Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Zenek pisze:szczerze, to ten ostatni numer na Paracletusie jest tak podniośle-potężno-piękny, że rzeczywiście można uronić łzę ze wzruszenia nad genialnością tej muzyki. to co się zaczyna od 1:00 to magia
Te trzy krótkie numery są zajebiste. Najlepsze z całej płyty.
Fajny news, wtedy jeszcze grali black metal i muzykę którą dało się słuchać, a nie tylko pedalskiego, wygładzonego post rocka udającego black metal dla grzecznych ciot jak dziś.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Dziś po latach, zupełnie na spokojnie, mogę już stwierdzić, że DsO to najwybitniejszy zespół minionej dekady w ogóle. Nie było, powtarzam, nie było żadnej formacji w metalu jak i w muzyce niemetalowej, która zbliżyłaby się choć na trochę do ich dokonań.
Behemoth jednak popełnił kilka płyt które nie męczą tak jak ten pretensjonalny bełkot w wykonaniu DSO.
Piszę tutaj o muzyce rzecz jasna a nie o tym co lider, niejaki Nergal, nosi na sobie, w jakich programach występuje i kogo rucha bo spora część zazdrosnych cebulaków ocenia muzykę przez pryzmat jego życia prywatnego ;)
Drone pisze:Dziś po latach, zupełnie na spokojnie, mogę już stwierdzić, że DsO to najwybitniejszy zespół minionej dekady w ogóle. Nie było, powtarzam, nie było żadnej formacji w metalu jak i w muzyce niemetalowej, która zbliżyłaby się choć na trochę do ich dokonań.
Drone pisze:Dziś po latach, zupełnie na spokojnie, mogę już stwierdzić, że DsO to najwybitniejszy zespół minionej dekady w ogóle. Nie było, powtarzam, nie było żadnej formacji w metalu jak i w muzyce niemetalowej, która zbliżyłaby się choć na trochę do ich dokonań.
Portishead - Third
Z portishead dojebałeś jak naćpany rumcajs. Kurwa mać :)