aha, myślałem, że o coś innego ci chodziło. nie zgadzam się z powyższym, ale i specjalnie się nie mam zamiaru przypierdalać.jester pisze:A co tam dodawać? Ta nazwa pada często w kontekście gatunku, a nie reprezentuje sobą ani wysokiego poziomu, ani indywidualnego rysu/ własnej wizji grania, nie jest też specjalnie chore, ot przeciętne popłuczyny po Vargu, więc wyrabia w ludziach nawyk postrzegania gatunku na modłę takiej właśnie siódmej wody po... Nie tak jak np. powszechnie olewany tu Joyless na świetnym debiucie.Scaarph pisze: weź no mi chłopie o tym poopowiadaj.
LIFELOVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Re:
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LIFELOVER

tracklist:
1. Luguber Framtid
2. Myspys
3. Major Fuck Off
4. Lethargy
5. Androider
6. Visdomsord
7. Destination: Ingenstans
Today, we proudly announce the title, tracklist and cover art of our upcoming release.
"Dekadens" will be be released in September. The MCD version will be out through
Osmose Productions, and the MLP version will be released through Elitmusik. The
music has been mastered, all of the artwork has been finished, and everything is on its
way to the printing plant. As we've proclaimed before, we're all extremely satisfied with
this release, and we all feel that this has turned out to be Lifelover's finest effort to date.
The respose from the select few that have already heard the material has been
absolutely overwhelming, and we feel confident that it will be recieved just as well
by all of you.
Na majspejsie dwa nowe kawałki....Słychać pewne zmiany, całkiem fajne:)
'Come the Blessed Madness'
- brb
- postuje jak opętany!
slabe strasznie. brzmi jak jakies odrzuty z ostatniej plyty ktora pierw cholernie mi sie spodobala, a pozniej zmadrzalem
Emo black metal. Może wydadzą jakiś box z chusteczką z haftowanym logiem zespołu?
- COFFIN
Kwestia podejścia, ja tam w ogóle nie traktuje tego w kategoriach BM, bo jak niby.... Po tych dwóch kawałkach natomiast mam wrażenie, że lekko przestali smucić.
Fakt, BM to nie jest, ale i tak nie zmienia to faktu, że mimo kilku zajebistych patentów takie jakieś rozmemłane to jest.COFFIN pisze:Kwestia podejścia, ja tam w ogóle nie traktuje tego w kategoriach BM, bo jak niby.... Po tych dwóch kawałkach natomiast mam wrażenie, że lekko przestali smucić.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Po ile teraz chodzi 1 wyd. limitowane do 500 sztuk, pierwszego albumu ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
Na takim Ebay'u nadal sporo. U nas, gdy pojawiło się drugie bicie, też z Goatowa, pokazywały się ceny rzędu 60 zł. Teraz sytuacja powinna z lekka się zmienić, bo jest trzecie wydanie z Osmose. Tak w ogóle - jesteś pewien, że masz właśnie pierwsze bicie?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Tak bo kupiłem w sztokholmie 

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ano po lewej.
Ostatnio zmieniony 09-09-2009, 22:10 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
- COFFIN
No dobra, to masz to pierwsze
Wystaw na Allegro i zobaczymy

- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ostatnio nie mam szczęścia do allegro , chyba zostawię na jakąś ciekawą wymiane.COFFIN pisze:No dobra, to masz to pierwszeWystaw na Allegro i zobaczymy
- COFFIN
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
COFFIN pisze:Mogę dać jedynkę Nastrond
Wolę jedynke Sorhin

- COFFIN
Lekko się nie kalkuluje, chyba, że mówisz o wydaniu z NED
Za wydanie z Near Dark musiałbyś dać parę sztuk tego Lifelover, a swojego za chuja nie oddam 

- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
żartowałem, poczekam 20 lat i kupie sobie za nią fortepian
ale ostatnio to sorhin było chyba 2 razy na allegro i poszlo za ok 400 zł a miesiac potem chyba 150 ?

- COFFIN
Mimo wszystko, bardziej kasowe są wydania Sorhin niż Lifelover. Ale rzeczywiście, ostatnio 320 zł i chyba coś koło 150. W porównaniu do cen zachodnich i tak mało.Nif pisze:żartowałem, poczekam 20 lat i kupie sobie za nią fortepianale ostatnio to sorhin było chyba 2 razy na allegro i poszlo za ok 400 zł a miesiac potem chyba 150 ?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
a mi sie wydaje, ze nowy life jest taki troche na jedno kopyto, nawet Fallen jest bardzej barwny niz ten suckdom