Napisałeś, że każdy? Napisałeś. Więc ja odpowiadam, że nie każdy. Nie rozumiem fenomenu tego facia. Dla mnie żaden kult i nigdy nim nie był. Nie jestem w stanie przesłuchać i nigdy nie przesłuchałem w całości żadnej płyty na której śpiewa, a raczej piszczy. Hologram Ronniego Jamesa niszczy króla jednym kilobitem półpierdnięcia, jeżeli chcesz zapytać o listę lepszych wokalistów.
MERCYFUL FATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MERCYFUL FATE
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wierz ludziom nadużywającym słów 'każdy', 'wszyscy', 'absolutnie', 'masakra'. Sprawdzona mądrość ludowa.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- TheDude
^ Nie zapominajmy o 'nikt' oraz 'nigdy'. Też się stosuję do tej mądrości i kilka razy mi to pomogło w uniknięciu bezsensownych dyskusji 

- bartwa
A to niestety ulubione polskie zajęcie. Ponoć jak dyskusja trwa dłużej niż 5 minut to żadna ze stron nie ma racji.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
King Diamond doskonale operuje zarówno barwami jak i skalą swojego głosu. Rozumiem, że ktoś nie lubi falsetu, ale bądźmy poważni. W tej chwili to prawdopodobnie jeden z najwybitniejszych (o ile nie numero uno), żyjących metalowych wokalistów.
all the monsters will break your heart
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja tam słucham z wielką przyjemnością od lat. 

all the monsters will break your heart
- vicek
- zahartowany metalizator
- bartwa
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Przecież wiadomo o jakiego "każdego" chodzi. A może jednak nie, nie wiadomo. Więc wytłumaczę, że - w ramach skrótu myślowego - pisałem nie o Zenku spod Biedry i pani Kasi z mięsnego, a ludziach, którzy są materiałem zainteresowani. Lepiej?
Takie Twoje prawo i nic mi do tego. Ale czy z tego powodu warto, po raz kolejny, wchodzić w wątek kapeli, której się nie lubi po to tylko, żeby napisać, jak bardzo jej się nie lubi?

Dla mnie, dla odmiany, Mercyful Fate to kult i zespół, którego pierwsze płyty są w top ever i raczej się to już nie zmieni. Taka sytuacja.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Wokale kinga to krzyk rozpaczy kastrata i nic tego nie zmieni. Masz problem z wolnym czasem , a jednak odpisujesz? Jest w tym jakiś cel? Chcesz mnie przekonać, że ma mi się podobać, bo to kult? Wiesz, że jestem w dość komfortowej sytuacji w takich sprawach. Pogódź się zatem z tym, że król jest cienki jak dupa węża i jego pisk.
-
- zaczyna szaleć
535 pisze: ↑08-05-2020, 15:12Wokale kinga to krzyk rozpaczy kastrata i nic tego nie zmieni. Masz problem z wolnym czasem , a jednak odpisujesz? Jest w tym jakiś cel? Chcesz mnie przekonać, że ma mi się podobać, bo to kult? Wiesz, że jestem w dość komfortowej sytuacji w takich sprawach. Pogódź się zatem z tym, że król jest cienki jak dupa węża i jego pisk.
Weź się już zabij.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Piszę w temacie zespołu, który kocham, więc to nie jest czas stracony - Ty piszesz dla samego pisania i robisz to w wątku, który Cię nie interesuje. Widzisz różnicę?535 pisze: ↑08-05-2020, 15:12Wokale kinga to krzyk rozpaczy kastrata i nic tego nie zmieni. Masz problem z wolnym czasem , a jednak odpisujesz? Jest w tym jakiś cel? Chcesz mnie przekonać, że ma mi się podobać, bo to kult? Wiesz, że jestem w dość komfortowej sytuacji w takich sprawach. Pogódź się zatem z tym, że król jest cienki jak dupa węża i jego pisk.

Reszty nie skomentuję, bo to już żenada zwykła...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- devastator77
Łaskawie proszę kolegów o odpierdolenie się od Mercyful Fate!Dziękuję.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- vicek
I pewnie jedynkę Bathory uważasz za najgorszą .535 pisze: ↑08-05-2020, 15:12Wokale kinga to krzyk rozpaczy kastrata i nic tego nie zmieni. Masz problem z wolnym czasem , a jednak odpisujesz? Jest w tym jakiś cel? Chcesz mnie przekonać, że ma mi się podobać, bo to kult? Wiesz, że jestem w dość komfortowej sytuacji w takich sprawach. Pogódź się zatem z tym, że król jest cienki jak dupa węża i jego pisk.
- TheDude
Nie lepiej wrzucić na luz i dać innym słuchać tego co lubią?

Weź już łaskawie wypierdalaj śmieciu.death_to_all pisze: ↑08-05-2020, 16:18535 pisze: ↑08-05-2020, 15:12Wokale kinga to krzyk rozpaczy kastrata i nic tego nie zmieni. Masz problem z wolnym czasem , a jednak odpisujesz? Jest w tym jakiś cel? Chcesz mnie przekonać, że ma mi się podobać, bo to kult? Wiesz, że jestem w dość komfortowej sytuacji w takich sprawach. Pogódź się zatem z tym, że król jest cienki jak dupa węża i jego pisk.
Weź się już zabij.
Ciężko wchodzić w dyskusję z kimś kto uważa, że gitarzyści Slayer nie potrafią grać solówek.vicek pisze: ↑08-05-2020, 17:14I pewnie jedynkę Bathory uważasz za najgorszą .535 pisze: ↑08-05-2020, 15:12Wokale kinga to krzyk rozpaczy kastrata i nic tego nie zmieni. Masz problem z wolnym czasem , a jednak odpisujesz? Jest w tym jakiś cel? Chcesz mnie przekonać, że ma mi się podobać, bo to kult? Wiesz, że jestem w dość komfortowej sytuacji w takich sprawach. Pogódź się zatem z tym, że król jest cienki jak dupa węża i jego pisk.
Wybacz stary. Na tym polega pisanie na forum. Jeden kocha wokale kinga, a drugi na nie sra. Takie jest życie. Niestety.Plagueis pisze: ↑08-05-2020, 16:28Piszę w temacie zespołu, który kocham, więc to nie jest czas stracony - Ty piszesz dla samego pisania i robisz to w wątku, który Cię nie interesuje. Widzisz różnicę?535 pisze: ↑08-05-2020, 15:12Wokale kinga to krzyk rozpaczy kastrata i nic tego nie zmieni. Masz problem z wolnym czasem , a jednak odpisujesz? Jest w tym jakiś cel? Chcesz mnie przekonać, że ma mi się podobać, bo to kult? Wiesz, że jestem w dość komfortowej sytuacji w takich sprawach. Pogódź się zatem z tym, że król jest cienki jak dupa węża i jego pisk.W którym miejscu próbuję Cię do czegoś przekonywać? Halo, tu Ziemia!
Reszty nie skomentuję, bo to już żenada zwykła...