Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Behemoth v.2
Coś się chłopakom ewidentnie popierdoliło.
Jeźdźców apokalipsy było .... no ilu?
No chyba, że to husarze.
Jeźdźców apokalipsy było .... no ilu?
No chyba, że to husarze.
Ostatnio zmieniony 07-05-2022, 15:15 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- ozob
- zahartowany metalizator
No nie było ma koniach. Zaraz jednak się okaże, że konie to jakaś aktualna moda i skądś to zajebał. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
To oczywiste. Osobniki na zdjęciu poniżej, jeździły na koniach już 15 lat temu.

- Headcrab
- Kontakt:
Co jest śmiesznego w nieznaniu jakiegoś kawałka Cure?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- ozob
Oczywiście nic. Jebać The Cure.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- devastator77
Oczywiście,że jebać tego zjeba Smitha i jego The Cure,podobnie jebać Sister Of Mercy,Queen,Incubus,Impaled Nazarene,Canibal Corpse,Amon Amarth i jeszcze mnóstwo innych zespolików grających murzyńsko-pedalską muzyczkę.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Rumburak
Eternal Hails Aion!
- Maro
- booshee
- postuje jak opętany!
co to jest pre-save?
- Rumburak
XDPre-save to opcja przedsprzedaży albumów z muzyką. Fani z niej korzystający mogą zapisywać album wybranego artysty jeszcze przed jego premierą. Gdy do niej dojdzie, od razu są powiadamiani o tym fakcie i jako jedni z pierwszych mogą zapoznać się z nowym materiałem
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Ale zapoznają się tylko ze Spotfiy? Świat zmierza w złym kierunku.Rumburak pisze: ↑07-05-2022, 18:11XDPre-save to opcja przedsprzedaży albumów z muzyką. Fani z niej korzystający mogą zapisywać album wybranego artysty jeszcze przed jego premierą. Gdy do niej dojdzie, od razu są powiadamiani o tym fakcie i jako jedni z pierwszych mogą zapoznać się z nowym materiałem
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
nie jest to zabawne, raczej zwyczajnie żałosne nie znać A Forest, chyba, że się wcale nie słucha muzyki mniej lub więcej nawiązującej do The Cure
to jest klasyka, to trochę tak, jakby słuchać metalu od 15 roku życia, a metalike poznać po 40ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑21-04-2022, 14:23Jeśli to cover The Cure to nie ma się co wstydzić, jak miałem 24 lata to też tego kawałka nie znałem (jak coś to nie słuchałem tylko na tytuł popatrzyłem)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To miałoby sens na forum Cold wave czy innego rocka gotyckiego. Od razu może lepiej powiem że ten kawałek poznałem przez was tutaj jakiś rok czy dwa temu, a The Cure nie słucham w ogóle, by uniknąć przyszłych wątpliwości na ten temat, tak samo jak nie słucham Clan of Xymox, Sisters of Mercy, Fields of the Nephilim ani Bauhaus.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Medard
dlatego zaznaczyłem, że to klasyka rocka, ale nie każdy musi podążać ścieżką punk/ new wave/ rock i metal gotycki,ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-05-2022, 19:24To miałoby sens na forum Cold wave czy innego rocka gotyckiego. Od razu może lepiej powiem że ten kawałek poznałem przez was tutaj jakiś rok czy dwa temu, a The Cure nie słucham w ogóle, by uniknąć przyszłych wątpliwości na ten temat, tak samo jak nie słucham Clan of Xymox, Sisters of Mercy, Fields of the Nephilim ani Bauhaus.
ale ktoś słuchający takich gatunków powinien się zetknąć
przykładowo mnie nie ciągnie do ścieżki the baetles/ indie rock, ale zawsze można mniej więcej wiedzieć co to jest
-
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
to jest nas dwóchŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-05-2022, 19:24by uniknąć przyszłych wątpliwości na ten temat, tak samo jak nie słucham Clan of Xymox, Sisters of Mercy (poza 1 numerem), Fields of the Nephilim ani Bauhaus.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
-
- rasowy masterfulowicz
Trolling wiecznie żywy!
- dzik
Jest nas Legion.Żułek pisze: ↑07-05-2022, 21:57to jest nas dwóchŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-05-2022, 19:24by uniknąć przyszłych wątpliwości na ten temat, tak samo jak nie słucham Clan of Xymox, Sisters of Mercy (poza 1 numerem), Fields of the Nephilim ani Bauhaus.![]()
dobry kościół to kościół spalony
- nicram
Ja mam dwie płyty Sister of Mercy. Reszta tych zespołów jest mi obca i mi się nie podoba. Przyjmiecie mnie do Legionu?

all the monsters will break your heart