Wydają płyty metodą na partyzanta, skubańce.Gore_Obsessed pisze: ... która ujrzy światło dzienne (?) już 27 stycznia. :)
VENOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: VENOM
Bredzisz pan. Ostania BARDZO dobra płyta Venom to ostatnia płyta, którą wydali, czyli Fallen Angels. Weź sobie porządnie przesłuchaj, wróć i przeproś. Dodatkowo, Venom na żywo wciąż kosi i wbrew pozorom nie tylko starymi, sprawdzonymi szlagierami. Okładka trzyma poziom większości tego, co obecnie można zobaczyć. Szczerze mówiąc wali mnie to jak ona wygląda, w dupie mam teledyski, olewam stroje i fryzury muzyków, pierdolę to co sobie mamroczą w wywiadach. Liczy się tylko jedna sprawa. MUZYKA.Żułek pisze:Pisacco ;)Riven pisze:ja pierdole kto im te okladki robi...
swoją drogą nie wiem po co oni płyty wydają, ostatnią dobrą było Resurrection
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
może kiedyś spróbuje ;) od dłuższego czasu nie mam ochoty ich słuchać ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
ostatnia którą słyszałem to Metal Black. bardzo udana płyta. co się później działo, nie bardzo wiem. może sprawdzę przy jakiejś okazji. rozczarowania nie przewiduję
edit: no ta zapowiadana okładka tragiczna, nie da się ukryć
edit: no ta zapowiadana okładka tragiczna, nie da się ukryć
Ostatnio zmieniony 05-12-2014, 11:18 przez Heretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Zbadaj ostatnią, bardzo dobra. Skoro polecam, znaczy że musi być dobre.Heretyk pisze:ostatnia którą słyszałem to Metal Black. bardzo udana płyta. co się później działo, nie bardzo wiem. może sprawdzę przy jakiejś okazji. rozczarowania nie przewiduję
support music, not rumors
Fallen Andrzejs faktycznie niezłe, ale to głównie dlatego, że wbrew temu, co bredzi Cronos są tam numery Mike'a Hickeya (np. Punk's Not Dead). Nowej się boję, bo to ponoć w całości stworzone przez obecne trio dziełko, chociaż kto to tam wie, bo z Cronosa niezły fantasta i autor baśni z mchu i paproci...
- Żułek
ja to nawet wole te trylogie od większości płyt z Cronosemhcpig pisze:TAK.Żułek pisze:
swoją drogą nie wiem po co oni płyty wydają, ostatnią dobrą było Resurrection
To tego zajebiście niedoceniana jest trylogia PE-ToI-TWL.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Miło, że ktoś to wreszcie zauważył.hcpig pisze:To tego zajebiście niedoceniana jest trylogia PE-ToI-TWL.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Riven
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
:DKAKAESIAK pisze:
Co za guwno, rany boskie
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zdecydowanie warta zakupu!Rattlehead pisze:Zbadaj ostatnią, bardzo dobra. Skoro polecam, znaczy że musi być dobre.Heretyk pisze:ostatnia którą słyszałem to Metal Black. bardzo udana płyta. co się później działo, nie bardzo wiem. może sprawdzę przy jakiejś okazji. rozczarowania nie przewiduję
Bardzo fajna płyta!
- Rattlehead
- zahartowany metalizator