VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Re: VOIDHANGER
syćko piknie, ale kiedy winyl? no i kiedy w końcu split IW/KSM na właściwym nośniku zasadniczo?
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Sova
- rasowy masterfulowicz
zasadniczo cały sztab Ils nad tym pracuje więc nieśmiertelne - BĘDZIE, będzie na miejscu.
-
- w mackach Zła
zamówione mcd + koszulka
- Husar
cover taki sobie, nie rozumiem spustu.
warcimer miałeś założyć big sunglassess, a znów masz emperor sunglassess. Ale twój spory kolega widzę założył:D
warcimer miałeś założyć big sunglassess, a znów masz emperor sunglassess. Ale twój spory kolega widzę założył:D
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Warcrimer ma okulary rowerowe !!!!!! Dobrze wiemy, że lubi rowery, ale bardzo to bardzo nie lubi pedałowac :) i chwala mu za to !
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
idę pod prąd i założyłem zyklon pożyczone sunglasses, bo nie mogłem znaleźć swoich emperor sunglasses, a moje szpanerskie plażowe podróby versace sunglasses się nie nadawały do sesji. za to do moich pięknych białych, lnianych spodni i koszulki w kwiaty pasuję zajebiście :)Husar pisze:warcimer miałeś założyć big sunglassess, a znów masz emperor sunglassess.
- Realista
lniane spodnie i lniane koszule na lato mnóstwo ok :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
grzecznie przypominam, że tutaj się pije czystą wódę a nie drinki z palemką ;)
- Najprzewielebniejszy
plus klasyczne japoneczki, ewętualnię kultowe Kubota, wyłącznie ze skarpetami typu frotte!Realista pisze:lniane spodnie i lniane koszule na lato mnóstwo ok :)
Sova pisze:grzecznie przypominam, że tutaj się pije czystą wódę a nie drinki z palemką ;)

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Scaarph
-
- w mackach Zła
No i chuj, zamówione hehe :).
- fistofeles
- starszy świeżak
nawet tylko dla samego coveru kupuje płytę..miazga
- Husar
Nie rozumiem tego posta zbytnio, ale postaram się go rozłożyć na części pierwsze.DCI Hunt pisze:idę pod prąd i założyłem zyklon pożyczone sunglasses, bo nie mogłem znaleźć swoich emperor sunglasses, a moje szpanerskie plażowe podróby versace sunglasses się nie nadawały do sesji. za to do moich pięknych białych, lnianych spodni i koszulki w kwiaty pasuję zajebiście :)Husar pisze:warcimer miałeś założyć big sunglassess, a znów masz emperor sunglassess.
Ty masz pożyczone emperor sunglasses< bo swoich emperor sunglasses nie mogłeś znaleźć, Zyklon tobie pożyczył swoje emperory bo sam nabył niedawno <respect>BIG SUNGLASSES<worship>, a ten trzeci kolo - Priest <damnation>W OGÓLE NIE MA SUNGLASSES<no mercy>, bo ty swoich nie mogłeś znaleźć, pożyczył ci zyklon a dla niego już nie starczyło? Czy tak to było? Następnym razem pisz na pm, często bywam w Katowicach a mam 3 SZTUKI big sunglasses. a powszechnie wiadomo, ze big sunglasses (NOT emperor sunglasses) = always cool band.
Muszę też powiedzieć że kower jest poprawny, ale na waszą niekorzyść przemawia to, że ten numer można by zjebać tylko przerabiając go na symfoniczny bm lub disco polo.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bywam w katowicach bardzo rzadko. w dodatku lubię swoje axis of advance sunglasses, a fenriz nie jest moim idolem :) ale dzięki za troskę.Husar pisze:Następnym razem pisz na pm, często bywam w katowicach a mam 3 SZTUKI big sunglasses.
- Husar
nie badz taki spiety, posiadanie idoli jest juz z gruntu pedalskie