Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
535 pisze:Moja sakiewka wytrzyma. Spokojna twoja rozczochrana. Martw się lepiej o to, na którym dworcu będziesz musiał stanąć, by wejść w posiadanie tego sympatycznego zestawu.
Silna wola i calkowity odwyk od kupowania plyt trwajacy juz ponad dziewiec(9) miesiecy - mowi Ci to cos? (w sumie nigdy nie kupowalem nie wiadomo ilu plyt, ale cos tam zawsze sie skrobnelo mimochodem)
Silna wola. Akurat... Przyjdź do mnie na drugą łopatę. Z głodu nie dam umrzeć.
Rattlehead pisze:Siedem numerów w zupełności wystarczy, choćby trwały nawet po dwie minuty. Zaczynam już wyczuwać to lekkie mrowienie w okolicach moszny.
Mam nadzieję, że będą ciut dłuższe by móc poczuć pełnowymiarową satysfakcję.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Na pierwszym dysku w kompilacji oprócz premierowego materiału ma być jeszcze 14 kawałków historycznych. Czyli świeżyzny będzie tak z pół godzinki pewnie. I tak fajnie, w sumie od reaktywacji trzymają średnią jednego premierowego materiału na rok :)
neuro pisze:Na pierwszym dysku w kompilacji oprócz premierowego materiału ma być jeszcze 14 kawałków historycznych. Czyli świeżyzny będzie tak z pół godzinki pewnie. I tak fajnie, w sumie od reaktywacji trzymają średnią jednego premierowego materiału na rok :)
Pod względem jakości i częstotliwości wydawania nowego materiału AUTOPSY to autentyczne mistrzostwo świata, biorąc pod uwagę zwłaszcza zacny wiek tych artystów.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535 pisze:Moja sakiewka wytrzyma. Spokojna twoja rozczochrana. Martw się lepiej o to, na którym dworcu będziesz musiał stanąć, by wejść w posiadanie tego sympatycznego zestawu.
Silna wola i calkowity odwyk od kupowania plyt trwajacy juz ponad dziewiec(9) miesiecy - mowi Ci to cos? (w sumie nigdy nie kupowalem nie wiadomo ilu plyt, ale cos tam zawsze sie skrobnelo mimochodem)
Silna wola. Akurat... Przyjdź do mnie na drugą łopatę. Z głodu nie dam umrzeć.