Zaraz przygotuję aparaturę do pomiarów i będę to analizował.Ihasan pisze:
Ostatnia wg mnie lepsze od doskonałych Nekropsalmów; minimalnie ... ale lepsze;
OBLITERATION (NOR)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: OBLITERATION (NOR)
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo dobra płyta, ale mam jedno zastrzeżenie. Że za dużo AUTOPSY i niewiele miejsca pozostaje na coś innego.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zdecydowanie mniej Autopsy niż na "dwójce" i wraz normy przekroczone?Drone pisze:Bardzo dobra płyta, ale mam jedno zastrzeżenie. Że za dużo AUTOPSY i niewiele miejsca pozostaje na coś innego.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Tak jakby. To znaczy nic nie mogę tej płycie zarzucić - słucha się tego wybornie, ale pozostaje lekki zawód, że jednak nie poszli krok dalej i nie wyszli poza - jakby nie było - konwencję.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tu mogę podpisać protokół zbieżności, bo też oczekiwałem od nich zdobywania nowych obszarów, jednak z licencją na czerpanie z zasobów Autopsy.Drone pisze:Tak jakby. To znaczy nic nie mogę tej płycie zarzucić - słucha się tego wybornie, ale pozostaje lekki zawód, że jednak nie poszli krok dalej i nie wyszli poza - jakby nie było - konwencję.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Im więcej słucham tej płyty tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że to materiał kurewsko zajebisty. No i to BRZMIENIE!!!
Właśnie mam to na talerzu, zaraz zakręcę.Harlequin pisze: to materiał kurewsko zajebisty. No i to BRZMIENIE!!!
-
- weteran forumowych bitew
Reifert i spółka powinni ściągać haracz od kapel pokroju Obliteration, Incantation i w sumie od całej Szwecji za kradzież patentów:)Drone pisze:Bardzo dobra płyta, ale mam jedno zastrzeżenie. Że za dużo AUTOPSY i niewiele miejsca pozostaje na coś innego.
-
- postuje jak opętany!
-
- w mackach Zła
Dzięki ;)
-
- postuje jak opętany!
poczekaj az zweryfikuje sie rzetelnosc tego sprzedajacego, ktora poki co stoi pod znakiem zapytania
-
- postuje jak opętany!
a co, tez czekasz na plyty od naszamuza_com?
ja czekam juz prawie miesiac na 2 CD, jeszcze nic do nich nie pisalem.
ja czekam juz prawie miesiac na 2 CD, jeszcze nic do nich nie pisalem.
-
- postuje jak opętany!
jak kupiles od Darka, to musisz miec ten sam defekt. Przyjrzyj sie dokladniej ksiazeczce. Do mnie dzis przyszla 2 kopia z wymianki i jest identyczne zagniecenie. Gadalem z Darkiem, on twierdzi ze tak ma na wszystkich kopiach. Chuje z drukarni zjebali poligrafie, a wytwornia bezczelnie wciska to ludziom, bo przeciez metalowcy lykna wszystko :/Jimmy Boyle pisze:Ja kupilem na allegro od blackompa i moj jest OKLurtz pisze:mam pytanie do tych, ktorzy kupili 'Black Death Horizon' z allegro.
czy ktos z Was zauwazyl w swoim egzemplarzu lekko pogiety booklet?
skandal!
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Przyjrzałem sie i faktycznie jest minimalne "zagniecenie" na środku. Ale Paaaanie, da się z tym żyć, powiedział bym nawet, chuj nie defekt ;) Ja osobiście na takie duperele nie zwracam uwagi. Nie wiem czy zdarzyło ci się kupować cos kiedyś zza wielkiej kałuży. W takich przypadkach często, gęsto sprzedawcy wysyłają tylko CD i poligrafię bez pudełka, a różne rzeczy po drodze mogą sie zdarzyć i tak zwane "kopertówki" mogą być większym problemem.
-
- w mackach Zła
Trochę się pośpieszyłem i puściłem przelew od razu po zakupie. No chuj, zobaczymy. Póki co dostałem jakiegoś maila z potwierdzeniem, że otrzymali wpłatę i statusem zamówienia: w realizacji.abstract pisze:poczekaj az zweryfikuje sie rzetelnosc tego sprzedajacego, ktora poki co stoi pod znakiem zapytania
-
- postuje jak opętany!
zgadzam sie, chuj nie defekt. tez to mialem olac w pierwszej chwili, ale co zamowienie, to jakis defekt jest na poligrafii, albo CD. szlag czlowieka juz trafia.Jimmy Boyle pisze:Przyjrzałem sie i faktycznie jest minimalne "zagniecenie" na środku. Ale Paaaanie, da się z tym żyć, powiedział bym nawet, chuj nie defekt ;) Ja osobiście na takie duperele nie zwracam uwagi.
sprobuj sprzedac pozniej (po latach dajmy na to) taka plyte ludziom pokroju Nicrama i wytlumacz mu, ze to wada fabryczna i taka kupiles w folii.
- vicek
- zahartowany metalizator
nowa 9/10
Myślę, że wystarczyłoby, gdyby zlicytowali pewnego brodatego pracownika poczty, za zajebanie rozwiązań z Mental Funeral.SCREAMBLOODYGORE pisze:Reifert i spółka powinni ściągać haracz od kapel pokroju Obliteration, Incantation i w sumie od całej Szwecji za kradzież patentów:)Drone pisze:Bardzo dobra płyta, ale mam jedno zastrzeżenie. Że za dużo AUTOPSY i niewiele miejsca pozostaje na coś innego.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Ja mam od sprzedawcy z Niemiec i też mam takie zagniecenie.Lurtz pisze:jak kupiles od Darka, to musisz miec ten sam defekt. Przyjrzyj sie dokladniej ksiazeczce. Do mnie dzis przyszla 2 kopia z wymianki i jest identyczne zagniecenie. Gadalem z Darkiem, on twierdzi ze tak ma na wszystkich kopiach. Chuje z drukarni zjebali poligrafie, a wytwornia bezczelnie wciska to ludziom, bo przeciez metalowcy lykna wszystko :/Jimmy Boyle pisze:Ja kupilem na allegro od blackompa i moj jest OKLurtz pisze:mam pytanie do tych, ktorzy kupili 'Black Death Horizon' z allegro.
czy ktos z Was zauwazyl w swoim egzemplarzu lekko pogiety booklet?
skandal!
- Sybir
Swój egzemplarz zakupiłem na koncercie bezpośrednio od zespołu i również zauważyłem opisywany defekt. Widocznie tak to już jest z tym wydaniem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz