Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
nie jest to prawda, bo zamieszczony DIE HARD, to 196,38 €
PS. tape Regurgitate pakuj lepij powoli, bo kasa przelana. A miałeś ODBYTć nieobecność podróżniczą, a tutaj się forume vielce EXspondujesz.
nie jest to prawda, bo zamieszczony DIE HARD, to 196,38 €
PS. tape Regurgitate pakuj lepij powoli, bo kasa przelana. A miałeś ODBYTć nieobecność podróżniczą, a tutaj się forume vielce EXspondujesz.
Ależ jestem w odbytnosci podróżniczej, tylko cziluje bo już mi stopy smierdza od łażenia:p
Wspoltworca kanonicznych Marduków i świetnych Allegiance....A co mu się stało się?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Legion był to zwierz!
MARDUK - Live Metalmania Festival 2003
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Ale jednak z perspektywy czasu stwierdzam, że tam było więcej rock'n'rolla na scenie niż teraz. Teraz bardziej rytualnie jest. I chyba mimo wszystko mimo całego szaleństwa to wolę ten rytualny klimat.
"Wolves" zajebiście brzmi na żywo!
Ale jednak z perspektywy czasu stwierdzam, że tam było więcej rock'n'rolla na scenie niż teraz. Teraz bardziej rytualnie jest. I chyba mimo wszystko mimo całego szaleństwa to wolę ten rytualny klimat.
"Wolves" zajebiście brzmi na żywo!