DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Rattlehead
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATH
Nie mam, ale chyba zakupię. Z You Tube słychać, że perkusja jest nieco bardziej surowa, a bas jeszcze lepiej słyszalny.Rattlehead pisze:Słyszałeś to? Warto to zakupić?
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
no tak, len ze mnie.
dobre.
Can you believe it? It's Gene Hoglan on guitar. I read it on the ITP booklet.
to prawda jest? niezle zapierdala
szkoda, ze wokalu nie ma, bylby wykurwiony cover
dobre.
Can you believe it? It's Gene Hoglan on guitar. I read it on the ITP booklet.
to prawda jest? niezle zapierdala
szkoda, ze wokalu nie ma, bylby wykurwiony cover
this is a land of wolves now
- Rattlehead
Łyknę to pewnie w przyszłym roku, na razie mam co słuchać. :)nicram pisze:Nie mam, ale chyba zakupię. Z You Tube słychać, że perkusja jest nieco bardziej surowa, a bas jeszcze lepiej słyszalny.Rattlehead pisze:Słyszałeś to? Warto to zakupić?
support music, not rumors
- nicram
Na początku przyszłego roku Relapse wyda reedycje koncertówek DEATH pod wspólnym tytułem VIVUS! http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=166470
all the monsters will break your heart
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Wiem wiem, w międzyczasie umarł też Paul Gray ze Slipknot, który miał się udzielać, ale mi chodziło to coś już wyszło czy dalej nie. No, ale jak dotąd się nie ukazało to już nic z tego będzie, a szkoda.
Yare Yare Daze
- hcpig
A tam, lepsze to niż żeby za numery D. brały się jakieś garażowe defowe kapelki z dupy łupiące na poziomie Miejskiego Domu Kultury. Zresztą to raczej nie miały być całe kapele na tym trybucie tylko ich pojedynczy członkowie m.in. Dolan, Tägtgren, Chuck Billy czy 2 gości ze Slipknot. Ciekawe, które numery ci ostatni wzięliby pod nóż, bo hołd miał być przekrojem przez calutkie dysko, może coś ze "Scream Bloody Gore"? :)
Yare Yare Daze
- hcpig
Jordison miał death/grindową kapelę Anal Blast i łupił w Necrophagii i Satyricon (a byle łapsa Satyr nie wziąłby na zastępstwo Frosta), na 'Mate...' jest trochę grobowego death metalu, nawet coś z Godflesz także spoko, daliby radę.
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
Kupilem sobie i brzmienie bebnow mniej mi sie podoba niz to z oryginalnego miksu ITP.Maria Konopnicka pisze:Standardowe pudełko, w tekturowym slipcase (czy jak to się nazywa) - wypasiona, gruba książeczka. Brzmienie poprawione, ale nie na tyle, żeby zmieniało w zasadniczy sposób odbiór muzyki. Dodatkowy dysk Live in Germania z 13 kwietnia 1993 roku.
Kawal dobrej roboty odwalil Morris przy remiksie Human, bardzo ladnie brzmi, bas i bebny pieknie pykaja.
I AM MORBID