Fajny kawałek! Śmieszy mnie, że tyle głosów pozytywnych bo jakbym go wrzucił na forum bez żadnego opisu to większość osób, które się dziś na niego spuszczają skwitowałoby, że to jakiś chujowy czwartoligowy heavy z pedalskimi wokalami :))) A że Darkthrone - to kult :))manieczki pisze:nowaja piesnia:
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DARKTHRONE
-
- postuje jak opętany!
Większość owa musiałaby być bandą debili. Taż przecież wokal Fenryca jest rozpoznawalny od samego początku. Poza tym zwyczajnie o wiele za dobre jak na czwartoligowa chujnię :)Maria Konopnicka pisze:manieczki pisze:nowaja piesnia:
Śmieszy mnie, że tyle głosów pozytywnych bo jakbym go wrzucił na forum bez żadnego opisu to większość osób, które się dziś na niego spuszczają skwitowałoby, że to jakiś chujowy czwartoligowy heavy z pedalskimi wokalami :))) A że Darkthrone - to kult :))
Przeslłuchałem z 10 razy, leci 11. Ciekawe kiedy się znudzi heheh
-
- w mackach Zła
Poza tym, kontekst ma znaczenie ;)
Hollowman pisze:Poza tym, kontekst ma znaczenie ;)
mam wrażenie, że głównie :)
Myślę, że tak stawiając pytanie, jednocześnie na nie odpowiedziałeś.Dragazes pisze:Jak dorośli ludzie, którzy przez prawie całe swoje życie słuchali metalu mogą psioczyć na ten kawałek? W nim jest to co powinni kochać!!
Dobry numer. Na szczęście nie zaczęli grać niemieckiego techno. Jest bardzo dobrze.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Alsvartr pisze:No ale powiedz mi co to ma do rzeczy? Ten kawałek narazie mi się nie podoba, napisałem że czekam na cała płytę i że ostatnia tez mi weszła dopiero po kilku przesłuchaniach, a Ty sie dopierdalasz conajmniej jakbym juz całość zmieszał z błotem. PMS masz że taki marudny jesteś?
1. pierdolisz.
2. masz pedała w awatarze.
3. jesteś z sosnowca.
=
SELFDESTRUCTION FATALITY
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
robi sie ciekawiej niz w temacie o Satyricon;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- w mackach Zła
Zaraz będzie hype na Darkthrone ;)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie rozmawiam do ciebie wiec po chuj się wpierdalasz miedzy wódke a zakąske?maciek z klanu pisze:Alsvartr pisze:No ale powiedz mi co to ma do rzeczy? Ten kawałek narazie mi się nie podoba, napisałem że czekam na cała płytę i że ostatnia tez mi weszła dopiero po kilku przesłuchaniach, a Ty sie dopierdalasz conajmniej jakbym juz całość zmieszał z błotem. PMS masz że taki marudny jesteś?
1. pierdolisz.
2. masz pedała w awatarze.
3. jesteś z sosnowca.
=
SELFDESTRUCTION FATALITY
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Trwa przecież cały rok.Hollowman pisze:Zaraz będzie hype na Darkthrone ;)
-
- w mackach Zła
A, to sorry, przysnąłem.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
ten hype trwa od drugiej płyty ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
to jedna z IV-ligowych mega chujni swego czasu doszczętnie wyśmiana i zjechana na masterfulu:neuro pisze: Poza tym zwyczajnie o wiele za dobre jak na czwartoligowa chujnię :)
jestem przekonany, że gdyby dziś Darkthrone wydał ten album pod swoim szyldem to wszyscy, którzy się wówczas nabijali pocieraliby dziś siusiakami po monitorze :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
ja widze to tak;
Panowie po raz kolejny daja upust swoim fascynacjom,jest ok,ale bez obsrania gaci,podobnie jak kolega gdzies wyzej nie kupuje tych super optymistycznych komentarzy,które sa chyba troche na wyrost.Zobaczymy jaka będzie reszta płyty
Panowie po raz kolejny daja upust swoim fascynacjom,jest ok,ale bez obsrania gaci,podobnie jak kolega gdzies wyzej nie kupuje tych super optymistycznych komentarzy,które sa chyba troche na wyrost.Zobaczymy jaka będzie reszta płyty
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- kampeki
- postuje jak opętany!
I Ty Brutusie przeciw darkthronowi? ;)[V] pisze:ja widze to tak;
Za młody jesteś na Heroda!
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Kawałek mi robi i nie robi jednocześnie.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
To ja sobie spokojnie, na luzie napiszę - nie słyszałem żadnej płyty po 'Sardonic Wrath'. Co więcej nie mam takiej potrzeby, by słyszeć kolejne. I co? Jakiś nastolatek ma mi powiedzieć, że to nie bałdzo?:P No proszę;)
'Come the Blessed Madness'
-
nie przeciwko,troche sceptycznie jestem jeno nastawiony,moze oczekuje bardziej radykalnych kroków,może za bardzo zagrzebali sie w latach80tych?Wyjdzie plyta to zobaczymy czy te obawy byly uzasadnione.Cos mi tylko podpowiada,ze powoli dochodzi do przesytu..kampeki pisze:I Ty Brutusie przeciw darkthronowi? ;)[V] pisze:ja widze to tak;