Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
PossijRumburak pisze:Oho... zaczęło się. Nie taka okładka, tracklista i kolor czcionki. Jeśli bohomazy na poprzednich okładkach były "małymi dziełami sztuki“ to ktoś tu jest naprawdę dałnem.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
ozob pisze:Okladka nowej plyty przywodzi mi na mysl "dziela" Rotting Christ.
To samo pomyślałem, ostatni RC był podobnie chujowy tyle że lepszyozob pisze:Okladka nowej plyty przywodzi mi na mysl "dziela" Rotting Christ.
Posssac to możesz butelkę coli i przegryźć snikersem. Wieprzku.maciek z klanu pisze: Possij
tu kazdy widzi i slyszy co chce..............dziela sztuki ja pierdole metalowe bohomazyRumburak pisze:Oho... zaczęło się. Nie taka okładka, tracklista i kolor czcionki. Jeśli bohomazy na poprzednich okładkach były "małymi dziełami sztuki“ to ktoś tu jest naprawdę dałnem.
Co nie przeszkadza żebyś w tym czasie ty ssał mojego małego peniskaRumburak pisze:Posssac to możesz butelkę coli i przegryźć snikersem. Wieprzku.maciek z klanu pisze: Possij
Mayhem rznacy z Behemoth? Bedzie wycie! (:Only_True_Believers pisze:Taka jakby inspirowana dwoma ostatnimi okładkami behemotha, W sumie te okładki do jedyne co mi sie podoba u B, wiec dla mnie może być. Widocznie takie teraz sie sprzedajo :)
kredyty same się nie spłacą, a behemoth umie sprzedać produkt.ozob pisze:Mayhem rznacy z Behemoth? Bedzie wycie! (:Only_True_Believers pisze:Taka jakby inspirowana dwoma ostatnimi okładkami behemotha, W sumie te okładki do jedyne co mi sie podoba u B, wiec dla mnie może być. Widocznie takie teraz sie sprzedajo :)