TERRORIZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: TERRORIZER
No niestety..... Winyl chyba też jakoś ciężej dostępny więc cieszę się z tego co mam.
- Żułek
kaniec filma kancjerta nie budjet
info od Sandovala:
info od Sandovala:
"Important announcement to those who are asking about any news from @terrorizerofficial. Guys, due to the lack of time , my busy schedule with my personal life and @iammorbidband, I have no time to work with TERRORIZER anymore which means there will be no TERRORIZER material, it's over. With that being said I can tell you that the new @iammorbidband I AM MORBID stuff will be AWSOME, WE'LL KILL ASSES.
"See you in the upcoming I AM MORBID festivals, shows, and such.
"Thank you so much for your long and endless support."
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- vicek
- zahartowany metalizator
Top extreme
- Believer
- weteran forumowych bitew
nic lepszego niż ostatnia już by raczej nie nagrali, na koncert w Polsce tez szanse nikłe, wiec wyjebane niech śpiewa country z kałbojem
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Rezygnować z blisko 40 letniej marki, żeby grać w coverbandzie z kowbojem w permanentnym kryzysie wieku średniego i ciamajdą, która jak pójdzie na manicure w obcym mieście to ląduje w radiowozie? Albo debiutancki I am Morbid będzie wybitny albo to bardzo przykre.
Guilty of being right
-
Smutne to.... chociaż z drugiej strony patrząc, tak doskonały album który wieńczy ich karierę to osiągnięcie nie lada.... Debiut i ostatnia płyta - historia zatoczyła koło. Szkoda że ich już nie zobaczymy, ale muzyka pozostanie wieczna.
A co do Vincenta i jego nowego bandu..... Nie wiem, nie jestem przekonany do jego umiejętności komponowania. Zwisa mi i powiewa czy coś nagrają czy nie. Przesłucham pewnie z ciekawości, ale kompletnie mnie jebie kiedy to wyjdzie.
A co do Vincenta i jego nowego bandu..... Nie wiem, nie jestem przekonany do jego umiejętności komponowania. Zwisa mi i powiewa czy coś nagrają czy nie. Przesłucham pewnie z ciekawości, ale kompletnie mnie jebie kiedy to wyjdzie.
- hcpig
- uglak
Ciężko brać na poważnie sześćdziesięciolatka, który nadal farbuje się na czarno. Ostatnio nawet Mąciwoda odpuścił, bo też wyglądał jak pajac 

Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Jednak kłamał 
Dla mnie git. Czekam na płytę oraz koncerty.
https://blabbermouth.net/news/pete-sand ... Yo22T_tgAU

Dla mnie git. Czekam na płytę oraz koncerty.
https://blabbermouth.net/news/pete-sand ... Yo22T_tgAU
-
- w mackach Zła
Fantastycznie!
Robilem kilka lat temu plakat na ich wiedenski koncert, ogladajac go teraz mysle, ze jednak zrobilbym go lepiej, wiec czemu nie;)
https://m.facebook.com/photo.php/?photo ... 1633831190
Robilem kilka lat temu plakat na ich wiedenski koncert, ogladajac go teraz mysle, ze jednak zrobilbym go lepiej, wiec czemu nie;)
https://m.facebook.com/photo.php/?photo ... 1633831190
- Najprzewielebniejszy
Wokale robić bedzie Brian Werner, znany z grania przez chwil pare w Vital Remains oraz misfits.
Swego czasu tez The Highest Priest in the Church of Satan.
Prywatnie miły człowiek i biznesmen.
Swego czasu tez The Highest Priest in the Church of Satan.
Prywatnie miły człowiek i biznesmen.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- WaszJudasz
Kurwa, przez chwilę myślałem, że Brian Warner 

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- dzik
-
Bardzo dobra wiadomość. Mam nadzieję, że koniec końców dotrą do Polski z jakims koncertem, bo ostatni musieli odwołać.