DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: DARKTHRONE
no wlasnie nie wiem czy nie ZBYT oczywiste ;). ale fajne, fajne.
this is a land of wolves now
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Straszna pedaliada, w klimacie ostatnich płyt. Te pedalskie jęki i stęki to prawdziwy kabaret. Ale co tam, koneserzy z masterfula się zachwycają.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- w mackach Zła
:)))
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Nie mam pytań. Piękny mariaż różnych klasycznych rfffów i stylów. UGH! Moc jak chuj!
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jakby mi ktoś to puścił w ślepym teście, nie podając wykonawcy, to ropoznałbym że to Darkthrone gdzieś na wysokości 4 minuty.
Jakoś mało brudu w porównaniu do wcześniejszych, mało piachu. Jakaś taka ładna ta piosenka poprostu.
Jakoś mało brudu w porównaniu do wcześniejszych, mało piachu. Jakaś taka ładna ta piosenka poprostu.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Lykantrop
Sami widzicie, Plastek i Alsvatr są na NIE. To znaczy, że Darkthrone nagrywa jednak dobrą płytę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No tak, bo Ty masz taki zajebisty gust muzyczny że pozazdrościć. Ić pan fchuj :)
Poza tym i tak czekam na całość, Circle the Wagons tez mi dopiero siadło po któryms przesłuchaniu.
Poza tym i tak czekam na całość, Circle the Wagons tez mi dopiero siadło po któryms przesłuchaniu.
- Lykantrop
Moi koledzy z pracy i żona twierdzą, że mam chujowy gust, ale nic sobie z tego nie robię. Biorąc pod uwagę, że przesłuchałem co najmniej paręset albumów więcej niż oni razem wzięci :-)Alsvartr pisze:No tak, bo Ty masz taki zajebisty gust muzyczny że pozazdrościć. Ić pan fchuj :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
O kurwa.... Poszedl preorder na LP
- Lykantrop
Gdzie? Jak? Mów!dave pisze:O kurwa.... Poszedl preorder na LP
- Drone
Trzeba jeszcze na jestera poczekać. Dopiero we trzech razem są w stanie podnieść beczkę z szambem i wylać ją na siebie.Lykantrop pisze:Sami widzicie, Plastek i Alsvatr są na NIE. To znaczy, że Darkthrone nagrywa jednak dobrą płytę.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- zaczyna szaleć
Peaceville. Kurwa poczatek mnie zmiotl w chuj...Lykantrop pisze:Gdzie? Jak? Mów!dave pisze:O kurwa.... Poszedl preorder na LP
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
.
Uważaj tylko żeby sie nie przechyliła na odpowiednią stronę bo jeszcze sam zostaniesz utopionyDrone pisze:Trzeba jeszcze na jestera poczekać. Dopiero we trzech razem są w stanie podnieść beczkę z szambem i wylać ją na siebie.Lykantrop pisze:Sami widzicie, Plastek i Alsvatr są na NIE. To znaczy, że Darkthrone nagrywa jednak dobrą płytę.
- Dragazes
- w mackach Zła
Jak dorośli ludzie, którzy przez prawie całe swoje życie słuchali metalu mogą psioczyć na ten kawałek? W nim jest to co powinni kochać!!
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- zaczyna szaleć
Kurwa, kurwa, kurwa, kurwa kurwa kurwa jak ten kawałek niszczy kurwa kurwaaaa!!!!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ja nie słucham żadnego metalu poza BM, a i tak uważam, że jest to przedni kawałek. Nie ma potępienia z mojej strony.Dragazes pisze:Jak dorośli ludzie, którzy przez prawie całe swoje życie słuchali metalu mogą psioczyć na ten kawałek? W nim jest to co powinni kochać!!
- Lykantrop
Jak to było z tym ostatnim Revenge, weź mi przypomnij...Alsvartr pisze:
Uważaj tylko żeby sie nie przechyliła na odpowiednią stronę bo jeszcze sam zostaniesz utopiony
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No ale powiedz mi co to ma do rzeczy? Ten kawałek narazie mi się nie podoba, napisałem że czekam na cała płytę i że ostatnia tez mi weszła dopiero po kilku przesłuchaniach, a Ty sie dopierdalasz conajmniej jakbym juz całość zmieszał z błotem. PMS masz że taki marudny jesteś?