VEMOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: VEMOD
Se poczekam na całość i na spokojnie obadam. Z dostępnościa nie będzie problemu.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Kto jeszcze brał pre-order w Fallen Temple? Jeszcze nie wysłane? 

The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- Mass-Turbo
- postuje jak opętany!
Podoba mi się ta płyta, pięknie płynie. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to brzmienie perkusji. Trochę płytkie i schowane.
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
- TrombaZaguady
- rozkręca się
Bardzo ładny album, doskonale pasuje do świeżego śniegu za oknem. Chociaż muszę przyznać, że po tak intensywnym hajpowaniu w bańce chyba spodziewałem się czegoś więcej.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
- ozob
Ładny golf we wzorki. Takie ułożone, kolorowe, skrupulatnie dobrane. Ciepły i otulający. Nie żywisz gniewu i rozpaczy z powodu chłodu.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Mass-Turbo
- postuje jak opętany!
Ale nie zawsze jest potrzeba nienawidzić świata. Do gardzenia rodzajem człowieczym są inne zespoły/płyty.
Ta jest dobra do zimowego relaksu.
- ozob
Co kto lubi. Dla mnie miękka jest ta wełna jak koc na którym usiądziesz słuchając ostatniego Afsky.
Posłucham se jeszcze dziś, może znów za miesiąc, ale nie sądzę żebym się przekonał.
Posłucham se jeszcze dziś, może znów za miesiąc, ale nie sądzę żebym się przekonał.
- Najprzewielebniejszy
+1.
przesluchalem ten nowy album na bandcampie, 3 liga smetnego black metalu, piekielne dluzyzny, nic w glowie nie zostalo, kiedy wylaczalem w polowie ostatnia 16minutowa kompozycje poczulem ulge.
przesluchalem ten nowy album na bandcampie, 3 liga smetnego black metalu, piekielne dluzyzny, nic w glowie nie zostalo, kiedy wylaczalem w polowie ostatnia 16minutowa kompozycje poczulem ulge.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769