OBLITERATION (NOR)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: OBLITERATION (NOR)
A już myślałem, że pomyślałeś o czymś innym :)
O tym też pomyślałem, ale, bądźmy dorośli, przecież nie mogę tego napisać.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
I niech tak zostanie.
-
- rasowy masterfulowicz
Od momentu koncertu leci co najmniej kilka razy dziennie. Na początku było dobrze, teraz jestem zachwycony tym albumem, ktory urasta (powoli) do roli najlepszej płyty metalowej 2013 rownając byc może do takiego tuza jak Gorguts. Świetny, wielopłaszczyznowy slow burner.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
mam podobnie ze słuchaniem tej płyty;
motto na ostatnie dwa tygodnie brzmi: dzień bez Obliteration, dniem straconym :)
na chwilę obecną jednak mimo zajebistości tego albumu ciężko mi zestawić nie tylko pierwszą trójkę co nawet pierwszą dyszkę tego roku. Masa fajnych płyt ostatnimi czasy wyszła trzeba przyznać;
motto na ostatnie dwa tygodnie brzmi: dzień bez Obliteration, dniem straconym :)
na chwilę obecną jednak mimo zajebistości tego albumu ciężko mi zestawić nie tylko pierwszą trójkę co nawet pierwszą dyszkę tego roku. Masa fajnych płyt ostatnimi czasy wyszła trzeba przyznać;
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Death Metalowej zapomniałeś dodać, bo w BM miejsca obsadzone;)Pelson pisze:teraz jestem zachwycony tym albumem, ktory urasta (powoli) do roli najlepszej płyty metalowej 2013
'Come the Blessed Madness'
-
- rasowy masterfulowicz
Dawaj swoje typy. Przyznaję, że dla mnie w tym roku Black był w odwrocie, ale może przegapiłem coś klasowego.COFFIN pisze:Death Metalowej zapomniałeś dodać, bo w BM miejsca obsadzone;)Pelson pisze:teraz jestem zachwycony tym albumem, ktory urasta (powoli) do roli najlepszej płyty metalowej 2013
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
http://www.mystic.pl/plyty_cd,obliterat ... ,18633.htm to tak jakby ktoś jeszcze nie miał ...
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- postuje jak opętany!
mam pytanie do tych, ktorzy kupili 'Black Death Horizon' z allegro.
czy ktos z Was zauwazyl w swoim egzemplarzu lekko pogiety booklet?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ja kupilem na allegro od blackompa i moj jest OKLurtz pisze:mam pytanie do tych, ktorzy kupili 'Black Death Horizon' z allegro.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Należy podkreslić zachwyty nad nową płytą, niezapominając że "Nekropsalms" mimo wszystko lepszym albumem pozostaje.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
hej koleszko nie byłbym taki pewnien
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hej szefie, ja to dobrze przemyślałem (osłuchałem).Blackult pisze:hej koleszko nie byłbym taki pewnien
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
a, to chyba że tak.Pacjent pisze:Hej szefie, ja to dobrze przemyślałem (osłuchałem).Blackult pisze:hej koleszko nie byłbym taki pewnien
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
to słuchaj dalej aż zmienisz zdanie :)
Ostatnia wg mnie lepsze od doskonałych Nekropsalmów; minimalnie ... ale lepsze;
Ostatnia wg mnie lepsze od doskonałych Nekropsalmów; minimalnie ... ale lepsze;
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
to jest jeden z tych zespolow, ktore z plyty na plyte ida w zajebistosc.Ihasan pisze:Ostatnia wg mnie lepsze od doskonałych Nekropsalmów; minimalnie ... ale lepsze;
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Długo uważałem tak jak Ty, ale zaczynam mieć watpliwosci co do słusznosci tej tezy ;)Pacjent pisze:Hej szefie, ja to dobrze przemyślałem (osłuchałem).Blackult pisze:hej koleszko nie byłbym taki pewnien
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Tak właśnie. Znakomita jest ta nowa płyta. Na bazie znanych patentów zbudowane małe arcydzieło.jesusatan pisze:to jest jeden z tych zespolow, ktore z plyty na plyte ida w zajebistosc.Ihasan pisze:Ostatnia wg mnie lepsze od doskonałych Nekropsalmów; minimalnie ... ale lepsze;
- lucass
- weteran forumowych bitew
BDH jest tak samo dobra jak Nekro tyle, ze tym razem jest wiecej Abscess niz Autopsy tak jak to było na jedynce.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
AroHien pisze:Tak właśnie. Znakomita jest ta nowa płyta. Na bazie znanych patentów zbudowane małe arcydzieło.
ooo! kogo ja tu widze :))) to chyba ostatnie forum na ktorym ostali sie jeszcze zywi ludzie ;)