DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Dodheimsgard

- Lucek
- weteran forumowych bitew

a swoje "błyskotliwe" spostrzeżenia zachowaj może dla kogoś kogo one interesują.
Wszystko. ...wez już dupy nie zawracaj...

- Scaarph
- zahartowany metalizator
znam znaczenie słowa abstrakcja, użyłem go z premedytacją, nie sil się na takiego wujka ciętą ripostę bo ci chujowo to wychodzi.
- Husar
to sie nazywa maniaczenie i to jest zacne zachowanieLucek pisze:Dodheimsgard to bez wątpienia czołówka pierwszej ligi i nie ma co do tego wątpliwości koniec kropka.So_It_Is_Done pisze:Można postawić obok takich dalszoligowych produkcji jak Pentagram czy może Dark Waters Stir. Do klasy wyżej wymienionych daleka droga.Lucek pisze:Myślę że "Kronet Til Konge" można śmiało postawić obok takich płyt jak "A Blaze in the Northern Sky" czy"De Mysteriis Dom Sathanas" i nie będzie w tym cienia przesady.
W sumie to co napisałeś jest krótko mówiąc tak głupie że w ogóle nie powinienem z tobą rozmawiać.Dark Waters Stir - co to kurwa jest?,Pentagram - zwisa mi to.Moim zdaniem masz ten sam problem co niektórzy użytkownicy tego forum,słuchasz bądz też starasz się słuchać zbyt wielu płyt."Zgłębiasz" jakieś trzecioligowe wyjęte z dupy zespoliki w nadziei że odkryjesz jakiś do tej pory nikomu nie znany wspaniały "atrefakt" który potem będziesz mógł w cudowny sposób objawić "niewtajemniczonej" gawiedzi.Masz rozmyty obraz i błądzisz człowiecze.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Szkoda,że nie ma jakieś reedycji `Kronet Til Konge` na cd,bo wersja z Malicious Records osiąga astronomiczną cenę nie wspominam już nawet o wersji lp.
Destroy your life for Noisecore!
- Bohdan
Jak nie ma? toż przecież CM reedytowała cede!
To była amerykańska reedycja, ale częściej widuję wydanie Malicious niż CM, choć ta ostatnia kosmicznych cen nie osiąga.
- Bohdan
No, ale pisał że przydałaby się reedycja - a reedycja była!
na LP zresztą lipę odjebało też Zyklon-B prod. ale to w sumie tak jakby pirat, w każdym bądź razie chujnia na pewno.
na LP zresztą lipę odjebało też Zyklon-B prod. ale to w sumie tak jakby pirat, w każdym bądź razie chujnia na pewno.
No bo wg niego przydałaby się kolejna. Moim zdaniem nie powinno być już żadnej reedycji tego materiału.Bohdan pisze:No, ale pisał że przydałaby się reedycja - a reedycja była!
- Bohdan
Pełna zgoda.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DODHEIMSGARD
Dødheimsgard's fourth album of twisted extremity, 'Supervillain Outcast', is set for release onvinyl (for the first time ever), & also as a special 2-CD edition, featuring 7 exclusive & unreleased tracks from the 'Supervillain...' rehearsals & recording sessions, plus additional notes from band mastermind Vicotnik. Pre-order now for March 26th release.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Foxhound
- postuje jak opętany!
jakiś koncert by się przydał
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Silent_Sea
http://www.ebay.pl/itm/DODHEIMSGARD-KRO ... 3cc22f34ff This isn't the first edition but some other later edition.
Co co za głupie pierdolenie - było kilka wersji z Malicious Records ?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Kingu
W sobotę grają w Speyer jakiś specjalny set ze starymi kawałkami, razem z Troll.Foxhound pisze:jakiś koncert by się przydał
http://www.drohende-schatten.de/nacht.html
- COFFIN
Też to widziałem. Mialem do tej pory 4 sztuki i wszystkie były identyczne. Dotłoków chyba nie było. Ta z aukcji ma dobrą cenę.Silent_Sea pisze:http://www.ebay.pl/itm/DODHEIMSGARD-KRO ... 3cc22f34ff This isn't the first edition but some other later edition.
'Come the Blessed Madness'
- Silent_Sea
Tak, cena OK , tylko gościu ma dostępne 15 szt. i to już zaczyna zalatywać letkim smrodkiem.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- COFFIN
Widzialem ;) Spojrzałem na moją - po zdjęciu nie widać różnic. A jak chcesz kupic, to zapytaj i już, matriks, brak ifpi i masz odpowiedź.
'Come the Blessed Madness'
- winterforest
- postuje jak opętany!
Może to jakieś polskie booty:-) Albo te wersje z kodem IFPI...COFFIN pisze:Też to widziałem. Mialem do tej pory 4 sztuki i wszystkie były identyczne. Dotłoków chyba nie było. Ta z aukcji ma dobrą cenę.Silent_Sea pisze: http://www.ebay.pl/itm/DODHEIMSGARD-KRO ... 3cc22f34ff This isn't the first edition but some other later edition.
- Lykantrop
Jak się dowiesz to daj znać co to za wersje :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95