URGEHAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: URGEHAL
Through Thick Fog Till Death i Goatcraft Torment to były płyty..
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
+1nicram pisze:Chaty w lasach są niebezpieczne...
- Headcrab
- Kontakt:
Dobrze że nie zabił się ten z kolcami na głowie, bez niego Urgehal nie miałby sensu.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Silent_Sea
... właśnie rodzi się kult Urgehal i tej szopy w lesie - jak dobrze to rozegrają to będzie to drugie Helvete
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Get big or die tryin' :DKingu pisze:Może posłuchał jakiejś laski, że facet zaczyna się od 90 kg i skutki tragiczne.Only_True_Believers pisze:Pewnie jadł za dużo smażonych rzeczy i tak to się właśnie kończy...Kingu pisze:Kurwa mać.... Widziałem go rok temu na Party San, trochę mu się przytyło.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
W sumie ciekawe, co z resztą projektów w tym momencie. Niby każdego idzie zastapić, ale istnienie Urgehal i Beastcraft właśnie chyba najbardziej stoi pod znakiem zapytania. Bo już taka Endezzma problemu raczej mieć nie będzie.Góral pisze:Na trójkę Beastcraft, też już pewnie nie ma co liczyć.
'Come the Blessed Madness'
- Bohdan
Endezzma przecież nagrana.
- COFFIN
Nie mówię o nagrywaniu płyt, bo to teoretycznie i Urgehal i Beastcraft da radę zrobić, tylko o rozpadzie. Może po prostu nie będą chcieli, żeby te projekty istniały bez niego.
-
- starszy świeżak
Myślę, że Beastcraft ma największą szansę na kontynuację. Ale niestety z Angst Skvadron raczej napewno koniec.
- nicram
Niestety. Ja jednak wciąż mam nadzieję, że kosmici go ożywią i nagra dla nich jeszcze jeden prawdziwie epokowy album. Do gwiazd mister T.Nefas!!!!!!Persekutor pisze:Ale niestety z Angst Skvadron raczej napewno koniec.
all the monsters will break your heart
- Morph
- Kontakt:
W sumie to:
Pics, or it didn't happen :D
Pics, or it didn't happen :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
- nicram
- COFFIN
- Kingu
We dwóch zakładali Urgehal i jeden wciąż żyje, więc niech napierdala Nekromisantrop, póki go leśna chata nie dopadnie.COFFIN pisze:Nie mówię o nagrywaniu płyt, bo to teoretycznie i Urgehal i Beastcraft da radę zrobić, tylko o rozpadzie. Może po prostu nie będą chcieli, żeby te projekty istniały bez niego.
A to on jakiś epokowy album kiedykolwiek nagrał? :Dnicram pisze:Niestety. Ja jednak wciąż mam nadzieję, że kosmici go ożywią i nagra dla nich jeszcze jeden prawdziwie epokowy album.Persekutor pisze:Ale niestety z Angst Skvadron raczej napewno koniec.
- Morph
- Kontakt:
Angst Skvadron i Vulture Industries to były jedne z większych "blackmetalowych" klocków, jakie mi się przez uszy przewinęły.
Give birth to something dead
Sie czepiłeś ten Angst Skvadron :) Całkiem spoko jest, choć oczywiście bez obsrania.
- COFFIN
Podobna sprawa z Beastcraft, więc czas pokaże. Poza tym, w tym przypadku ukazanie się jakiegoś nowego materiału to tylko kwestia czasu, bo oni po 3,4 płyty w roku nagrywali:DKingu pisze:We dwóch zakładali Urgehal i jeden wciąż żyje, więc niech napierdala Nekromisantrop, póki go leśna chata nie dopadnie.
Ostatnio zmieniony 14-05-2012, 21:22 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.