DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

19-01-2013, 22:09

White Pharaoh pisze:No i tutaj muszę się wtrącić. Nie znasz faktów. Nie było Cię tam.
ale ja nie musze być TAM, gdziekolwiek to TAM jest. Po prostu takie są fakty.
Coś tam było! Człowiek!
White Pharaoh
postuje jak opętany!

Re: DARKTHRONE

19-01-2013, 22:11

Fakty są takie, że przeinaczyłeś te fakty. Nie pisz już, że masz rację, a ja nie będę pisał, ze nie masz racji. To do niczego nie prowadzi:)
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

Re:

19-01-2013, 22:14

Skaut pisze:ja dalej psioczę, bo akurat ta płyta:

Obrazek

im po prostu nie wyszła.
Zgodziłbym się z tym w 100%, gdybym był kimś zupełnie innym i gdyby ta płyta brzmiała zupełnie inaczej. I gdyby nie było na niej "Norway in September", który jest jednym z najlepszych numerów Darkthrone.
Awatar użytkownika
Skaut

19-01-2013, 22:15

White Pharaoh pisze:Fakty są takie, że przeinaczyłeś te fakty. Nie pisz już, że masz rację, a ja nie będę pisał, ze nie masz racji. To do niczego nie prowadzi:)
nie ja zacząłem oceniać wszystkie płyty bardzo dobrze ;] Po prostu tak się nie da ;] Mają lepsze i gorsze płyty. Ta niestety odstaje.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: Re:

19-01-2013, 22:18

ultravox pisze: gdyby nie było na niej "Norway in September", który jest jednym z najlepszych numerów Darkthrone.
ano, jest wyjebisty.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Skaut

19-01-2013, 22:19

ultravox pisze:
Skaut pisze:ja dalej psioczę, bo akurat ta płyta:

Obrazek

im po prostu nie wyszła.
Zgodziłbym się z tym w 100%, gdybym był kimś zupełnie innym i gdyby ta płyta brzmiała zupełnie inaczej. I gdyby nie było na niej "Norway in September", który jest jednym z najlepszych numerów Darkthrone.
tak, ale cała płyta niestety taka nie jest ;] O to mi chodziło.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

19-01-2013, 22:22

Riven pisze:
ultravox pisze: gdyby nie było na niej "Norway in September", który jest jednym z najlepszych numerów Darkthrone.
ano, jest wyjebisty.
Yeah, you know your Darkthrone. 666!
Skaut pisze: tak, ale cała płyta niestety taka nie jest ;] O to mi chodziło.
Moim zdaniem nie odstaje od reszty.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

19-01-2013, 22:23

ja się w nim zakochałem juz jak ogłosili trackliste :D muzyka stanela na wysokości zadania i jest rownie dobra jak tytul
this is a land of wolves now
White Pharaoh
postuje jak opętany!

Re:

19-01-2013, 22:24

Skaut pisze:
White Pharaoh pisze:Fakty są takie, że przeinaczyłeś te fakty. Nie pisz już, że masz rację, a ja nie będę pisał, ze nie masz racji. To do niczego nie prowadzi:)
nie ja zacząłem oceniać wszystkie płyty bardzo dobrze ;] Po prostu tak się nie da ;] Mają lepsze i gorsze płyty. Ta niestety odstaje.
Każda w jakiś sposób odstaje. Jedna ma lepsze fragmenty te, a druga inne. Napiszę jeszcze raz - kwestia gustu, nie próbujmy się przekonywać. Teraz na świeczniku będzie nowa płyta, cieszmy się tym.
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

19-01-2013, 22:30

W ogóle to nic mnie w tej chwili tak nie kręci jak nowa płyta Darkthrone, na nic tak nie czekam, żaden inny zespół nie ma w sobie po tylu latach takiej pasji i nie potrafi wyzwolić tak skrajnych reakcji... Fajnie, że ta muzyka wciąż żyje dzięki takim ludziom. Nie potrafię się w 100% identyfikować z ich postawą, nie wszystko mi u nich pasuje, ale na nic tak nie czekam jak na ich nowe nagrania i cieszę się jak dziecko, że zaraz wychodzi ich nowa płyta...
535

19-01-2013, 22:56

Gdy wychodzi nowa płyta. Wszyscy jesteśmy Fenrizami.
Ostatnio zmieniony 26-01-2013, 11:08 przez 535, łącznie zmieniany 6 razy.
Cthulhu

20-01-2013, 01:26

nadal, nieustannie podtrzymuję, że dla mnie w kategorii klimat najlepszą płytą, a może raczej - najbardziej wielbię - jest Goatlord. Jest tak kurewsko obskurna i jebiąca stęchlizną, że bardziej się już nie da
535

20-01-2013, 01:30

Goatlord była przedłużeniem jedynki, tym co miało miejsce na dwójce, chyba, że coś żle pamiętam?
Cthulhu

20-01-2013, 01:34

dobrze pamiętasz (z tego co ja pamiętam), słychać to szczególnie w partiach bębnów. Kurwa, ależ klimat ma ten album, właśnie go sobie odświeżam i wysiedzieć się nie da
535

20-01-2013, 01:41

To powiedz mi, dlaczego nie pamiętają ci, którzy na tym forum pierdolą o kosmicznej rewolucji? między jedynką , a dwójką? Przecież patrząc wstecz, bardzo łatwo wychwycić punkty wspólne, o pierdoleniu Hanki, nie mówię. Bo przeciez już wtedy u każdego DOROSŁEGO FANA, taka gadka winna była wzbudzić jedynie uśmiech politowania...
Maria Konopnicka

20-01-2013, 01:46

ultravox pisze:W ogóle to nic mnie w tej chwili tak nie kręci jak nowa płyta Darkthrone, na nic tak nie czekam, żaden inny zespół nie ma w sobie po tylu latach takiej pasji i nie potrafi wyzwolić tak skrajnych reakcji....
Cóż, tylko Ci współczuć :))
ultravox pisze: Fajnie, że ta muzyka wciąż żyje dzięki takim ludziom. Nie potrafię się w 100% identyfikować z ich postawą, nie wszystko mi u nich pasuje, ale na nic tak nie czekam jak na ich nowe nagrania i cieszę się jak dziecko, że zaraz wychodzi ich nowa płyta...
Cieszę się, że się cieszysz :) Ja się cieszę, że jak skończę słuchać przedostatniej - najlepszej w ich dyskografii - płyty Marduka (kurwa jaka moc! nie od uwierzenia, że po latach Marduk nagrywa tak rozpierdalający album, a Darkthrone, który grał ligę wyżej
gra mecze sparingowe na pastwiskach z sołeckimi drużynami niepełnosprawnych chłopców) to włączę sobie nowy Incantation, albo ostatniego Neila Younga.
Cthulhu

20-01-2013, 01:49

535 pisze:To powiedz mi, dlaczego nie pamiętają ci, którzy na tym forum pierdolą o kosmicznej rewolucji? między jedynką , a dwójką? Przecież patrząc wstecz, bardzo łatwo wychwycić punkty wspólne, o pierdoleniu Hanki, nie mówię. Bo przeciez już wtedy u każdego DOROSŁEGO FANA, taka gadka winna była wzbudzić jedynie uśmiech politowania...
chętnie bym odpowiedział, ale mnie nie zajmują takie przyziemne tematy
535

20-01-2013, 02:41

Maria Konopnicka pisze:
Cieszę się, że się cieszysz :) Ja się cieszę, że jak skończę słuchać przedostatniej - najlepszej w ich dyskografii - płyty Marduka (kurwa jaka moc! nie od uwierzenia, że po latach Marduk nagrywa tak rozpierdalający album, a Darkthrone, który grał ligę wyżej
gra mecze sparingowe na pastwiskach z sołeckimi drużynami niepełnosprawnych chłopców)
to włączę sobie nowy Incantation, albo ostatniego Neila Younga.
Powiedz lepiej gdzie gra teraz MARDUK. Wychwalany przez większość, a grajacy najwiekszą w swej historii padlinę. Jeszcze nigdy nie grali takiej mizerii. Każdy o tym wie, a większość nie potrafi o tym powiedzieć wprost...
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

20-01-2013, 02:43

ultravox pisze: żaden inny zespół nie ma w sobie po tylu latach takiej pasji i nie potrafi wyzwolić tak skrajnych reakcji....
No ba, stanęli na podium razem z tymi od Too Extreme. Z tą różnicą, że MA przynajmniej potrafi grać niszczące koncerty.
Maria Konopnicka pisze: a Darkthrone, który grał ligę wyżej gra mecze sparingowe na pastwiskach z sołeckimi drużynami niepełnosprawnych chłopców
Mistrz obrazowej dosadności ;)
535

20-01-2013, 02:53

Kingu pisze:
ultravox pisze: żaden inny zespół nie ma w sobie po tylu latach takiej pasji i nie potrafi wyzwolić tak skrajnych reakcji....
No ba, stanęli na podium razem z tymi od Too Extreme. Z tą różnicą, że MA przynajmniej potrafi grać niszczące koncerty.
Panie King i Panie Ure . Nie mieszajmy chuja z ogórkiem. Morbid Angel to jest BESTIA, nie ważne, że nagrali prawie Cold Lake...
ODPOWIEDZ