Nowej jeszcze nie słyszałem, ale słowo "elegancki" bardzo mi pasuje do tej kapeli.Drone pisze:Nowa płyta - znakomita. Na to czekałem! Elegancki, a wręcz dystyngowany pop metal o znakomitym wyczuciu dobrych manier. Muzyka zdecydowanie dla dorosłego słuchacza, który dobrze się czuje na dancingu, w teatralnej loży czy też w galerii na wystawie sztuki nowoczesnej. Nie mają czego szukać tutaj posiadacze flanelowych koszul, którzy w życiu jeszcze nie poprosili do tańca żadnej kobiety, nie próbowali kawioru, a szampan kojarzy im się z ruską oranżadą w zielonej butelce za 9zł. Bankietowy satanizm nie jest dla nich, tu trzeba zachować klasę.
GHOST - Swe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: GHOST - Swe
-
- zaczyna szaleć
Drone pisze:Nowa płyta - znakomita. Na to czekałem! Elegancki, a wręcz dystyngowany pop metal o znakomitym wyczuciu dobrych manier. Muzyka zdecydowanie dla dorosłego słuchacza, który dobrze się czuje na dancingu, w teatralnej loży czy też w galerii na wystawie sztuki nowoczesnej. Nie mają czego szukać tutaj posiadacze flanelowych koszul, którzy w życiu jeszcze nie poprosili do tańca żadnej kobiety, nie próbowali kawioru, a szampan kojarzy im się z ruską oranżadą w zielonej butelce za 9zł. Bankietowy satanizm nie jest dla nich, tu trzeba zachować klasę.
hehe co za bzdury, dałeś się nabrać ;-)
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
To raczej Drone szuka naiwniaków.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
-
- zahartowany metalizator
raczej to Wy Drone'a chyba przeceniacie jednak :D
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Jednym słowem, dla starych pierników z kapciach, którzy przez przypadek poszli z oazową wycieczką do opery, myśląc że to sanatorium ;]Drone pisze:Nowa płyta - znakomita. Na to czekałem! Elegancki, a wręcz dystyngowany pop metal o znakomitym wyczuciu dobrych manier. Muzyka zdecydowanie dla dorosłego słuchacza, który dobrze się czuje na dancingu, w teatralnej loży czy też w galerii na wystawie sztuki nowoczesnej. Nie mają czego szukać tutaj posiadacze flanelowych koszul, którzy w życiu jeszcze nie poprosili do tańca żadnej kobiety, nie próbowali kawioru, a szampan kojarzy im się z ruską oranżadą w zielonej butelce za 9zł. Bankietowy satanizm nie jest dla nich, tu trzeba zachować klasę.
Coś tam było! Człowiek!
- Bezdech
Nie do opery, tylko na dansing, w rytm tanga stateczne damy hożo poobkręcać. Wyraźnie pisze przecież.
- Drone
Chłopcy, prace domowe czekają, do zeszytów proszę, a nie udawać dorosłych na forumiku :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Zenek
- Drone
- Bezdech
Walka trwa:

- Drone
- Drone
Nie, opiekuję się Skautem, bardzo płakał ostatnio :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Dragazes
- w mackach Zła
Płyty nie słyszałem jeszcze, posłucham w całości jak kupię. Tutaj znalazłem stream z kolejnym udostępnionym utworem.
http://www.rollingstone.com/music/news/ ... e-20130408
http://www.rollingstone.com/music/news/ ... e-20130408
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
LOL :)))Drone pisze:Nie, opiekuję się Skautem, bardzo płakał ostatnio :)