MALEVOLENT CREATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: MALEVOLENT CREATION
wspaniały ten nowy kawałek!
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
fajny numer, srodek troche za długi ale to szczegół :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Fajny numer, ten środkowy refren mogliby powtórzyć tylko raz, byłoby wtedy idealnie. Ale patrzę z nadzieją na nowy album.
- pogodancer
cholera, chyba oprócz zwykłego plastiku trzeba będzie jeszcze wziąć tego digi dla nowych wersji Carnivorous Misgivings i Dominated ResurgencyPre-order for Malevolent Creation's new album "Dead Man's Path" has started!
“Dead Man’s Path” will be released on CD,
ltd. CD Digipak (incl. woven patch and 2 re-recorded songs of the “Stillborn” album),
LP (plus poster and the CD of the Digipak version) as well as digital download/stream.
- Żułek
płyta bardzo dobra :) zapowiada się świetny koncert :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Żułek pisze:płyta bardzo dobra :) zapowiada się świetny koncert :)
Nie dali ciała?
- Żułek
pewnie że nie :) co prawda początek troche niemrawy ale jak już się rozpedzą to nie ma przebacz :)
mi sie podoba :)
mi sie podoba :)
- pogodancer
nie wytrzymałem i musiałem raz posłuchać:))
pierwszy kawałek to takie przeciągniete intro w stylu "Memorial Arrangements" z debiutu, jak dla mnie bardzo na plus, a później to już faktycznie wzorowy napierdol; o dawaniu dupy nie ma mowy :) póki co się poczeka na oryginał
pierwszy kawałek to takie przeciągniete intro w stylu "Memorial Arrangements" z debiutu, jak dla mnie bardzo na plus, a później to już faktycznie wzorowy napierdol; o dawaniu dupy nie ma mowy :) póki co się poczeka na oryginał
-
Płyta jest ewidentnym ukłonem dla fanów "The Ten Commandments" i ja już po wysłuchaniu tej zapowiedzi miałbym mokro, ale wysłuchałem całości... Jest pięknie. Zwłaszcza wokale. Druga młodość to określenie, które pasuje mi najbardziej do nowej płyty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
To doskonała wiadomość, gdyż - jak wszyscy wiemy - "The Ten Commandments" to ich najlepszy album.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Debiut nie jest ich najlepsza płytą, ale na pewno jedną z najlepszych w ich dorobku, a na pewno jednym z najlepszych death metalowych debiutów tamtych lat. Jesli nowa płyta to ukłon w stronę takiego grania to nie mogę się jej doczekać.
- Drone
Jest najlepszą i to bezapelacyjnie. Tu nie ma nawet cienia wątpliwości :)
-
Niech i tak będzie, ja mam mimo wszystko innego faworyta. Powiedzmy że Ex aequo.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
bardzo trafna ocena , jestem bardziej niż zadowolony po pierwszym odsłuchuPacjent pisze:Płyta jest ewidentnym ukłonem dla fanów "The Ten Commandments" i ja już po wysłuchaniu tej zapowiedzi miałbym mokro, ale wysłuchałem całości... Jest pięknie. Zwłaszcza wokale. Druga młodość to określenie, które pasuje mi najbardziej do nowej płyty.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
muszę zweryfikować swoje zdanie , jest zajebista , z nośnika to będzie rozkurw, vocale niszcząREINHARD IRRUMATOR pisze:bardzo trafna ocena , jestem bardziej niż zadowolony po pierwszym odsłuchuPacjent pisze:Płyta jest ewidentnym ukłonem dla fanów "The Ten Commandments" i ja już po wysłuchaniu tej zapowiedzi miałbym mokro, ale wysłuchałem całości... Jest pięknie. Zwłaszcza wokale. Druga młodość to określenie, które pasuje mi najbardziej do nowej płyty.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- IMP-|-OUS
z vinyla ROZPIERDALA!!!REINHARD IRRUMATOR pisze:muszę zweryfikować swoje zdanie , jest zajebista , z nośnika to będzie rozkurw, vocale niszcząREINHARD IRRUMATOR pisze:bardzo trafna ocena , jestem bardziej niż zadowolony po pierwszym odsłuchuPacjent pisze:Płyta jest ewidentnym ukłonem dla fanów "The Ten Commandments" i ja już po wysłuchaniu tej zapowiedzi miałbym mokro, ale wysłuchałem całości... Jest pięknie. Zwłaszcza wokale. Druga młodość to określenie, które pasuje mi najbardziej do nowej płyty.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Drone pisze:To doskonała wiadomość, gdyż - jak wszyscy wiemy - "The Ten Commandments" to ich najlepszy album.
- Drone
Jestem świeżo po odsłuchu nowej płyty. Co za materiał! Jedyny mankament to za długi otwieracz, który jest oczywistym nawiązaniem do otwarcia z debiutu. Gdyby był o połowę krótszy, a potem nastąpiłoby zasadnicze uderzenie, nie miałbym żadnych pytań! Ale to w sumie bez znaczenia. To jest płyta, której z czystym sumieniem każdy recenzent może wystawić notę 7,5/10!
-
Wspaniale ta płyta płynie, słucha się jej naprawdę wybornie. Porównania do debiutu jak najbardziej na miejscu.
- Mol
- zahartowany metalizator
a ten jak zwykle nacpany.Drone pisze:Jest najlepszą i to bezapelacyjnie. Tu nie ma nawet cienia wątpliwości :)