Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Maria Konopnicka pisze:
Cieszę się, że się cieszysz :) Ja się cieszę, że jak skończę słuchać przedostatniej - najlepszej w ich dyskografii - płyty Marduka (kurwa jaka moc! nie od uwierzenia, że po latach Marduk nagrywa tak rozpierdalający album, a Darkthrone, który grał ligę wyżej
gra mecze sparingowe na pastwiskach z sołeckimi drużynami niepełnosprawnych chłopców) to włączę sobie nowy Incantation, albo ostatniego Neila Younga.
Powiedz lepiej gdzie gra teraz MARDUK. Wychwalany przez większość, a grajacy najwiekszą w swej historii padlinę. Jeszcze nigdy nie grali takiej mizerii. Każdy o tym wie, a większość nie potrafi o tym powiedzieć wprost...
No proszę - Marduk w latach 90-tych to była fajna kapela, ale gdzie im było do Darkthrone? Dziś Szwedzi rozwijają formułę muzyczną i wydają się być bardziej przekonujący i poważni niż kiedykolwiek wcześnie, podczas gdy Darkthrone odkrył inspirację w Crystal Viper :)
Cthulhu pisze:nadal, nieustannie podtrzymuję, że dla mnie w kategorii klimat najlepszą płytą, a może raczej - najbardziej wielbię - jest Goatlord. Jest tak kurewsko obskurna i jebiąca stęchlizną, że bardziej się już nie da
Ano, bardzo niedoceniona. Nawet wolę od jedynki i to znacznie.
535 pisze:
Powiedz lepiej gdzie gra teraz MARDUK. Wychwalany przez większość, a grajacy najwiekszą w swej historii padlinę. Jeszcze nigdy nie grali takiej mizerii. Każdy o tym wie, a większość nie potrafi o tym powiedzieć wprost...
widzę, że dużo tych jasnych poszło. ostatnia płyta im rzeczywiście może nie do końca wyszła, ale mizerią bym tego na pewno nie nazwał. z kolei trzy wcześniejsze, to w zasadzie najlepsze co kiedykolwiek nagrali.
535 pisze:
widzę, że dużo tych jasnych poszło. ostatnia płyta im rzeczywiście może nie do końca wyszła, ale mizerią bym tego na pewno nie nazwał. z kolei trzy wcześniejsze, to w zasadzie najlepsze co kiedykolwiek nagrali.
O właśnie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Jezusie Marduk nagrywa padline, DT&BF to słaba płyta. Co za herezje :D
Na nic nie czekam tak jak na nową płytę DT. Ci goście moimi osobistymi bohaterami ;) Bezkrytycznie podchodzę do wszytkiego co nagrali. Nowa kawałek bardzo mi się podoba i tylko zaostrzył apetyt
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
heh,wytrzymałem 3 minuty,jakby mógł to by im jaja wylizał jeszcze.Efekt hypu na Darkthrone wśród młodych słuchaczy,przegrzana aparatura i bezkrytyczne podejście do wszystkiego co mówią/robią.Not cool.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
heh,wytrzymałem 3 minuty,jakby mógł to by im jaja wylizał jeszcze.Efekt hypu na Darkthrone wśród młodych słuchaczy,przegrzana aparatura i bezkrytyczne podejście do wszystkiego co mówią/robią.Not cool.
Większość tych video - recenzji to jest dramat.
Niech się lepiej uczą od Klocucha
Ostatnio zmieniony 20-01-2013, 16:56 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.