ale ja nie musze być TAM, gdziekolwiek to TAM jest. Po prostu takie są fakty.White Pharaoh pisze:No i tutaj muszę się wtrącić. Nie znasz faktów. Nie było Cię tam.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: DARKTHRONE
Fakty są takie, że przeinaczyłeś te fakty. Nie pisz już, że masz rację, a ja nie będę pisał, ze nie masz racji. To do niczego nie prowadzi:)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
nie ja zacząłem oceniać wszystkie płyty bardzo dobrze ;] Po prostu tak się nie da ;] Mają lepsze i gorsze płyty. Ta niestety odstaje.White Pharaoh pisze:Fakty są takie, że przeinaczyłeś te fakty. Nie pisz już, że masz rację, a ja nie będę pisał, ze nie masz racji. To do niczego nie prowadzi:)
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Re:
ano, jest wyjebisty.ultravox pisze: gdyby nie było na niej "Norway in September", który jest jednym z najlepszych numerów Darkthrone.
this is a land of wolves now
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- ultravox
- zahartowany metalizator
Yeah, you know your Darkthrone. 666!Riven pisze:ano, jest wyjebisty.ultravox pisze: gdyby nie było na niej "Norway in September", który jest jednym z najlepszych numerów Darkthrone.
Moim zdaniem nie odstaje od reszty.Skaut pisze: tak, ale cała płyta niestety taka nie jest ;] O to mi chodziło.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja się w nim zakochałem juz jak ogłosili trackliste :D muzyka stanela na wysokości zadania i jest rownie dobra jak tytul
this is a land of wolves now
-
- postuje jak opętany!
Re:
Każda w jakiś sposób odstaje. Jedna ma lepsze fragmenty te, a druga inne. Napiszę jeszcze raz - kwestia gustu, nie próbujmy się przekonywać. Teraz na świeczniku będzie nowa płyta, cieszmy się tym.Skaut pisze:nie ja zacząłem oceniać wszystkie płyty bardzo dobrze ;] Po prostu tak się nie da ;] Mają lepsze i gorsze płyty. Ta niestety odstaje.White Pharaoh pisze:Fakty są takie, że przeinaczyłeś te fakty. Nie pisz już, że masz rację, a ja nie będę pisał, ze nie masz racji. To do niczego nie prowadzi:)
- ultravox
- zahartowany metalizator
W ogóle to nic mnie w tej chwili tak nie kręci jak nowa płyta Darkthrone, na nic tak nie czekam, żaden inny zespół nie ma w sobie po tylu latach takiej pasji i nie potrafi wyzwolić tak skrajnych reakcji... Fajnie, że ta muzyka wciąż żyje dzięki takim ludziom. Nie potrafię się w 100% identyfikować z ich postawą, nie wszystko mi u nich pasuje, ale na nic tak nie czekam jak na ich nowe nagrania i cieszę się jak dziecko, że zaraz wychodzi ich nowa płyta...
Gdy wychodzi nowa płyta. Wszyscy jesteśmy Fenrizami.
Ostatnio zmieniony 26-01-2013, 11:08 przez 535, łącznie zmieniany 6 razy.
nadal, nieustannie podtrzymuję, że dla mnie w kategorii klimat najlepszą płytą, a może raczej - najbardziej wielbię - jest Goatlord. Jest tak kurewsko obskurna i jebiąca stęchlizną, że bardziej się już nie da
Goatlord była przedłużeniem jedynki, tym co miało miejsce na dwójce, chyba, że coś żle pamiętam?
dobrze pamiętasz (z tego co ja pamiętam), słychać to szczególnie w partiach bębnów. Kurwa, ależ klimat ma ten album, właśnie go sobie odświeżam i wysiedzieć się nie da
To powiedz mi, dlaczego nie pamiętają ci, którzy na tym forum pierdolą o kosmicznej rewolucji? między jedynką , a dwójką? Przecież patrząc wstecz, bardzo łatwo wychwycić punkty wspólne, o pierdoleniu Hanki, nie mówię. Bo przeciez już wtedy u każdego DOROSŁEGO FANA, taka gadka winna była wzbudzić jedynie uśmiech politowania...
Cóż, tylko Ci współczuć :))ultravox pisze:W ogóle to nic mnie w tej chwili tak nie kręci jak nowa płyta Darkthrone, na nic tak nie czekam, żaden inny zespół nie ma w sobie po tylu latach takiej pasji i nie potrafi wyzwolić tak skrajnych reakcji....
Cieszę się, że się cieszysz :) Ja się cieszę, że jak skończę słuchać przedostatniej - najlepszej w ich dyskografii - płyty Marduka (kurwa jaka moc! nie od uwierzenia, że po latach Marduk nagrywa tak rozpierdalający album, a Darkthrone, który grał ligę wyżejultravox pisze: Fajnie, że ta muzyka wciąż żyje dzięki takim ludziom. Nie potrafię się w 100% identyfikować z ich postawą, nie wszystko mi u nich pasuje, ale na nic tak nie czekam jak na ich nowe nagrania i cieszę się jak dziecko, że zaraz wychodzi ich nowa płyta...
gra mecze sparingowe na pastwiskach z sołeckimi drużynami niepełnosprawnych chłopców) to włączę sobie nowy Incantation, albo ostatniego Neila Younga.
chętnie bym odpowiedział, ale mnie nie zajmują takie przyziemne tematy535 pisze:To powiedz mi, dlaczego nie pamiętają ci, którzy na tym forum pierdolą o kosmicznej rewolucji? między jedynką , a dwójką? Przecież patrząc wstecz, bardzo łatwo wychwycić punkty wspólne, o pierdoleniu Hanki, nie mówię. Bo przeciez już wtedy u każdego DOROSŁEGO FANA, taka gadka winna była wzbudzić jedynie uśmiech politowania...
Powiedz lepiej gdzie gra teraz MARDUK. Wychwalany przez większość, a grajacy najwiekszą w swej historii padlinę. Jeszcze nigdy nie grali takiej mizerii. Każdy o tym wie, a większość nie potrafi o tym powiedzieć wprost...Maria Konopnicka pisze:
Cieszę się, że się cieszysz :) Ja się cieszę, że jak skończę słuchać przedostatniej - najlepszej w ich dyskografii - płyty Marduka (kurwa jaka moc! nie od uwierzenia, że po latach Marduk nagrywa tak rozpierdalający album, a Darkthrone, który grał ligę wyżej
gra mecze sparingowe na pastwiskach z sołeckimi drużynami niepełnosprawnych chłopców) to włączę sobie nowy Incantation, albo ostatniego Neila Younga.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
No ba, stanęli na podium razem z tymi od Too Extreme. Z tą różnicą, że MA przynajmniej potrafi grać niszczące koncerty.ultravox pisze: żaden inny zespół nie ma w sobie po tylu latach takiej pasji i nie potrafi wyzwolić tak skrajnych reakcji....
Mistrz obrazowej dosadności ;)Maria Konopnicka pisze: a Darkthrone, który grał ligę wyżej gra mecze sparingowe na pastwiskach z sołeckimi drużynami niepełnosprawnych chłopców
Panie King i Panie Ure . Nie mieszajmy chuja z ogórkiem. Morbid Angel to jest BESTIA, nie ważne, że nagrali prawie Cold Lake...Kingu pisze:No ba, stanęli na podium razem z tymi od Too Extreme. Z tą różnicą, że MA przynajmniej potrafi grać niszczące koncerty.ultravox pisze: żaden inny zespół nie ma w sobie po tylu latach takiej pasji i nie potrafi wyzwolić tak skrajnych reakcji....