DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trzeci
- zaczyna szaleć
- trzeci
- zaczyna szaleć
Re: DARKTHRONE
Podziemny opór nie jest drogą, wszak każdy jeden, musi w błogosławionym wypróżnieniu ulgę znależć. Taka jest natura człowieka.
-
- weteran forumowych bitew

było?
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
Gdzieś było. Staramy się jednak nie zaśmiecać tematu zbędnymi rycinami, apeluję więc o dostosowanie się do ogólnie przyjętych zasad.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
A wiecie, ze nagrywaja ponoc nowa plyte? Slyszalem nawet, ze tracklista wyciekla, ale nie moglem znalezc. Poratuje ktos?
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Oczojebnych kolorow nigdy nie widziales ;)
Swoja droga posadzic jednego goscia tam w tle na tarczy i jest scena prawie jak z Asterixa :D
Swoja droga posadzic jednego goscia tam w tle na tarczy i jest scena prawie jak z Asterixa :D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie no, no jednak ten filtr kolorów to było dobre posunięcie ;)
this is a land of wolves now
-
- w mackach Zła
czy ja wiem? niesamowity byłby wtedy płacz, że asteriks, że big cyc metalu, że tamto, że sramto i wszystko podniesione do potęgi :D
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Na okladce by takie kolorki nie pasowaly, ale same w sobie sa w porzadku. Gdybym mial problem z kolorystyka to musialbym sie tez przyczepic do tego goscia z wyciagnietym mieczem, bo ciut tu proporcje sie rozjechaly, leb jakos za bardzo skrecony itd ;)
-
kolorowa okladka bylaby lepsza,taka bardziej w stylu heavy psych,bardziej retro,bardziej cool;)
obecna jest troche zachowawcza,plaska taka jakas.jak jebac wszystko i wszystkich to po calosci.
obecna jest troche zachowawcza,plaska taka jakas.jak jebac wszystko i wszystkich to po calosci.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ale gdzies tam wczesniej byla wypowiedz Fenriza, ze oni dopiero w 1985 sa. Do VDGG jeszcze troche im niestety brakuje ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no widzisz, dla mnie bunt dla buntu nie jest niczym fajnym, imo lepiej wygląda ta przerobiona wersja :)Arisowicz pisze:czy ja wiem? niesamowity byłby wtedy płacz, że asteriks, że big cyc metalu, że tamto, że sramto i wszystko podniesione do potęgi :D
this is a land of wolves now
- hcpig
No też m. in. dlatego bym wolał oryginał, fajnie by było jeśli cofneliby się do '70 ale narazie trzeba jeszcze przeczekać okres siermiężnego hejvi metalowego gejostwa.[V] pisze:kolorowa okladka bylaby lepsza,taka bardziej w stylu heavy psych,bardziej retro,bardziej cool;)
Yare Yare Daze
-
ale czemu zaraz gejostwa..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior