piękna!Sybir pisze::Omanieczki pisze:
Masa okładka.
TAKIE newsy akurat jak na słuchawkach "Tormented" ABSCESS. Nie zasnę!
- manieczki
Zawsze powtarzalem zebyscie mnie szanowali. Ignoruja moje posty tylko glupcy :)
- Sybir
Ja ich nigdy nie ignorują - to one czasami ignorują mnie, paniczu. Tak było np. z newsem o dostępności Pissgrave u Hellthrashera :(
Mam nadzieję, że tendecja "jakość okładki Autopsy = jakość muzyki Autopsy" (jeśli chodzi o wydawnictwa poreaktywacyjne) zostanie utrzymana. Żeby im się jeszcze chciało ruszyć dupy gdzieś w pobliże Polandii, a nie jakichś Holandii :(
Mam nadzieję, że tendecja "jakość okładki Autopsy = jakość muzyki Autopsy" (jeśli chodzi o wydawnictwa poreaktywacyjne) zostanie utrzymana. Żeby im się jeszcze chciało ruszyć dupy gdzieś w pobliże Polandii, a nie jakichś Holandii :(
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Wszystko pięknie, tylko szkoda że premierowy materiał będzie w chuj krótki, skoro jeszcze mają do tego dysku upchnąć tyle stuffu:
Disc 1 - Skull Grinder:
Strung Up and Gutted
Skull Grinder
Children of the Filth
Sanity Bleeds
The Withering Death
Waiting for the Screams
Return to Dead
Critical Madness - 1988 demo:
Charred Remains
Ridden With Disease
Critical Madness
1987 demo:
Human Genocide
Embalmed
Stillborn
Mauled to Death
1987 rehearsal track:
Christ Denied
1991 Rehearsal:
Fiend for Blood
Keeper of Decay
Squeal Like a Pig
Ravenous Freaks
Dead Hole
As the Grave Violators:
Black Incantations
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
535
Bez sensu to jest. No ale cóż. Nie ma innego wyjścia.
Moja sakiewka wytrzyma. Spokojna twoja rozczochrana. Martw się lepiej o to, na którym dworcu będziesz musiał stanąć, by wejść w posiadanie tego sympatycznego zestawu.manieczki pisze:oj 535 chyba bedziesz musial wziac nadgodziny na betoniarce, czy Ci sie podoba czy tez nie.
-
kenediusze
Jakieś dziwne to wydawnictwo, lepiej by wykroili ten materiał na osobną epkę.
Okładka niszczy, z poreaktywacyjnych chyba najlepsza.
Okładka niszczy, z poreaktywacyjnych chyba najlepsza.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
535
Będzie tak jak z All Tomorow's Funerals w morzu ukłonów w kierunku tych, którzy nie słyszeli wcześniejszych wydawnictw przepadną zajebiste numery. Po chuj robić coś takiego?
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Pies pierdolił , i tak muszę mięc całe Fiend for Blood w wersji z próby.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- manieczki
No i znowu fąpą - nie wklejalem info o Pissgrave u Heltrasia... Grabisz sobie coraz motzniej...Sybir pisze:Ja ich nigdy nie ignorują - to one czasami ignorują mnie, paniczu. Tak było np. z newsem o dostępności Pissgrave u Hellthrashera :(
Silna wola i calkowity odwyk od kupowania plyt trwajacy juz ponad dziewiec(9) miesiecy - mowi Ci to cos?535 pisze:Moja sakiewka wytrzyma. Spokojna twoja rozczochrana. Martw się lepiej o to, na którym dworcu będziesz musiał stanąć, by wejść w posiadanie tego sympatycznego zestawu.
(w sumie nigdy nie kupowalem nie wiadomo ilu plyt, ale cos tam zawsze sie skrobnelo mimochodem)