DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: DARKTHRONE
fenriz wygląda jak narkoman spod mostu, jebany hipster.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- zahartowany metalizator
nom, niebieskie oczy ma, widać od razu, że narkoman. mało tego, po tej brodzie gotowym uwierzyć, że nawet dziad proszalny-narkoman.
-
- postuje jak opętany!
Fota stara jak internet, a tutaj jakieś poruszenie;d
Nowy kawałek bardzo ok, ja tam czekam na płytę. Akceptuję z czystym sumieniem nowe oblicze Darkthrone, zespół nie gra w ulubionym stylu, ale to co teraz prezentują w zupełności mnie zadowala. Ostatnie płyty są zajebiste, ta też bęzie zajebista.
Nowy kawałek bardzo ok, ja tam czekam na płytę. Akceptuję z czystym sumieniem nowe oblicze Darkthrone, zespół nie gra w ulubionym stylu, ale to co teraz prezentują w zupełności mnie zadowala. Ostatnie płyty są zajebiste, ta też bęzie zajebista.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
O_O
Przezajebisty kawałek. Płyta roku będzie, chyba że Slayer się postara.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
chyba po stara.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
gdzie som ci wszyscy co psioczyli na ostatnie 3 plyty darkczlona? No gdzie, mam szukac postow i po imieniu wymieniac!?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
JA
tu jestem
spierdalj
tu jestem
spierdalj
- manieczki
piszesz, nie pij!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
co ma herbata do mojego pisania????
- manieczki
kamien z czajnika, ktory znajduje sie w twoim kubku po wypiciu osadza ci sie w przysadce mozgowej poprzez osmoze odwrocona!
-
- w mackach Zła
prof. manieczki!!
-
- postuje jak opętany!
No chyba dziś nie srałeś:)
- manieczki
im in the air!!!
-
Szczerze powiem, że parę lat temu byłem przekonany, iż nowe materiały Darkthrone nie będą mnie już w stanie zafascynować. Gdzieś tak od "F.O.A.D" zaczyna się robić podniecająco, a nowy kawałek to czysty orgazm. Wprawdzie wolałbym granie w stylu debiutu, ale i tak jest pięknie. Natomiast okres od "Transylvanian Hunger" do "The Cult is Alive" (z wyjątkiem "Total Death") uważam za stracony.Morph pisze:O_O
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Myślę, że płyta roku 2013 została nagrana w 2012 i aktualnie mam ją na warsztacie. Pierdolony Artefact wybił mi oko, jednocześnie miażdżąc genitalia.Morph pisze:O_O
-
- postuje jak opętany!
Re:
Poprzednia i następna jest bardzo dobra, a ta jest bardzo dobra. No ale to kwestia gustu, nie będę przekonywał, że wszystkie są bardzo dobre:)Skaut pisze:no taka prawda, poprzednia i następna jest bardzo dobra, ta jest ledwie na dostateczny plus.White Pharaoh pisze:No chyba dziś nie srałeś:)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
masz rację. Nie przekonałeś mnie. Z faktami nie wygrasz.White Pharaoh pisze:Poprzednia i następna jest bardzo dobra, a ta jest bardzo dobra. No ale to kwestia gustu, nie będę przekonywał, że wszystkie są bardzo dobre:)Skaut pisze:no taka prawda, poprzednia i następna jest bardzo dobra, ta jest ledwie na dostateczny plus.White Pharaoh pisze:No chyba dziś nie srałeś:)
Coś tam było! Człowiek!
-
- postuje jak opętany!
No i tutaj muszę się wtrącić. Nie znasz faktów. Nie było Cię tam.