DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Maria Konopnicka

Re: DARKTHRONE

15-01-2013, 22:35

Jebać Darkthrone. To chyba najbardziej pozerski zespół w dziejach muzyki black metalowej. Darkthrone to taki gangster, który założył kabaret o gangsterach jak kolegów albo odstrzelili, albo odstrzelili się sami, albo pozamykali w pierdlu. Z kabaretu o gangsterach przeszli na inne tematy, a teraz wystawiają jasełka :) Oczywiście to przenośnia, więc proszę nie łapać mnie za słówka (za co innego też nie, chyba, że na forum są jakieś dojrzałe dziewczęta :)
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

15-01-2013, 22:37

Ja Ciebie nie mogę czytać, jak jesteś napierdolony:D
'Come the Blessed Madness'
Maria Konopnicka

15-01-2013, 22:39

COFFIN pisze:Ja Ciebie nie mogę czytać, jak jesteś napierdolony:D
a w ogóle możesz? :) to miłe :) tym bardziej w kontekście tylu książek zalegających w księgarniach, których nikt nie chce czytać :)
Maria Konopnicka

15-01-2013, 22:40

Karkasonne pisze:Kuriozalne...
co się stało? zeszyt od środowiska zalałeś sobie mlekiem? :)
535

15-01-2013, 22:42

Maria Konopnicka pisze:Jebać Darkthrone. To chyba najbardziej pozerski zespół w dziejach muzyki black metalowej.
Coś w tym jest. Najgorsze, że pozerką zarazili niektórych "fanów".
Awatar użytkownika
COFFIN

15-01-2013, 22:42

Maria Konopnicka pisze:
COFFIN pisze:Ja Ciebie nie mogę czytać, jak jesteś napierdolony:D
a w ogóle możesz? :) to miłe :) tym bardziej w kontekście tylu książek zalegających w księgarniach, których nikt nie chce czytać :)
No Marian, chyba nie od wczoraj tu jesteśmy?:))
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

15-01-2013, 22:45

Ja tam podziękuje ladnie i wróce do wiadomych albumów. Nie mam czasu na takie tam jakies siakieś
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Lykantrop

15-01-2013, 22:46

COFFIN pisze:To ja sobie spokojnie, na luzie napiszę - nie słyszałem żadnej płyty po 'Sardonic Wrath'. Co więcej nie mam takiej potrzeby, by słyszeć kolejne. I co? Jakiś nastolatek ma mi powiedzieć, że to nie bałdzo?:P No proszę;)
Jesteś chyba jedyną osobą, której postawę rozumiem i wcale jej nie neguję :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
COFFIN

15-01-2013, 22:50

Bynajmniej się tym nie przejmuję, a poza tym bardzo mi z tym dobrze:)
Awatar użytkownika
Lykantrop

15-01-2013, 22:52

COFFIN pisze:Bynajmniej się tym nie przejmuję, a poza tym bardzo mi z tym dobrze:)
Ty chyba od małego pałasz nienawiścią do wszystkiego co jest heavy metalowe? Pytam z ciekawości. W tym Szczecinie to chyba Andy Syper tak wszystkich zraził :D
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
COFFIN

15-01-2013, 22:56

Nie mieszaj mnie z tego 'typu' przypadkami. Poza tym, ja jestem z Kołobrzegu;) Tylko od 12-tu lat mieszkam w Szczecinie;) Ale kilka osób mnie zna, w tym z tego forum.
Lykantrop pisze: Ty chyba od małego pałasz nienawiścią do wszystkiego co jest heavy metalowe?
Zerknij no w lustrację;) No co mam poradzić?:P
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

15-01-2013, 23:09

jak komuś się ten numer nie podoba, to znaczy, że kompletnie nie kuma metalu,. to jest najlepszy metalowy kawałek, jaki od DAWNA słyszałem. totalne łopatki.
535

15-01-2013, 23:13

Czułem, że pojawi się płaszczyzna do nowego konfliktu.
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

15-01-2013, 23:14

twoja_stara_trotzky pisze:jak komuś się ten numer nie podoba, to znaczy, że kompletnie nie kuma metalu,. to jest najlepszy metalowy kawałek, jaki od DAWNA słyszałem. totalne łopatki.
No to zmieniam nicka. Jakies pomysly? Ciekawe rzeczy, pewnie to przedawkowanie metalu- death i black metal nie jest metalem a tylko takich rzeczy słucham. Na innych podgatunkach sie faktycznie nie znam i całkiem mi z tym stanem przyjemnie. A kawalek jak kawalek- mam w pamięci black metalowe albumy i tego kurczowo sie trzymam- te weselsze poslucham, nie powiem ale tak sportowo, bez spustow, a mi zwiastun nowego albumu nijak nie robi bo i nie tego chcę widząc logo Darkthrone( w zasadzie od sporego czasu juz nie powinienem sie spodziewać orgazmow- maja nowa nisze i im fajnie a mi tak sobie). Czczę wtórność i brak mi wysublimowania !!
Ostatnio zmieniony 15-01-2013, 23:16 przez metalized, łącznie zmieniany 1 raz.
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
COFFIN

15-01-2013, 23:15

twoja_stara_trotzky pisze:to jest najlepszy metalowy kawałek, jaki od DAWNA słyszałem, a słucham ostatnio mało metalu, więc może mi się tak tylkowydawać
Żeby Cie tak dzieciaki nie odebrali;))
[V]

15-01-2013, 23:15

twoja_stara_trotzky pisze:jak komuś się ten numer nie podoba, to znaczy, że kompletnie nie kuma metalu,. to jest najlepszy metalowy kawałek, jaki od DAWNA słyszałem. totalne łopatki.
hehehe..co za bzdura.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

15-01-2013, 23:16

nie, myszki, ja słucham dużo metalu, wy słuchacie dużo gówna udającego metal.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

15-01-2013, 23:16

[V] pisze:
hehehe..co za bzdura.
no bo Paradise Lost se posłuchaj ;))))))))
Awatar użytkownika
Lykantrop

15-01-2013, 23:17

[V] pisze:
hehehe..co za bzdura.
Bo to jawna bzdura, ale nie zmienia to faktu, że kawałek jest dobry.
COFFIN pisze:Nie mieszaj mnie z tego 'typu' przypadkami. Poza tym, ja jestem z Kołobrzegu;) Tylko od 12-tu lat mieszkam w Szczecinie;) Ale kilka osób mnie zna, w tym z tego forum.
Lykantrop pisze: Ty chyba od małego pałasz nienawiścią do wszystkiego co jest heavy metalowe?
Zerknij no w lustrację;) No co mam poradzić?:P
Zaczynałeś od Kreator? W sumie też nie najgorszy start, ale można było zaskoczyć kolegów :P
ODPOWIEDZ