Pogoda totalnie chujowa była, i zrezygnowałem

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
No pewnie że nie. To taka prowokacja była.Najprzewielebniejszy pisze: ↑09-02-2024, 17:52tu nie trzeba miec za duzo kasiury, wystarczy,ze kazdy wplaci 50 czy 100
https://www.facebook.com/plugins/post.p ... &width=500Szanowni, córka mojego starego druha Paweł Mazur potrzebuje pomocy. Szczegóły znajdziecie w linku poniżej.
Proponuję licytację ośmiu koszulek z mojego prywatnego pakietu. Część koszulek jest nowa, nienoszona, pozostałe są używane, ale w stanie dobrym lub bardzo dobrym. Dodatkowe szczegóły typu dokładne wymiary mogę podać na priv.
Vallenfyre - Fruit of the Loom Heavy Cotton, rozmiar M, używana stan dobry +
Imperator - Fruit of the Loom Heavy Cotton, rozmiar M, nowa, stan bardzo dobry
Maveth - Gildan Heavy Cotton, rozmiar M, używana, stan dobry +
Selfmadegod Records - Fruit of the Loom Valueweight, rozmiar L, nowa, stan bardzo dobry
Death Strike - Fruit of the Loom Heavy Cotton, rozmiar M, używana, stan bardzo dobry
Meat Spreader - Fruit of the Loom Super Premium, rozmiar M, używana, stan dobry +
Hate - Fruit of the Loom Heavy Cotton, rozmiar M, nowa, stan bardzo dobry
Pestilence - Fruit of the Loom Super Premium, rozmiar M, nowa, stan bardzo dobry, niezbyt równo nadrukowany wzór - patrz zdjęcie
Zasady są proste - licytujecie pod konkretnym zdjęciem. Aukcję kończymy w niedzielę 18 lutego o godzinie 20.00.
Zwycięzca aukcji przesyła mi na priv dowód wpłaty na zrzutkę, koszulkę wysyłam na własny koszt po 18 lutego. Zaczynamy od kwoty minimalnej 10 PLN za koszulkę. Udostępniajcie bez krępacji, post jest publiczny. Zapraszam serdecznie i życzę powodzenia!
Pandemonium, trzecim zespołem tegorocznej edycji Metal Doctrine Festival na specjalnym koncercie.
Pandemonium zagra na żywo w całości kultowe demo "Devilri", tylko na Metal Doctrine Festival.
Zespół legedna, jeden z prekursorów black/death metalu w Polsce. W składzie koncertowym po dłuższej nieobecności Paul, założyciel Pandemonium.
W secie koncertowym także i inne utwory, min. z albumu "The Ancient Catatonia"