ASPHYX VS. ENTOMBED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"

Death...the Brutal Way VS. Serpent Saints - The Ten Amendments

ASPHYX - Death...the Brutal Way
50
60%
ENTOMBED - Serpent Saints - The Ten Amendments
34
40%

Liczba głosów: 84
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

Re: ASPHYX VS. ENTOMBED

20-12-2011, 11:12

To jest klasyczny strzał w stopę ;)
Awatar użytkownika
H-K44
weteran forumowych bitew

20-12-2011, 11:15

Rattlehead pisze:
H-K44 pisze:
Gore_Obsessed pisze: Dlatego dla mnie "Feeding on angels" kładzie na łopatki każdy album MORBID ANGEL, a jedyna płyta LORD BLASPHEMER całą dyskografię ENTOMBED.
Obrazek
Kopalnia Złotych War normalnie, ten temat.
Bez przesady. Nie zwróciłeś uwagi na jedną rzecz: DLA MNIE! I całe Twoje złote wary biorą w łeb.
Zwróciłem i nie, nie biorą.
Jak ktoś pisze "DLA MNIE Sodom jest lepsze od Slayer" (tak jak Maria kiedyś), to zaraz pół forum się zleci linczuje i wyśmiewa.
Dlatego zdanie Mańka to są złote wary DLA MNIE.
Nie pojmuję jak ktoś kto siedzi w tej muzie tyle lat, może pisać podobne bzdury...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

20-12-2011, 11:20

o i teraz napisałeś "złote wary DLA MNIE" i jest gitarra
support music, not rumors
Awatar użytkownika
H-K44
weteran forumowych bitew

20-12-2011, 11:21

No teraz to specjalnie podkreśliłem. ;-)
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-12-2011, 11:45

Tzn jak to rozumiec, bo juz sie gubie - jak np napisze ze Asphyx to gowno i nie dodam "dla mnie" to bedzie oznaczalo, ze dla mnie, dla marii, dla wszystkich czy tez jak inaczej; konkretnie? Czy piszac swojego posta i nie dopisujac "dla mnie" to oznacza, ze w tym poscie nie reprezentuje swojego zdania tylko zdanie ogolu czy tez moze zdanie reptilionow albo babki dlugopisa?? Czy kazdy teraz musi zalozyc sobie temat zlote wary dla mnie i tam wspisywac tylko to co on uwaza za zlote wary czy tez moze do wspolnego tematu zlote wary mozna wpisywac propozycje po wczesniejszym uzgodnieniu z gremium i odrzuceniu dwoch skrajnych glosow dla zasady?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

20-12-2011, 11:58

a czy jak napiszę, że jesteś kretynem, to będzie to oznaczało, że jesteś faktycznie kretynem, czy w moim urojonym umyśle?
edit: a tak w ogóle to się nie popisuj tylko gadaj co z tymi córkami i synami króla.
support music, not rumors
Awatar użytkownika
H-K44
weteran forumowych bitew

20-12-2011, 12:03

Rattlehead pisze:a czy jak napiszę, że jesteś kretynem, to będzie to oznaczało, że jesteś faktycznie kretynem, czy w moim urojonym umyśle?
Wtedy Maria założy kolejną ankietę i będziemy głosować.

;-)
Maria Konopnicka

20-12-2011, 13:38

H-K44 pisze:Jak ktoś pisze "DLA MNIE Sodom jest lepsze od Slayer" (tak jak Maria kiedyś), to zaraz pół forum się zleci linczuje i wyśmiewa.
Nigdy nic takiego nie pisałem - mogłem co najwyżej pisać, że "Persecution Mania" znaczy dla mnie więcej niż jakakolwiek płyta Slayera. I na pewno to pisałem jak akurat słuchałem tej płyty. :))
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

20-12-2011, 13:41

Maria Konopnicka w temacie o koncercie Sodom pisze:(...)
Dla mnie Sodom to największy zespół thrash metalowy - żadne tam Slayery, Megadethy czy Anthraxy....
The madness and the damage done.
Maria Konopnicka

20-12-2011, 13:47

Skoro tak napisałem, to rzeczywiście tak musi być. :)
Triceratops pisze:Marian, a ty ktore plyty Minor threat masz na polce i ktore najbardziej lubisz? :D
Mam ich całą wypasioną dyskografię na CD, LP i na kasetach. Nie mam pojęcia, którą ich płytę lubię najbardziej - dorobek mają ogromny i zróżnicowany, musiałbym się mocno zastanowić... Odpowiem po Nowym Roku. ;)
Awatar użytkownika
Triceratops

20-12-2011, 13:50

Maria Konopnicka pisze:
Triceratops pisze:Marian, a ty ktore plyty Minor threat masz na polce i ktore najbardziej lubisz ? :D
Mam ich całą wypasioną dyskografię na CD, LP i na kasetach. Nie mam pięcia, którą ich płytę lubię najbardziej - dorobek mają ogromny i zróżnicowany, musiałbym się mocno zastanowić... Odpowiem po Nowym Roku ;)
To niesamowita historia :D Ogromna i zroznicowana to jest chyba twoja wyobraznia :D , bo chyba nie mowisz tego o tworczosci zespolu, ktory wydal lacznie 26 utworow? :D Otoz np. jezeli chodzi o mnie to lubie tylko jedna ich plyte, a to z prostego powodu, ze niestety wiecej nie wydali. :/ Moze ty sie musisz zastanowic, ktore wydanie tej plyty lubisz, winylowe, minidisc, kasetowe czy moze te na szpulowca? :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

20-12-2011, 13:56

Rattlehead pisze:
H-K44 pisze:
Gore_Obsessed pisze:Dlatego dla mnie "Feeding on angels" kładzie na łopatki każdy album MORBID ANGEL, a jedyna płyta LORD BLASPHEMER całą dyskografię ENTOMBED.
Obrazek
Kopalnia Złotych War normalnie, ten temat.
Bez przesady. Nie zwróciłeś uwagi na jedną rzecz: DLA MNIE! I całe Twoje złote wary biorą w łeb.
Nie wiem co tu śmiesznego. Mnie nie bawi nawet jeśli ktoś ACID DRINKERS ocenia wyżej niż SLAYER. Jego sprawa, jego czas, jego sprzęt grający, jego uszy, jego gust. Na przykład Jester lubi debiut ANAL STENCH, a ziewa przy BENEDICTION. Kręcę głową ze zdziwieniem, ale nie będę wybuchał śmiechem. Oczywiście nie próbuję tym samym narzucić mojego sposobu odbioru takich zachowań jako jedynego słusznego*.
H-K44 pisze:Nie pojmuję jak ktoś kto siedzi w tej muzie tyle lat, może pisać podobne bzdury...
A ja nie pojmuję jak ktoś może reagować w tak ostry sposób na coś takiego.
Heretyk pisze:Poza tym genialnie się temat rozwinął, parę razy mi poleciały łzy ze śmiechu.
Między innymi dlatego siedzę na tym forum od dziewięciu lat. ;)

___________________________________________________________________________________________________________
* - credits to longinus
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

20-12-2011, 14:01

nie wymieniłbym jednej epy Minor Threat na całą dyskografię Asphyx na winylach, CD, kasetach i wałkach edisona
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Mort
rasowy masterfulowicz

20-12-2011, 14:03

Triceratops pisze:
Maria Konopnicka pisze:
Triceratops pisze:Marian, a ty ktore plyty Minor threat masz na polce i ktore najbardziej lubisz ? :D
Mam ich całą wypasioną dyskografię na CD, LP i na kasetach. Nie mam pojęcia, którą ich płytę lubię najbardziej - dorobek mają ogromny i zróżnicowany, musiałbym się mocno zastanowić... Odpowiem po Nowym Roku ;)
To niesamowita historia :D Ogromna i zroznicowana to jest chyba twoja wyobraznia :D , bo chyba nie mowisz tego o tworczosci zespolu, ktory wydal lacznie 26 utworow? :D Otoz np. jezeli chodzi o mnie to lubie tylko jedna ich plyte, a to z prostego powodu, ze niestety wiecej nie wydali. :/ Moze ty sie musisz zastanowic, ktore wydanie tej plyty lubisz, winylowe, minidisc, kasetowe czy moze te na szpulowca? :D
Nie zalapales dowcipu... ;)
I AM MORBID
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

20-12-2011, 14:05

Jeśli to był dowcip, a nie nieudolna próba przeistoczenia swojej własnej ignorancji w żart właśnie. ;)
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
Triceratops

20-12-2011, 14:10

Kurt pisze:Jeśli to był dowcip, a nie nieudolna próba przeistoczenia swojej własnej ignorancji w żart właśnie ;)
No wlasnie, ucieczka, w kontekscie tego nadymania sie i licytowania z trockim na temat swoich hc-roots ;) Takie rzeczy albo sie wie albo sprawdza potem w necie i koryguje obracajac w zarty ale fopa to fopa ;)
Maria Konopnicka pisze: Które płyty Minor Threat masz na półce?
woodpecker from space
DCI Hunt

20-12-2011, 14:18

Kurt pisze:nieudolna próba przeistoczenia swojej własnej ignorancji w żart właśnie. ;)
W to akurat szczerze wątpię.
535

20-12-2011, 15:47

Heretyk pisze:Poza tym genialnie się temat rozwinął, parę razy mi poleciały łzy ze śmiechu.
Nie mogę zrozumieć co jest śmiesznego w tym temacie. Nie sugerujesz chyba, że to żarty były?
Maria Konopnicka

20-12-2011, 16:53

Mort pisze: Nie zalapales dowcipu... ;)
Triceps się starzeje :)))
Najpierw nie załapał mojego żartobliwie podchwytliwego pytania, które zadałem Trotzkiemu, a później jeszcze nie wyczuł ironii w mojej odpowiedzi :)) No chyba, że ja się starzeje i nie wyczułem ironii w jego odpowiedzi na moją ironię :)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

20-12-2011, 18:53

Triceratops pisze:dobry temate, kopalnia smiechu :D
ja wruce jeszcze
Maria Konopnicka pisze:Które płyty Minor Threat masz na półce?
Marian, a ty ktore plyty Minor threat masz na polce i ktore najbardziej lubisz ? :D
:DDDDDDDDDD
ODPOWIEDZ