niby czemu? ci co robili cokolwiek w tym zespole odeszli. podejrzewam ze ta plyta dlugo jeszcze nie wyjdzie. ale dobrze ze infernusowi zostala nazwaTORTURER pisze:,mam dobre przeczucia ze bedzie git.
GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: koniec gorgoroth
niech to miejsce niebawem zniknie
Norwegia jest napewno bardziej tolerancyjnym krajem jeśli chodzi o te sprawy. O gejów, lesbijki. Była przecież taka sprawa że ten Gaahl siedział w więżieniu za pobicie mężczyzny i picie jego krwi chyba. Dziwny jest ten Gaahl
Ale i tacy powinni być na świecie. Świat jest barwniejszy i więcej kolorów jest tęczy do oglądania. Chociaż Ghaal tż musiał być kiedyś mały i normalny. Przewijano go, lubiał oglądać bajki i np. lubiał jeść różne potrawy i napewno dalej lubi, chodziś w ulubione swoje miejsca itp.

chyba raczej jakąs laske pobił ,swoją drogą ciekawe zestawienie damski bokser ,pedał i beztalencie muzyczne w jednej osobie 

- 4m
- weteran forumowych bitew
Bez przesady z tym beztalenciem - parę dobrych wokali w życiu zrobił 

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
Też miałem dobre przeczucia i chyba się wszyscy przejechaliśmyScaarph pisze:tak samoTORTURER pisze:I bardzo dobrze,na pohybel gejom uzurpatorom,,,a całkiem serio,to jestem ciekaw nowej płyty,mam dobre przeczucia ze bedzie git.

- Maleficio
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
a rozumie, ze już są empechujki dostępne... muszę posłuchać.
-
- starszy świeżak
Przekupa ten nowy Gorgoroth.
- TORTURER
- w mackach Zła
- pr0metheus
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
szkoda, szkoda, spodziewałem się czegoś szczerze powiedziawszy znacznie lepszego, tym czasem dobrze że się skusiłem na empeczy, przynajmniej nie będe zbędnie kasy wydawał co by tylko leżało na regale ...TORTURER pisze:No szajs okropny...szkoda...
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Też mi się nie podoba i jestem na nie, ale nie tragizujcie aż tak, totalny kał to jeszcze nie jest, gorszych rzeczy już tutaj słuchaliście :)
W ogóle to mam wrażenie w 2-3 miejscach pokusili się o auto-rip-off, chociażby w takim "Building a Man" mamy riff z "A World To Win".
W ogóle to mam wrażenie w 2-3 miejscach pokusili się o auto-rip-off, chociażby w takim "Building a Man" mamy riff z "A World To Win".
Yare Yare Daze
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja się niczego dobrego nie spodziewałem, więc nie ma rozczarowania
bardzo przeciętna płyta

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Cholernie słaba ta płyta. Nie oczekiwałem specjalnych fajerwerków ale takiej bidy również nie.
-
- rasowy masterfulowicz
+1Skaut pisze:ja właściwie już od dawna nie oczekiwałem niczego dobrego od Gorgoroth i sądząc po waszych opiniach, nawet nie będzie mnie się chciało po to sięgać
- Block69
Po fragmencie "Prayer" spodziewałem sie solidnej płyty a tu taki zawód. Nijakie to w chuj, nudnawe, wymuszone i w ogóle niech jeszcze Kapelusz wróci za mikrofon.
PENIS METAL
- Scaarph
kiedy kapelusz był w porządku, lepszy był niż pedałek w każdym razie hehe