Ja tak powiem, a co więcej - mam racjęVvi sect (in) pisze:no pewnie. a ktoś inny powie że Blood Inside,

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Prawie sie z toba zgodze.... uwazam jednak, ze Ulver licza bardzo na tych ludzi z kregow metalowych przy sprzedarzy swoich plyt. I fakt, ze kapela ma przeszlosc metalowa oznacza, ze i tak wiekszosc publikacji i recenzji beda mieli w prasie metalowej. Terrorizer pisze o Ulver zawsze, wlasnie przez ich przeszlosc, a nie pisze o innych kapel ach w podobnym stylu, a jest ich pewnie 100 , bo te nie graly przedtem black metalu. Jestem przekonany ,ze Ulver nie ma innego audytorium oprocz metalowego, ktore traktuje ich jako odpoczynek od ulubionego stylu:)Vvi sect (in) pisze:SHADOWS OF THE SUN,z tego co mialem okazje zaobserwowac - zbiera w większości umiarkowane recenzje zarówno wśród prasy jak i fanów(choć np.Terrorizer ocenił ją bardzo wysoko)..Dzieje sie tak głownie dlatego ze ludzie siedzący po uszy w muzyce nomen omen ekstremalnej,nie sa gotowi na takie rzeczy,tudzież, jest to dla nich nie do przełknięcia ,zbyt obce i nieprzystępne od jakże dobrze znanej im stylistyki.
Zauważmy fakt ze jedyne co ściąga metalowe audytorium, to przeszłosć tego zespołu,a jak dobrze wiemy od 10 lat Ulver z muzyka metalowa utożsamiać nie sposób, więc jakiekolwiek ustykiwania tego środowiska względem obecnej twórczosci tego zespołu wydają sie bezpodstawne.
Nowe wydawnictwo poraża.Nigdy wczesniej z taką siła nikt nie dal mi do zrozumienia ze "mniej znaczy więcej".Płyta absolutnie bezbłędna od poczatku do konca.sztuka prez duże S.i niech mi tu żadne metalowczyki nie piszą że nie;)
pierdzielenie. Wrecz przeciwnie, wydaje mnie sie, ze dzieki temu, ze zatwardziali metalowcy sluchaja tylu roznych gatunkow, moga te "obce i nieprzystepne dzwieki" polknac z latwoscia. Juz bez przesady z tymi zachwytami. Ulver nie zaskoczyl, bo zawsze zaskakujeVvi sect (in) pisze:SHADOWS OF THE SUN,z tego co mialem okazje zaobserwowac - zbiera w większości umiarkowane recenzje zarówno wśród prasy jak i fanów(choć np.Terrorizer ocenił ją bardzo wysoko)..Dzieje sie tak głownie dlatego ze ludzie siedzący po uszy w muzyce nomen omen ekstremalnej,nie sa gotowi na takie rzeczy,tudzież, jest to dla nich nie do przełknięcia ,zbyt obce i nieprzystępne od jakże dobrze znanej im stylistyki.
...