Właśnie się zastanawiałem, co to jest za układ. Bo SOM puścił też ze swoim logo reedkę 'Mysterion Tes Anomias', ale nie cały katalog NED na ten przykład.Drone pisze:Tak, ale wydali równolegle np. "Paracletus" czy "Drought".COFFIN pisze:DSO to oni mogą w dupę cmoknąć i tyle;) Zespół nadal przecież sam się wydaje.
INQUISITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: INQUISITION
'Come the Blessed Madness'
- Drone
- COFFIN
No chyba, że tak. Zawsze na US AJNA puszczała ich materiały. Biznesy;)
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
- COFFIN
:D
Wrzucili jakiś czas temu statement odnośnie rzekomego bycia 'adolflubię';)
Wrzucili jakiś czas temu statement odnośnie rzekomego bycia 'adolflubię';)
Najpierw krasnale rozrabiają, a potem są kłopoty. Ja się wcale nie dziwię. Pewnie dostali informację zwrotną od organizatorów kilku festiwali i trzeba było zareagować. Ja to znam. Sam po przeczytaniu adnotacji na bilecie wstępu (Party San), chcąc uniknąć międzynarodowego skandalu i szarpaniny przy wejściu, koszulkę ukochanej Ewy Braun zostawiłem ostatecznie w domu. Tak żeby nie kusiła do zamawiania pięciu piw przy festiwalowym barze.
- vicek
- zahartowany metalizator
borze
-
- w mackach Zła
Nie wiem co bardziej żałosne. Takie "newsy" czy fakt, że black metalowcy announcementują płaczliwie, że wcale nie są nazi i to rani ich gołębie serca takie z palca wyssane oszczerstwa.
- vicek
- COFFIN
Przewrażliwienie niektórych ciot, których jak widać dupa boli nie tylko z wiadomego powodu jest gorsze w tym momencie.Necropunk pisze:Nie wiem co bardziej żałosne. Takie "newsy" czy fakt, że black metalowcy announcementują płaczliwie, że wcale nie są nazi i to rani ich gołębie serca takie z palca wyssane oszczerstwa.
Po mojemu to nie brzmi wcale płaczliwie, wręcz przeciwnie, wydają się tym nieco wnerwieni. I nie dziwię się wcale, sam mam gdzieś takie foto, gdzie prężę bidną klatę na wysepce na rzece, mam na głowie piracką chustę, i walę rumu z gwinta hejlując. Kumple mówią, że jak zostanę premierem, to wyślą do Faktu.
Zaraz wyślę do urzędu miasta tę fotografię. Chuja zobaczycie, a nie koncert.vicek pisze:
- dzik
Na ostatnim konkursie w lotach narciarskich w Planicy, Noriaki Kasai przybrał dokładnie taką pozę, jak James Hetfield na tym foto. :)
dobry kościół to kościół spalony
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
-
- w mackach Zła
Na pewno ryzykownym było by wtedy, żeby nocleg mieli w którymś z hoteli na Kazimierzu :)535 pisze:Zaraz wyślę do urzędu miasta tę fotografię. Chuja zobaczycie, a nie koncert.vicek pisze:
- vicek
zrób to , będą jaja535 pisze:Zaraz wyślę do urzędu miasta tę fotografię. Chuja zobaczycie, a nie koncert.vicek pisze:
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
https://ibb.co/nrghVSdzik pisze:Na ostatnim konkursie w lotach narciarskich w Planicy, Noriaki Kasai przybrał dokładnie taką pozę, jak James Hetfield na tym foto. :)
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
W zasadzie tymi dwoma - dotyczącymi dwóch różnych kwestii - zdaniami można by podsumować temat i go zamknąć.Anthropophagus pisze:jeśli Dagon faktycznie okazałby się takim zjebanym śmieciem to niech zdycha w męczarniach. Dla mnie gadanie o wyrzucaniu płyt to zwykła dziecinada
Rozkwitła tu jakaś dziwna dyskusja, w której poruszanych jest kilka kwestii na raz, a brak zrozumienia czytanych treści i nadinterpretacja czynią z niej jakiś śmietnik przemyśleń natury różnej. Wydaje mi się, że normalną rzeczą jest, że każdy normalny człowiek (zwłaszcza będący rodzicem) ma pedofili za zera totalne i jedyne różnice między nami sprowadzają się tu do metod karania takich delikwentów. Oczywista oczywistość ! ! ! W tym konkretnym przypadku mówimy jednak nie o karaniu winnego, tylko o tym, czy faktycznie mówimy o winnym. Takie to trudne do ogarnięcia? Tego typu oskarżenie to największy syf, z jakim może się spotkać człowiek, więc - jeżeli są wątpliwości, a w tym przypadku są - temat należy traktować bardzo ostrożnie. Doprawdy dziwnym mi się wydaje, że gość, który jest oskarżony o takie rzeczy nie poszedł siedzieć (a w USA się nie szczypią z takimi przestępcami) i nie figuruje na liście przestępców seksualnych - w dzisiejszych czasach służby nie miałyby najmniejszego problemu z odzyskaniem danych, nawet takich, które były nadpisane; do tego dochodzi kwestia połączeń etc.. Coś tu śmierdzi, nie wiem...
Przypominam, że na Decapitated też wielu wydało wyrok, a jak się skończyło każdy widzi. I tylko i wyłącznie o to tu chodzi - o prawdę, której nikt z nas nie zna, a wyrok już zapadł.
Tematu pozbywania się płyt Inquisition nawet nie będę komentował, bo już napisałem, że nie mam problemu z oddzielaniem twórcy od jego twórczości; jeżeli ktoś ma z tym problem, jest to jego problem, nie mój.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."