Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Houwitser pisze:Z moich doświadczeń wynika i nie mówię tu tylko o Agonii , że często gościu wysyła płytę z rozjebanym pudełkiem , by póżniej wszystko zwalić na pocztę .
hmmm, skoro Cie podjebał to może Krzysiu666???Maleficio pisze:Houwitser pisze:Z moich doświadczeń wynika i nie mówię tu tylko o Agonii , że często gościu wysyła płytę z rozjebanym pudełkiem , by póżniej wszystko zwalić na pocztę .
no, jeden na allegro raz zrobił na mnie donos, ze wysłałem mu płytę z pękniętym pudełkiem i że go narażam na koszty:)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
nie słyszałem jeszcze nowej płyty ale mnie zmartwiłeś bo spodziewałem się czegoś zajebistego... mimo to ciekawy jestem jak wyszło...Block69 pisze:Słucham se "Grozy" codziennie od 3 dni na zmiane z epkami i jednak nie jest to tak dobre jak poprzednie 3 materiały. Kawałki są dalej chwytliwe i na bardzo dobrym poziomie ale jednak "Groza" nie ma tego czegoś co cechuje poprzednie wydawnictwa których można słuchać non stop.
Heretyk pisze:Co do Agonii, to ostatnio się trochę wkurwiłem, bo nie dość że prawie 2 tygodnie czekałem na paczkę, to niektóre płyty nie były już w folii, a w dodatku ewidentnie używane i obmacane tłustymi paluchami
Właśnie rozpoczęli przerwę wakacyjną , więc trochę się naczekaszHusar pisze:Heretyk pisze:Co do Agonii, to ostatnio się trochę wkurwiłem, bo nie dość że prawie 2 tygodnie czekałem na paczkę, to niektóre płyty nie były już w folii, a w dodatku ewidentnie używane i obmacane tłustymi paluchami
Tez juz raz tak mialem. Dzisiaj wyslalem zamowienie do Agonii i jak cos przyjdzie "zmacane" to wiecej od nich nic nie kupie
nic tylko się podpisać pod powyższą wypowiedzią.zekke pisze:po dokladniejszych przesluchaniach stwierdzam ze plyta jest nudna w chuj. nagrywajac takie flaki mgla dalej powinna wydawac epki po 2 utwory max.
mamy totalnie różne odczucia.dla mnie jest to na poziomie "Mdłości", a może nawet ciut wyżej? podoba mi się zwłaszcza taki swoisty trans jaki bije z tego materiału. splendoru dodaje też świetny ukłon w stronę klasyków (Burzum, Darkthrone, Satyricon).Ihasan pisze:raz: czuję kurewski niedosyt
dwa: jestem zniesmaczony
trzy: żałuję, że ten materiał wyszedł
Dla mnie to do poziomu "Mdłości" nawet nie ma szans by dorównać;mietek_fog pisze:mamy totalnie różne odczucia.dla mnie jest to na poziomie "Mdłości",Ihasan pisze:raz: czuję kurewski niedosyt
dwa: jestem zniesmaczony
trzy: żałuję, że ten materiał wyszedł